Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc, Miky-ea! N-am fost pe faza, ai pb. cu catelusul?

Leeloo, imi pare rau ca iar te chinuie maseaua aia! Uf, nasol, nasol!!! Dar eu zic sa te duc la dentist ca sigur exista ceva si pt. gravide, nu e bine sa stai asa cu dureri cumplite!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Wndyctygirl- si eu am scurgeri albe si am observat si ceva lichid incolor. Dar nu m-am panicat, ca doar m-au tot controlat o groaza de medici. Cateodata chiar ma simt uda. A...iar in spital cand m-am internat era de garda un fost coleg de-al sotului. Si mi-a facut control pe masa. Imi venea sa intru in pamant de rusine.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Diana21, felicitari ca totul e bine, si bine ca te-ai descurcat si cu cantarul, pe bune
Am mai citit din urma, ma intrebai cum ne vom descurca, ce ajutor voi avea....intr-adevar este nevoie de mult ajutor cel putin in prima perioada, si ne vor mai ajuta parintii, plus ca mai avem de pe acum o femeie care se ocupa de menaj (curat, calcat etc), caci eu efectiv nu am timp nici acum - eu ma ocup strict de copil, care fuge in toate directiile, si e f curioasa cu obiectele din jurul ei, iar cand doarme ea la pranz, mai fac si eu ceva ordine dupa ea, spalat vase, facut papa pt ea, si daca mai apuc stau si eu un pic. SI trece timpul. Ma mai ajuta parintii, cand mai pot, o scot ei seara pe Andreea, si atunci mai respir si eu. Iar cu bebedoi, or sa ma mai ajute cu plimbarea, sau sa stea cu el, primele zile cat nu poate iesi afara.

Bravegirl, grija maxima, si odihna din plin! Sper sa treci cu bine peste toate

Lorena, cand mergi la T? Cum mai esti?

Eu am fost astazi, totul ok cu bebe, col, placenta, masuratori bebe, tot cam 600 grame are, mi-a mai dat analize de facut, pt streptococ B, si ceva analize uzuale la medicul de fam.

Leloo, ia girja de tine. Imi pare rau cu maseaua...
Mav, pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 22+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multam pt. incurajari!

elilov, dar tu esti supla rau de tot! Tine-o tot asa!

Alexa, bafta la eco! Herghelegiu este un dr. bun!

wndyctygirl eu zic sa mergi la medic sa iti recolteze o lama. Nu sta asa!

BraveGirl, Miky-ea of, cu contractiile astea! Si pe mine ma ingrijoreaza! La eco nu mi/a spus mare lucru... va spun imediat!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Azi la medic mi-a facut si eco si control pe masa. La control, colul era inchis (deci orificiul extern). La eco dr. a spus ca nu poate sa imi mai vada colul din cauza ca BB a crescut. Are acum 860 gr. Cum adica nu poate deja sa vada colul? De fapt ea nu mi l-a masurat niciodata! Herghe mi-a spus la morfo ca ar fi de 3,6 cm! De atunci dr. mea nu l-a mai masurat ci a spus ca vede ca orificiul intern este intredeschis.
Am intrebat-o de analize si mi-a spus doar ca tb. sa fac sumar de urina si hemoleucograma . DOAR atat? Voua ce analize v-a mai dat?
Pt. contractii mi-a dat Buscopan, pt. ca No-spa ma constipa, iar Gynipralul (pe care l-am luat pana acum) nu se recomanda la hipertiroidie. I-a venit ei o idee si mi-a dat trimitere la endocrinologie pt. o ecografie tiroidiana! Zicea ca daca am Hipertiroidie, tb. sa ii faca dozajul hormonal lui BB la nastere!
I-am cerut CM de la inceputul lui augut si a spus ca imi da. Ma gandesc sa stau macar o sapt. in conc. med.
Cam asta a fost! Destul de nesatisfacator pt. mine. Dr. rade de fiecae data de mine ca sunt panicoasa si ma ingrijorez pt. orice . Ah, si nu era sigura ca BB are circulara sau are cordonul aproape de zona gatului .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

..dar la ce doc te duci Anes???... ba stie...ba nu stie?!?
Eu sunt la herghelegiu si cu el o sa nasc....dar vreau sa am maine o discutie cu el sa vad ce s-ar intampla daca nasc inainte de vreme si nu ma "primesc"la Euroclinic...ca zvonurile care le aud ma fac sa nu ma simt f in sigurata....Si mi-e frica de eco ca el stiu ca e printre cei mai buni...si vede ORICE problema ar exista....aoleo ca iar ma ia trepidatul.........

