Bucurii de sept-oct 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 3
eloise spune:
Multumesc pentru raspunsuri ! E intr-adevar ciudata problema lui cu scaunul, mai ales ca dureaza de atata timp (o luna si mai bine. Si da, scaunele sint moi, deschise la culoare si neplacut mirositoare.) Noi suspectam o giardioza, acum o luna am fost la niste prieteni care au o casuta la tara si Vladut s-a jucat in aceeasi piscina cu copilul lor, care merge la gradinita, si despre care am aflat ulterior ca urmeaza un tratament pt giardia. Pe de alta parte, la analize nu a aparut, dar din cate am citit am inteles ca ar trebui repetate, pentru ca parazitul ar putea fi depistat abia la a 2-a, a 3-a examinare. Oricum maine dimineata avem programare la pediatra si o sa aflam mai multe.
Nici noi n-am inregistrat vreun progres legat de olita. E adevarat ca nu vreau sa-l fortez pana nu-i el pregatit, si inca nu da cine stie ce semne ca ar fi gata sa renunte la pampers. Doar anunta ca face kk, in timp ce face . Am incercat de cateva ori sa-l las fara pampers prin casa, dar chiar nu stiu cat ajuta asta atata timp cat el n-are chef sa stea pe olita, si m-am saturat sa tot sterg pipi dupa el ca dupa un catelus... ca sa nu mai vorbesc ca nu ma incanta sa spal covoarele dupa ce face no. 2 pe unde-apuca. Pe de alta parte, am impresia ca, daca nu e capabil sa verbalizeze prea bine, nici nu intelege ce vrem de la el cu olita aceea. Cred ca e doar o impresie falsa pentru ca de altfel e evident ca pricepe foarte bine tot ce-i spunem. Si totusi... parca altfel te "intelegi" cu un copil care iti mai si raspunde pe romaneste. Asa ca mai asteptam...
Ramo, am vazut-o pe Patricia la iarba verde. E o frumusica!
Cristina, parca l-ai descris pe Vladut al meu. Tot asa figurant la culcare (urlete cand parasim "incinta" dupa nesfarsite povesti de adormit) si tot asa innebunit dupa pufuleti.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
xandrutza_76 spune:
Maria, sanatate puiului, sper sa-i dati o data de capat virozei; laptele nu ai incercat sa-l schimbi? Succes la analize.
Lexi, foarte tare fotografia, am ras cu lacrimi! Ma bate gandul sa trimit un sms lui Lili
Cristina, tare simpatic Vladut!
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
eloise spune:
Maria, multa sanatate lui Razvan si sa scapati repede de enteroviroza. Am auzit de atat de multe cazuri de genul asta , la copii mici!
A, nu cred ca e vorba de apa pe care o bea pentru ca de cand era bebe nu i-am schimbat-o (Dorna, Izvorul Alb). In rest insa, baga inca in gura tot ce prinde... nu stiu cand o sa se lase de meteahna asta. Dar macar face anticorpi...
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eunice78 spune:
Salutare!
Cf obiceiului: scriu nesaje si ele dispar..numai mie mi se intampla?
Imi pare rau pt puiutii bolnaviori..Multa sanatate va doresc!
Itzy, esti ff dragutza, si mie mi-a facut placere sa te cunosc. Poate te muti mai in zona mea..
Eloise, am vazut hotelul, in poze, asa arata bine dar citeste aici:
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g297962-d507978-r17243031-Miracle_Resort_Hotel-Antalya_Turkish_Mediterranean_Coast.html
Eu la capitolul Turcia si 5 stele ti-as recomanda Belek, Papillon Zeugma sau Aysha..
Noi cu olitza stam asa: cand e cu mine sta in chiloti, doar noaptea cu pampers, imi spune caca, pipi, sau se duce singur la olitza, cu chilotii pe el, dar face in olitza..apoi vine sa il schimb. Daca e insa cu bunica sau cu oricine altcineva decat cu mine refuza olita cu indarjire. Acum e la socrii..Soacra-mea zice ca e felul lui de a se revolta ca nu e cu mine..Asa mi-a facut si in primavara, cat a stat la ea, a stat cumai cu scutece, cum a venit acasa..a trecut la olitza..Ce sa ii fac? Asta e..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
eloise spune:
Eunice, multumesc, intre timp am citit si eu reviews-uri negative legate de serviciile de acolo. Vroiau ai mei sa faca o rezervare acolo pt septembrie si ideea era sa-i insotim si noi. Merci si pt recomandari.
A, si cu mesajele... mie nu-mi dispar, insa e un chin sa le scriu... cred ca din cauza reclamelor (sau a reclamei, a eternei reclame la Pampers (iata si un simpatic emoticon nou:)) cursorul imi dispare cand mi-e lumea mai draga si nu mai reapare, se blocheaza fereastra etc...
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eunice78 spune:
La al doilea mesaj mi s-a blocat calculatorul..apoi abia am reusit sa deschid forumul..clar sunt sabotata..
Lilina, sa iti fie de bine petrecerile..Las ca la batranete de petreceri o sa iti amintesti nu de faptul ca esti acum leftera..
Cristina, ce bine ca s-a acomodat asa usor Vladut!
Alexandrina, cand scrii tu retete..recunosc..nu mai citesc ca salivez la greu, si dupa concediu, iar am vreo 3 kg in plus..
Sephora, felicitari pt inaugurare si mult succes in continuare..
Nu am vazut poze, dar o sa le vad main tarziu, sper..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor!
Va multumesc ptr felicitari si urari,A fost multa munca dar eu zic ca a meritat de design m-am ocupat eu,accesorii si rochite mama si Iza,arcada e facuta de mine si vualurile.Aratam jalnic aveam deschiderea la ora 13 si eu la 12.55 m-am dus sa ma schimb,m-am machiat intr-o doara in masina,ce mai in viteza lumni.
Scuzati-ma ca nu sunt activa ,dar pe 1 mergem acasa si ma voi intoarce la vechile obiceiuri .
Va citesc in fiecare seara si vad pozici ca sa ma delectez,dar cu scrisu stau mai prost.
Lexi te asteptam cu drag.
MamiLili spune:
It's a party!!!
S-a deschis sezonul de sarbatorit Bucuriile!
La multi ani David,
prima noastra Bucurie! Au trecut deja doi ani de cand ne-ai umplut sufletul de emotie afland despre venirea ta pe lume. Un pupic special pentru mamica ta, Ignatica!
MamiLili spune:
Daca-mi dispare si-acum mesajul I give up!!!
Super tare poza cu Elodia! M-a anuntat Xandrutza ca ati gasit-o si-am zis ca trebuie sa sunam repede la OTV.
Sephora, sa fie intr-un ceas bun! Mi-au placut foarte mult pozele!
alinamoro spune:
La multi ani David!
Ignatica, sa va traiasca flacaul!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze