Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 7
wndyctygirl spune:
Fratilor...voi nu stiti ce vorbiti....auzi AMR-uri, de abia asteptati....io nu suuuuuuuuunt pregatita, mai vreau timp, n-am nici un plan, nada...io vreau sa treaca timpul incet si bine....
Alexa ofrandele alea nu merg teleportate si peste ocean....hai , ca port noroc!!!!
Cum faci salata de fasole verde ca deja mi s-a rupt apa-n gura......
24+ cu
Alexa.1983 spune:
.....pai fierb fasolea verde vreo 30-40 min...aia deja congelata mai putin vreo 20 min....fac maioneza cu galbenus fiert, ulei masline, mult piper, lamaie si mustar....bag peste fasole niste usturoi pisat, sare piper si maioneza...si pofta buna
si o gura de ?
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------
AMR 16 sapt
diana21 spune:
quote:
De-aia ne intelegem asa de bine, ca si io tot Taur sunt....cu ascendent.....in credit carduri, eventual...ca tare mi-au placut si uite cat trag acum!
Asta e faza zilei, clar! Auzi, ascendent in...credit carduri! Haaaaa, haaaaa, haaaaa!
Lorena, nu sunt, bre, slabanoaga, pe bune! Sunt modelul breloc, deci 50 de kile la 1,56 e mult! Plus ca altfel vazuta problema, am pus 8 kg pana acum!
BraveGirl, pai ai fetita mare, 500 g la 21s e mult! Al meu strumf avea 400g la 21s!
Eu nu inteleg de ce nu te-ar ajuta un cerclaj. Stiu fete care au facut asta la 24s sau chiar mai tarziu si a fost ok. De ce sa nu te ajute? Ah, poate din cauza contractiilor, nu?
Uitasem sa va pove ceva amuzant de la eco. Bebedoiul meu sta in burtica cu fata in jos!!! nu am mai vazut asa ceva!!! Efectiv era pozitionat transversal, cu capul in stanga si piciorusele in dreapta si cu...fata in jos!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 24+
Asa creste bebe
wndyctygirl spune:
Sarumana de reteta!!!! Si bafta multa maine....da' degeaba te stressezi ca totul va fi ok....
24+ cu
BraveGirl spune:
Diana- da, contractiile sunt pacatoase. La eco mi-a apasat pe uter sii l-a impins si mi-a zis ca, desi colul e scurtut, tine. Doar contractiile astea nu vor sa dispara.
Vroiam sa va intreb daca voi ati facut analize pt trim II.?
==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Diana- si la mine la un eco statea cu fata in jos, dar apoi s-a rasucit, ca nu-i placea privelistea. Azi statea cu picioarele in cap si cracita sa ne arate ce pasa are ea. O sa pun ca am si poza cu ea cracita. La un moment dat ne-a facut si semne obscene cu degetul ala, stiti voi care, de a ras si doctora de ea.
==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu
Miky-ea spune:
wndyctygirl,anes multumesc pt incurajari: intr-adevar sunt momente in care ma copleseste dorul de ea...ma doare....insa realizez ca nu am ce face si ma gandesc la printesa din burtica...
BraveGirl,se pare ca amandoua avem probleme cu incapatanatul de col,insa ma ca totul sa fie bine pentru noi si bebelusii nostri.Tb sa fim putenice!
Succes fetelor care merg la echo!
Tuturor burticilor multa ,multa sanatate si putere sa trecem peste toate!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Miky-ea spune:
Aaaaa...uitam...diana21,felicitari pentru bebelusul haios!Sa va traiasca,sa fie sanatos si voios!
Graviduta fericita...
Miky-ea spune:
Aaaaa...uitam...diana21,felicitari pentru bebelusul haios!Sa va traiasca,sa fie sanatos si voios!
Graviduta fericita...
wndyctygirl spune:
Diana, ce faza tare cu bebeul tau!!!!!Si BRAVEGIRL, faza cu deshtul cu pricina e dementiala!
Fetitzelor cu funditze, am si io o intrebare...normal ca am leukoree( scurgere alba) insa in ultimele 2 saptamani de fiecare data cand curge alb curge si lichid incolor....nu o tona acolo, dar...ma gandesc ca e posibil sa am membranele fisurate da' nu vreau sa sun la doca ca si-asa am renume de paranoica...
Si voua la fel vi se implanta?
24+ cu