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
dea iubita mea sotul saracul era mai plinut acuma de cand am facut eu burtica a slabit 12 kg....el le pierde eu le pun bine ca am facut gimnastica si balet 7 anisori si ma mentin supla
diana felicitari de vestile bune yupiii si de kg
monicabo felicitari si tie pentru vestile bune
anes felicitari de vestile bune si ale tale PElinescu asa a zis si el la mine la echo ca dupa 20 de sapt nu se mai vede colul asa de bine e aiurea sa dai o masuratoare deci....fiecare face cum vrea doctorii astia. cat despre supla...multumesc
dea si bravegirl si eu am leucoreeeeee multa si cateodata si eu ma simt uda...na nu va ganditi la prostii ...deci vb voastra ma gandesc ca zicea careva doc daca ere in exces
loren@ da si eu tot ca tine numar zilele si fiecare zi mi sa pare efectiv o victorie
miky-ea
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alexa - eu nasc la medlife. si eu am auzit povesti cum ca daca nasti inainte de vreme sau copilul are probleme nu te primeste sa nasti la nic un spital privat.
mi-am intrebat dr de la medlife daca e adevarat. si mi-a zis si da si nu. adica, zice el "e doar o chestiune de costuri de farmacie".
ca daca se naste prematur sau are probleme si are nevoie de nu stiu ce fiole care costa si 2 mil una, trebuie sa le platesc. si daca trebuie sa stea in spital, la neonatologie mai mult de 3 zile, iarasi costa si tot asa...
pai daca am hotarat sa nasc acolo, inseamna ca-mi asum acest lucru, nu?
dar mi se pare complet aiurea sa nu te primeasca. adica tu te duci toata sarcina la un medic la privat si daca e sa nasti mai devreme de termen sau doamne fereste are copilul ceva, nu te primesc?!?!?!. a cui e vina?
si nu stiu daca a observat cineva, in romania, la spitalele private sau la medicii mai cunoscuti, se pronunta foarte des cuvantul cezariana.. normal, e mai usor pentru medic sa vina la program si sa taie, decat sa fie deranjat duminica de la picnic, ca nu stiu carei paciente i'a venit sorocul!
iar la clinicile private e mai usor sa taie. risc zero pentru copil, zic ei.

23+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bravegirl,
tinem pumnii ,sa fie binedaca te opreste in spital nu te ingrijora,acolo macar esti in siguranta,esti sub observatia lor,sper sa fie asa cum trebuie
Anes,
mie mi-a putut masura colul la eco,cand bb avea peste 800 g,imi pare rau ca te-a dezamagit dr tau...
cu analizele,eu zic ca-i ok...,daca nu ai nimic de verificat...,adica daca cele din trim 1 ti-au iesit ok,nu te stresa...,fa hemoleucograma,urocultura,cultura col si daca sant necesare si cele de endocrinologie...
Wndy,
hmmm ce-mi plac taurasii

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

fetele care vreti sa nasteti la privat,am si eu o curiozitate...
de ce ati ales varianta asta?ce v-a incantat asa de tare?

costurile stiu ca sant maxime...,conditiile stiu ca le puteti gasi si in alte spitale daca platiti...,mancarea stiu ca se plateste...si mai vine si discutia daca domane fereste se intampla inainte de 37 de sapt...ei nu va primesc...,pai ce-i asta?
mi se pare stresant pt voi,sincer...
macar sant disponibili la nevoie,un tel,o urgenta ceva?

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput