Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

E gata luta.

In primul rand "LA MULTI ANI !" David, prima noastra bucurie aniversata, Ignatica sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

eloiseimi pare rau de scaunele ciudate. Tanima spunea acum cateva saptamani de ceva pt giardia....niste picaturi, dar uite ca nu imi aduc aminte cum se numeau. Daca gasesc prin calculator salvat iti transmit. Stiu ca era ceva naturist.
Noi am patit ceva asemanator.....avea un kk ciudat, urat mirositor si mi se parea mie ca nu este ok,i-am facut analize la spital si totul era bine.Doctorii nu mi-au dat nimic.Dupa ce am studiat mai multe prospecte pe net i-am dat www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=4717" target="_blank">ECOFLORINA si nu am mai avut probleme, ca sa nu spun ca mananca ca disperata de atunci.

Am vazut si pozele cu Patricia inca de ieri, cum statea ea la iarba verde si se plimba cu barcuta.Ramo ati bagat-o in apa??? nu era rece

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

maria www.vital-plant.ro/product_info.php?products_id=277" target="_blank">Imuno Royal Junior sau de la TIS, sirop cu echinaceea, propolis si catina. Cred ca despre astea intrebai.

elosie gata am gasit www.pcfarm.ro/produs/1776/Helmiflores" target="_blank">HELMIFLORES despre asta spuneam in legatura cu giardia. Nu mai gasesc mesajul salvat in care spunea tanima cum i l-a administrat.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

La multi ani DAVID, au trecut 2 aaani !!!! nu pot sa cred
Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa aduci numai bucurie parintilor tai

vedeti ? iar am party

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Maria, noi avem filtru de apa; este facut la Buzau (firma Aquator - sper ca asa se scrie). Se gaseste in magazinele cu ustensile pt menaj.

La Multi Ani, David!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lilina

neatza

La multi ani DAVID, au trecut 2 aaani !!!! nu pot sa cred
Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa aduci numai bucurie parintilor tai

vedeti ? iar am party

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

hai hai ca te inveti

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

David"La multi ani!" sa cresti un baietel mare si ascultator si sa ai parte de tot binele din lume iar parintilor tai sa le aduci doar bucurii. "La multi ani !Ignatica pentru 2 ani de cand esti mamica "- sincer ma trece un fior cand ma gandesc ce repede au trecut 2 ani!

Eloise eu cred ca problema cu diareea se poate datora si caldurii asa ca incearca sa-i dai Biotics baby si sunt sigura ca o sa-si revina.

Lili si Eunice- am crezut ca doar eu patesc asa cu mesajele.

Eu de scutece in timpul zilei am reusit sa scap lasandu-l in fundu gol . Avem si noroc ca avem curte si am udat pe rand toate florile si am dat apa la toti copacii si in plus Dragos e foarte atent sa-i arate cum se face.

In schimb comportamentul lui s-a schimbat foarte mult - a devenit tare egoist si loveste pe toata lumea. Saptamana trecuta i-a spart capul la Dragos cu o sapa iar la soacramea i-a dat cu o piatra in cap.Daca nu aveam probleme cu adormitul in schimb acum dureaza o vesnicie .
Cristina felicitari pt mersul la gradi a lui Vladut. Ai stat si tu cu el la gradi la inceput?

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani, David!
Iti dorim o copilarie fericita si o viata minunata! Multa sanatate!

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Ce somn am...

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eloise- mi-am amintit ca ai spus ca Vlad nu mananca fructe de sezon - dar portocale mananca?

Si Dragos si Victor fac tare urat la portocale - scaune urat mirositoare si se rosesc tare la fundic.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

azi sarbatorim , asa ca ii urez si eu primei BUCURII
DAVID, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE, O COPILARIE SI O VIATA MINUNATA ALTURI DE PARINTII LUI!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput