Bucurii de sept-oct 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
lakioana spune:
LA MUUULTI ANI DAVID! SA CRESTI MARE SI SANATOS ALATURI DE PARINTII TAI. Felicitari Ignatica pentru puiul tau cel mare! Va dorim numai sanatate si fericire
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
danidani74 spune:
LA MULTI ANI DAVID, MICA-MARE BUCURIE!
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
emma
1 an si 5 luni
3lunishoare
botez
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
Ignatica spune:
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU MESAJE SI URARI!
Din pacate nu avem o zi asa de frumoasa, suntem in curatenie, punem centrala termica, sunt cu David la o prietena cu toata casa dupa mine, mai mult separata de sotz decat cu el ( e bagat in toata reparatia apartamentului si de-abia ne vedem). Nici nu am simtit ca e ziua copilului nostru, eu am fost foarte incordata, David foarte nebunatic si eu stau cu o permanenta grija sa nu faca prostii mari in casa fetei asteia. Nu l-am mai putut tine la parintii mei din cauza alergiei sale, vad ca la Brasov nu mai are nimic.
In concluzie, la fel la anul trecut, in afara de emotia noastra de cuplu care si-a tinut puiul in brate acum 2 ani, nu am simtit ca e cu adevarat ziua lui David. Sper sa fie mai bine la anul.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
scumpik_lui spune:
Seara buna!
xandrutza si sa-ti treaca starea asta naspa cat mai repede
Ignatica las ca o sa sarbatoriti dupa ce terminati curatenia, o sa dati petrecere de 2 anisori dar si pt centrala
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Sephora spune:
Va pup fetelor
La multi ani primei noastre Bucurii DAVID,sa fi sanatos,sa cresiti mare sa ai mult noroc si fericire.Ignatica sa te bucuri de bucuria ta si poate la anu sarbatoriti in 4
Fetelor azi era sa mor,tocmai ma intorsesm la magazin cu copil si vreo 2 rochii in brate,o mireasa astepta sa le probeze,cand am ajuns in magazin M l-a vazut pe tata (cum e disperat dupa el) ma parasit vazind ca am treaba,eu pe buna baza ca e cu el,dupa vreo 10 min toti in magazin,mama ma intreaba unde e M,eu cu tata,il vad pe tata in magazin cu coada ochiului ma uit mai jos M nu-i,il intreb unde-i zice n-a fost cu mine,zic e e afara acolo pe terasa ,el se joaca de obiicei nu coboara scarile,nik copilul nu-i,o iau in spatele blocului,toata lumea in alerta,o iau in josul strazi,o iau iarasi in spatele magazinului (tata carase niste dulapioare de la partea din spate m-am gandit ca nu l-a vazut si l-a inchis acolo),revin in fata o iau in susul magazinului,nik,deja nu mai aveam aer,m-am gandit ca mi l-au luat si vor rascumparare (pe cuvant) zic asta a fost urmarit si luat,tinand cont ca el nu dispare.Am luat-o spre politie,toti inebuniti,deci eram 8 oameni care il cautam in jurul magazinului si alti 2 cu masina ,plus o trupa de copii cu bicicletele.
AM ajuns la politie,iese un nene si-mi zice "Doamna nu mai plangeti daca cautati fetita e aici",10 politisti il incercuiau,el nimic,a venit la mine zimbitor "mama",M-au luat aia la rost ca nu ami tin copilul supravegheat,ca l-a adus o doamna si ca l-a gasit in drum spre partea din spate a magazinului care a stat 2 ore sa ne caute,noi ajunsesem la magazin la 16.45 si la 17.05 deja il gasisem,oricum bine ca l-a adus la politie dar macar putea sa intrebe pe la baruri la noi,il cunoaste toata lumea pe M.Politisti ami zic daca nu veneati dupa el il duceam la leaganu de copii,sa inebunesc.Dupa Doamna e asa mic cum de il lasti singurel nici cum il cheama nu stie,nu a scos copilul un cuvant acolo,cand am intrat io pe usa a inceput sa turuie de au inceput aia sa rada.Deci mai mare soc ca asta n-am avut in viata mea,ma gandeam ca viata mea s-a terminat aici,noi care tot timpul il tinem sub vizor,eram 8 oameni cu el.Nu pot sa-mi imaginez cum s-a intamplat.
