Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Monica si Xandrutza am baut cafelua si am luat si micul dejun
Mona, nu am bagat-o pe Patri in cris, doar un pic cu manutele si piciorusele.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

fetelor, imi vine sa mor. Am scris un mesaj kilometric care a disparut in van.
Asa ca incerc sa reiau mai pe scurt:
La multi ani dragului David, prima noastra bucurie scumpa. Sa cresti mare si sa aduci multa bucurie si fericire parintilor tai. Ignatinca, sa iti traiasca scumpetea de baiat, sa va bucure fiecare zi a vietii pana la adanci batraneti.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

M-am trezit de dimineata si aveam asa o stare euforica, iar cand m-am uitat pe telefon si am vazut ora dar si data mi-am adus aminte ce zi importanta e azi, cum acum 2 ani aflam cu emotii de prima bucurie nascuta, nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani, parca s-a intamplat mai ieri, si uite asa incep emotiile celei de a doua aniversari a bucuriilor noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani, David! Sa cresti mare, sanatos si cuminte, sa iti bucuri parintii!
Fetelor, eu nu mai scriu mesajele direct pe forum, le scriu intr-un document si apoi dau copy paste.
O zi buna!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Ma enerveaza netul asta de mor, vad ca nu numai mie imi face figuri la mesaje.
Eu sunt libera momentan, Rares e afara cu mama iar eu ma pregatesc de dus la dr. Parca sunt o baba, ma tot caut pe la toti dr. Azi merg sa fac si un EkG. Ma simt destul de rau in continuare, am greturi toata ziua, inclusiv noaptea (bag fructe si dulciuri de cate ori ma intorc de pe o parte pe alta ca ma trezesc si nu mai adorm daca nu mananc ceva), am stari de rau, de ameteala, nu pot sa respir. Deocamdata nimeni nu a putut sa imi spuna de la ce, analizele nu au iesit prea grozave, dar nici nu indica ceva clar. Am cheltuit o avere pe analize si dr si parca ma simt si mai bolnava de cand tot vizitez clinicile.
Abia am facut 11 saptamani dar deja am o burtica de a inceput sa se prinda toata lumea ca sunt . Am pus 4 kg si mi-e teama ca nu cumva sa depasesc kg record de la sarcina cu Rares (adica 27), toata ziua mananc sa imi treaca greata, ma racaie stomacul altfel.
Rares e pe zi ce trece mai poznas, asa ca parca mi-l descrieti pe Rares cand vorbiti de agitatie de dinainte de somn, de rautati fata de alti copii, el vrea toate jucariile afara, fie ale lui sie ale celorlalti copii. Mai nou nu mai stie nici de pedeapsa, nici de stat la colt, asa ca e de capul lui toata ziua, face numai ce vrea, numai ce ii place, la masa e musai sa se urce cu picioarele pe masuta scaunelului si nici nu vrea sa manance frumos si daca il trimit in camera lui face un scandal de mama mama. Alta data daca il pedepseam se mai potolea, acum e mai rau. Toata ziua e cu nu dupa el, orice ii zic el raspunde raspicat nuuuuu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI DAVID!!! IGNATICA - FELICITARI!!!

Cristina - nu am stat cu el deloc. Eventual cand il vedeam ca incepe sa maraie, mai zaboveam putin sa-i explic ca eu trebuie sa plec sa-i fac de mancare si ca sa nu se plictiseasca acasa l-am adus la cresa sa se joace cu copiii Dragos cum suporta "dragostea frateasca" a lui Victor? Offff, sper sa nu se bata ai mei. Mi s-ar rupe inima si nici nu as sti cum sa reactionez.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Eloise, eu i-am dat de 2 ori lui Rares helmiflores, acum ii dau iar ptr ca am venit de la mare cu scaune mori si f urat mirositoare (la el e ceva normal ptr ca mananca f f f multe fructe si de diverse feluri, cel putin 4-5 fructe pe zi si de 2-3 tipuri). In plus se plangea f tare de burtica. Dupa cateva zile de tratam cu ercefuril pe care a inceput sa il refuze cu desavarsire, smecta (idem) si ecoflorina, am hotarat sa ii fac tratam cu helmiflores, desi coprobacteriologic si coproparazitologic au iesit negative, eu am citit undeva (nu mai stiu unde) ca parazitii nu prea ies la copii sub 3 ani decat daca infestarea e masiva si de mai mult timp, adica daca au avut timp sa depuna f f multe oua si au migrat spre anus, dar la copiii mici stau mai mult in intestin unde se inchisteaza. E ceva legat de femela si mascul, nu mai stiu care migreaza.
Tratam eu i-l fac asa: 10 zile cate 10-15 pic, apoi 10 zile ii dau tinctura de propolis (e buna si ptr imunitate si ptr viermuci) tot cate 10 pic si repet de 2-3 ori cele 10+10 zile de helmiflores si tinctura. Tratam este preventiv, ptr ca daca iese la analize se da mai mult, la indicatia medicului cel mai bine.

Mergi la inceput

Fetelor regret ca nu pot sa fiu mai prezenta pe forum dar in timpul liber prefer sa dorm sau pur si simplu sa stau in pat.
Am vazut si eu cateva poze cu bucuriile care sunt superbe.
Sephora am vazut si cateva pozici de la inaugurare si zau de nu m-a apucat un dor de mireseala, dar a doua oara nu m-as mai marita.
Va pup si va doresc nummai bine si multa sanatate si un pupic dulce puiutilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - ai grija de tine, de forum ai vreme cand vei intra in trimestrul de aur

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cristina- Dragos e o fire foarte independenta peste tot el trebuie sa fie lider- dar e un copil simpatic si vesel desi uneori activiotatea lui favorita este urlatul. De cand eram insarcinata i-am tot spus ca trebuie sa aibe grija de fratiorul lui asa ca acum toata lumea se mira cum suporta el cu stoicism sa fie tras de par , sa fie lovit, sa-i fie luate jucariile favorite , etc...

Dar si Dragos il loveste des, dar nu tare si cred ca de acolo i se trage la Victor compo
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput