Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

LA MULTI ANI DAVID, SA FII SANATOS SI CUMINTE SI SA ASCULTI PE MAMI SI TATI. SA AI O PETRECERE FRUMOASA LA ANIVERSAREA TA.

Am vorbit cu Andreea si azi ies din spital si merg la o colega de-a mea din Buc, e reprezentatul medical al firmei la care lucrez, o tipa tare de treaba si saritoare care s-a oferit sa-i gazduiasca la ea ori de cate ori au nevoie, acum vor sta vreo 2 zile si apoi vor merge acasa, o sa-i ajute si cu drumul spre Iasi. S-a rezolvat si cu dr, i-au propus colegii mei un contract de sponsorizare si am inteles ca e mai "dragut" de atunci cu Andreea si cu Seby. Eu ma bucur ca sunt bine, asta e important!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI DAVID, sa cresti mare, sanatos si voios, sa ai parte numai de clipe minunate! Ignatica, petrecere frumoasa!
Ramo, am vazut ieri pozele cu Patri dar nu am mai apucat sa scriu! E tare dulce ochioasa mica, si vad ca-i place in apa

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI lui DAVID, sa creasca mare, sanatos, frumos, destept si norocos! Mihaela, felicitari pentru cea de-a 2-a aniversare a puiului tau, sa fiti fericiti!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

David
Ignatica, sa-ti traiasca baiatul sanatos si fericit pana la adanci batraneti, :).

Ramo, am vazut pozele facute pe malul Crisului, e frumusica foc Patri!

Mirabela, pentru implicarea in cazul lui Sebi.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

DAVID LA MULTI ANI!!! sa ai o copilarie fumoasa si sa cresti mare si ascultator! Ignatica felicitari pentru cei 2 anisori, asa de repede au trecut ca nici nu stiu cand.

revin sa va mai zic cate ceva, ca acu nu pot de fitzele lu' ficior-miu

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ignatica, LA MULTI ANI pentru David! Sa fie sanatos si fericit si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui!

Sephora, felicitari pentru deschiderea magazinului! Mi-a placut absolut tot ce am vazut in poze, totul este de bun gust! Multa bafta la vanzari!

Rares are diaree,5-6 scaune moi pe zi, cam de o saptamana! Fara febra sau stari de voma! Partea proasta este ca nu ii trece nici cu regim, nici cu tratament (smecta, biotics, loperamid). Sunt foarte suparata din cauza asta, mai ales ca nu sunt obisnuita cu el bolnavior, n-a mai racit de aproape un an, scaune moi la fel, nu mai stiu de cand nu a mai avut...

Ma bucur tare mult sa aud vesti bune despre Sebicu! II doresc multa sanatate in continuare!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

am revenit...am adormit copilutu'

Noi astazi sarbatorim 3 ani de casatorie si 8 de cand suntem impreuna, dar sunt suparata ca sotu e in Germania si eu aici. Anul trecut am sarbatorit la fel, iar acu din nou , poate la anu vom fi tori 3 sa sarbatorim.

Am vazut ca ati scris de figurile si fitzele copiilor...al meu e la fel, uneori simt ca inebunesc daca se mai comporta asa. Vrea bagat in seama tot timpul, daca suntem in parc vrea jucariile copiilor si nu le mai da inpoi...chestii din astea, el care inainte dadea totul indiferent ce, s-a schimbat la 180 de grade. Eu sper sa fie o perioada de-a lor si apoi sa treaca. Nu pot merge nici la wc fara el, ca vine dupa mine si tre sa-l tin in brate, sa ies din casa nici nu mai spu, ca fara el nu am ce deschide usa.Ma termina si psihic si fizic.

Legat de inundatii la noi a fost de groaza, toata partea de nord a orasului a fost inundata, a ajuns apa la 1,5m, iar satele din aporopiere nu mai spun, au ramas fara poduri, cred ca ati vazut la tv. Noi n-am mai avut apa la robinet de joi noapte si pana azi dimineata,stateam la rand la fantana sa aducem apa. A fost un sfarsit de saptamana ingrozitor, dar bine ca a trecut.

Ma bucur pentru Sebicu si Mexxa ca sunt bine si le doresc multa sanatate in continuare

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am fost si noi la dr in dimineata asta, aparent nu e nimic grav dar trebuie sa continuam investigatiile pentru a vedea daca nu e o problema functionala. Repetam coproparazitologic (abia dupa a 3-a proba negativa se considera absent giardia), examen micotic si chimism scaun. (Monique, Tanima multumesc de recomandare, pentru moment dr a zis sa nu incepem tratamentul pana nu se confirma diagnosticul de giardioza).

La doctor mi-a facut copilul o mare scena penibila, n-a vrut sa stea intins ca sa-l consulte, nu vroia nici in bratele mele sa stea linistit (striga "mama, mama" desi il tineam eu) a dat din picioare (era sa le loveasca pe dr si pe asistenta, dr. s-a enervat) si s-a zvarcolit de parca vroia sa-l taie cineva (de fapt nu i-a palpat decat burtica si-apoi i-a verificat gatul si dintisorii). E drept ca-si pierduse si el rabdarea pt ca asteptasem consultatia asta timp de 40 minute (eram doar noi la cabinet, dr intarzia). Totusi e de felul lui destul de refractar cand vede ca i se pregateste ceva "organizat".

Tot cu ocazia asta am fost si la cabinetul alaturat, la o dna dr psihiatru/psihoterapeut. Nu aveam programare (am fost "spontan" la indemnul pediatrei pe care o intrebasem in legatura cu anxietatea lui V.) asa ca nu am discutat prea mult (era ocupata, dar foarte amabila) si nici nu i-a facut vreo testare/evaluare (nici nu cred ca ar fi posibile la o varsta atat de frageda ) dar in orice caz m-am mai linistit in privinta fobiei lui fata de copii (din fericire in ultima vreme problema s-a ameliorat usor...cel putin nu mai plange si nu se mai agata de noi cu disperare cand un copil se apropie de el; se fereste, si cam atat). Se pare ca atitudinea lui nu e patologica, nici ingrijoratoare. Dr spunea ca pana la 2-3 ani copiii se joaca mai curand unul langa altul decat unul cu altul. Si se pare ca se percep reciproc ca si cand ar fi un soi de "obiecte" (e un fel de a spune, dar in orice caz copiii mici n-au unul fata de altul aceeasi perceptie pe care-o au fata de un adult sau un copil mai mare). In cazul lui V, ceilalti copii=obiecte amenintatoare , instabile, galagioase. Dr spunea ca anxietatea lui e chiar un semn de "superioritate" in sensul ca el se detaseaza cumva de grupa lui de varsta si face "judecati" in privinta lor. Interesant... oricum ma bucur ca nu e asa de ingrijorator pe cat ma temeam cateodata, si pe de alta parte mi-au fost reconfirmate anumite observatii proprii.

Uite ca v-am plictisit cu tot felul de nimicuri care au relevanta doar pt noi...

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, eu mai pe scurt, desi am citit tot, dar mi-e rau, de ieri vars la greu...
Mira, ma bucur sa aflu vesti despre Sebicu; frumos din partea celor de la firma ta ca s-au implicat, frumos din partea ta, ai facut mult pentru Andreea si Sebi
Rares, multa sanatate!
Tanima, ai grija de tine.
Andra, am citit atent mesajul tau, ma bucur ca v-ati mai linistit.
Anca, va doresc multi ani fericiti impreuna!

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ,multi ,multi ani DAVID!

Mergi la inceput