Ma duc sa-l cul si poate revin daca nu adorm si eu ca miss varza.
xandrutza_76 spune:
Sephora, bine ca povestea voastra a avut un final fericit. Sper ca te-ai mai linistit putin, pupici de la noi.
Anca, mercic sunt ceva mai bine acum, cred ca am descoperit un antidot care ajuta impotriva greturilor crema de vanilie, "home made".
Ignatica, o sa recuperati voi timpul pierdut, sper sa dureze cat mai putin curatenia.
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
itzy-bitzy spune:
Heheheee 2 ani de bucurie Ignatica! Multa sanatate, fericire si sa-i ajute Dumnezeu lui Davidut in tot ce va face in viata! Parca ieri am citit cu emotie si lacrimi in ochi mesajul de la Odisee ref. la nasterea lui prematura...imi amintesc perfect ziua aceea...si ma gandeam cat mai am eu pana la nastere
Mirabela pt tot sprijinul acordat Andreei. Pe mine m-a tinut mereu la curent...E mare lucru ca am fost toate alaturi de ea cu sprijin moral, fizic si material...a ajutat-o foarte mult.
Sephora ...atentie maxima de acum inainte...toate tb sa fim f vigilente cu zvarlugile astea mici...Doamne fereste nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...v-am spus ca si eu am o teama in privinta asta.
Roxana te sun maine sa ne intalnim.
Xandrutza hai ca mai ai un pic...mult a fost putin a ramas pana ai flacaul in brate
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
He-he, aparu Bitzy-Itzy Deci te papa deshtele la ore tarzii. Ce mai faceti voi?
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
mephala30 spune:
neatza, poftiti la ceai verde, cafea si suc.
chiar asa, d-na Itzy, ca aparusi ca o adiere usoara, , ce mai zici?
Sephora, felicitari pentru deschiderea magazinului, sa va mearga bine.
...prin ce-ai trecut, urata experienta, aveti mare grija pe viitor!
Uitasem: acum doua saptamani am fost in Roman, ne plimbam si l-am vazut pe M, , era in fata magazinului.
Carmen, Iustin & Teodor
ramomar spune:
Buna dimi,
e gata, ceaiul si fresh-ul asa ca va astept! Micul dejun il asteptam de la xandrutza
scumpicka, La multi ani pentru tine si sot. La cati mai multi impreuna si ce e mai important, cat mai fericiti si impliniti!
Sephora, bine ca s-a terminat totul cu bine, desi nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi fost in sufletul tau pana ai dat de M. M-au luat fiori citind prin ce ai trecut. Asa e acum cu ei, intr-o secunda nu-i mai vezi. Si Patry ma duce in fiecare dupa-masa in www.oraselul-copiilor.ro/oraselul_copiilor_univers.html" target="_blank"> oraselul copiilor , un parculet mare si plin de copii in apropierea noastra. Nu va spun cum stau cand sunt singura cu ea pe acolo, ca pe ace, caci nu sta locului o secunda si acum o vad, in 2 secunde se baga prin tunele, casute, locuri greu accesibile adultilor, locuri cu multe iesiri si pe mari distante, incat nu stiu in ce parte sa-mi indrept privirea si unde sa o astept
Ignatica importan e sa fiti voi sanatosi, caci petrecerea o sa veti timp sa o tineti si dupa ce terminati cu amenajarea apartamentului Cum stai cu titularizarea?
eloise ma bucur ca te-ai linistit! Si eu mi-am dat seama ca pe cei de-o varsta cu ea, Patry ii percepe ca pe o ameninitare, ori ridica manuta le ei, ori ii ignora, dar in schimb cu cei mai mari e cea mai buna prietena
Mira pt ceea ce ai reusit sa faci pentru Andreea. Sper sa auzim de acum inainte numai de bine despre puiul mic. David cum e? i-a trecut raguseala?
itzy tot in concediu si tot cu multa treaba?
lullabay, lakioana, danidani asa scurt mesajul vostru? nu ne mai spuneti nimic de bucuriile mici si frumoase?
Carmen
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)