Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
Shose spune:
La multe lunitze Pupik drag. Hopa sus, si sa o alergi pe mami cat mai repede.
Hehe Angi...am auzit ca e cu buline situatzia de cand o iau bblusii in picioare. Sa te tzii ce forma fizica de invidiat o sa ai.
Pup
muult fata si baiatu'
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Anandrei spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, doresc sa urez la multi ani pt ELENI
, nora mea
!!!
Si pentru Pupitzelu' de angelique
!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Ereena spune:
hai ca ma bag si eu in discutie, nu am citit pana la capat deci nu stiu daca a raspuns cinvea
cinthia, eu i-am dat lui matei calciu sirop pharco .pe el nu scrie ,dar sigur are indulcitor, asta nu te opreste sa ii dai. calciu gluconic nu il vrea ,e cam urat ,dar sirop e dulce si il dau cu seringa de la nurofen,asa il accepta
off topic :parerea mea ca este o cantitate prea mica sa fie luata in considerare. eu una nu sunt asa rigida cu nimik ,nici diversificare, nici "fara ...pana la un an" . nu ii dau zahar,sare ,miere, etc etc, dar daca asta are putin indulcitor il dau fara probleme.
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ereena spune:
si imi mai bag nasul in discutia cu danonino. am o cunostinta care lucreaza la danone .el nu mananca niciodata iaurt de la ei......stie el de ce .eu as cauta iaurtul care se strica cel mai rpede,cu cel mai scurt termen de valabilitate .asa gandesc eu, ca ala ar avea cei mai putini consevanti,dar danone in nici un caz. ce am gasit cu termen mai scurt este lacta, de la gr. si parca mili
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
anca.b spune:
Mai fetelor, eu una nu ma vad in stare sa fac in casa brinza si iaurt...e vorba de chestii fermentate si eu zic ca e riscant...Stefan va papa de cumparat. am luat ieri un iaurt zdravan de la napolact. nu are nici un fel de conservanti. o sa-i dau un pic miine, cred. brinzica de vaci va papa de la monor, cu sau fara smintina.
am gasit si un borcanel de spanac ratacit pe raftul de la auchan. l-am luat sa facem o proba. daca ii place caut spanac proaspat. daca nu, nu mai mai chinui, ca si asa e mult de lucru cu el.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Aaaa, si eu sint de acord cu Ereena, in ceea ce priveste danone. al meu bb n-o sa pape asa ceva, cel putin deocamdata. din aceleasi motive.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Anandrei spune:
Cam slabutza activitatea pe-aici! Eu cu domnul sotz nu prea ne vorbim. Dar cred ca si-a dat seama ca a gresit ca nu e asa cocos cum e de obicei! Revin si va tin la curent cu telenovela!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
si imi mai bag nasul in discutia cu danonino. am o cunostinta care lucreaza la danone .el nu mananca niciodata iaurt de la ei......stie el de ce .eu as cauta iaurtul care se strica cel mai rpede,cu cel mai scurt termen de valabilitate .asa gandesc eu, ca ala ar avea cei mai putini consevanti,dar danone in nici un caz. ce am gasit cu termen mai scurt este lacta, de la gr. si parca miliMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
iri
total de acord cu tine!!!! si eu caut produsele cu cel mai mic termen de valabilitate .. de exemplu nu pot intelege cum o cutie de lapte - la dorna, de exemplu - poate sa expire peste 6 luni .. eu n-as bea nici silita lapte din asta!!Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
si imi mai bag nasul in discutia cu danonino. am o cunostinta care lucreaza la danone .el nu mananca niciodata iaurt de la ei......stie el de ce .eu as cauta iaurtul care se strica cel mai rpede,cu cel mai scurt termen de valabilitate .asa gandesc eu, ca ala ar avea cei mai putini consevanti,dar danone in nici un caz. ce am gasit cu termen mai scurt este lacta, de la gr. si parca miliMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
iri
total de acord cu tine!!!! si eu caut produsele cu cel mai mic termen de valabilitate .. de exemplu nu pot intelege cum o cutie de lapte - la dorna, de exemplu - poate sa expire peste 6 luni .. eu n-as bea nici silita lapte din asta!!Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
docdecap spune:
hai buna seara!!
ma bag si eu in discutie, ca am retinut 2 trebi:
1. mie doctora mi-a spus sa NU II DAU CALCIU VARA -calciu gluconic adica. de ce, mi-e greu sa va spun. si mie cand eram gravida nu mi-au dat, desi facusem caderea fizica si calcica. cred ca doar branzica e suficient. cand ii dadeam, ii puneam in seringa jumate calciu (5 ml) si restul pana la 10 ori Gripe baby water, ori colic baby sau ce alt sirop mai aveam. mniam-mniam, cerea si supliment.
2. iaurt daca vreti sa faceti in casa trebuie sa luati doar prima oara iaurt. apoi puteti folosi pentru 'inseminare' pentru tura viitoare iaurtul deja gata.
si, FETELOR, NU SUNTETI GRASE!!. poate nu aratati chiar ca inainte, dar aveti toate silueta implinite pentru ca sunteti implinte ca mame. asta as, de replica de inchis gura la dusmani.
(azi m-am intalnit cu contabila mea, care a nascut in decembrie, care arata acuma ca scobitoarea desi in sarcina a luat peste 20 kile. mai fetelor, credeti-ma ca arata oricum, numai sanatoasa parca nu... mie nu-mi palce asa. eu am 62 kg la 1,69 si imi place de mine, si sunt sexy si mishto -ca sa nu zic alba, grasa si frumoasa. mori de ciuda, Kate Moss!!)
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete