Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 7
monalac spune:
mai,dar slaba activitate la noi\!chiar acum,cand am devenit si eu mai activa!
SUN,ce bine ca ai botezat o pe thea si poti merge cu ea la biserica!eu pe cris l am botezat la 2 luni si apoi,il duceam mereu la impartasit,dar pe bebe il botez abia in august,din cauza de..necroza!sper ca pana atunci sa se vindece,ca ma apuca disperarea!
Carmenela spune:
Truli-Luli......no, clubul zuzelor abia s-a infiintat si speram sa nu moara in fasha, asa ca si clubul ala.....cu "no sex" de care nu ne place sa vorbim....dar din care facem parte unele...
Cum am intamplari o gramada anti depresive, sper sa nu se supere fetele cu si fara bebei, dar ne-depresate, daca scriu una aici....sa se anitdepreseze Truli-luli, ca sa nu raneasca bebelonul din dotare... Diarux, nu ma parasi acu' cand imi ie greu! Si da....ai voie sa razi....Dar tot am o intrebare la tine.....in legatura cu incruscrirea noastra....ai visat toate detaliile picante? Hi, hi, hi....
No...pai sa va spui... se facea ca eram tanara si zglobie....si, desi arat ca o balena hacuita de braconieri acum...la acea vreme eram dragutza....inalta si cu multe fitze in cap... Intre timp mi-au trecut toate aceste caracteristici...
Buuuun...si cum ieram io pe la fro 14-15 ani ca o caprioara, aveam si io neshte baieti care de....ma placeau... mergeam la mare, HOP, un mushkiulos rasarea din nisip, mergeam la munte, PAC, un 
sau mai stiu eu ce aparea de dupa vreun hotel.. In fine... Patania a avut loc in Mangalia. ma invitase si pe mine unu' la discoteca sa imi faca capu' mare...eu, cu fitze....m-am lasat greu, desi taaaare vroiam sa merg la o discoteca... dar, cum omu' a insistat....apoi ma duc, na...sa ii fac o favoare...
la intrare....inshpe mii de oameni...io cu fusta de un desht de era mai usor sa nu o pun, fitze pe mineeeee...grup.. Apoi nici una nici doua....imi arde unu' de la coada o palma pe fund....ma intorc intr-o clipita...si ii ard un picior in oo, cat am putut de tare (mentionez ca am facut karate). Omu' cu care eram nu a vazut nimic, nu a simtit nimic decat o smucitura slaba cand m-am intors io de l-am prajit pe ala.. Ma intreaba amabil...."s-a intamplat ceva?"... Eu, calma.."nimic, m-a deranjat unu', dar am rezolvat-o"....ala se tanguia pe undeva prin spate..... Stam la coada relaxati, pentru mine se terminase episodul.... cand vine nene un tzigan cat casa care.......ii trage o palma peste ceafa omului care era cu mine... Ala, buimac, nu stia ce l-a lovit si de ce... Se intoarce cu ochii mari si isi ia un inca o palma peste fatza... El zice" ce-ai, nene?"... Ala...tatos..."tine-ti, nene, fiara acasa, ca i-a rupt oo-lele lu' verishor-miu!" Ala se uita la mine, eu la el...candida....El ma intreaba "cand, azi?"...eu zic..."pai nu ti-am spus ca am rezolvat-o?"...Asta se inverzeste, oricum nu intelegea nimic de ce s-a intamplat, cand, cu cine, unde era el, samd...eu eram inconstient de calma....chiar idiotic de mandra ca l-am rupt pe ala, (ma gandeam ce bune au fost antrenamentele si ca ar trebui sa le reancep, ca se pare ca am talent), cand il vad pe om ca o intinde la un grup de prieteni si vorbeste precipitat cu aia... Ma gandeam io ca comenteza cat de tare sunt.. Dar..ash! Ma ia de mana si zice "mergem sa te duc acasa"...Cum eu eram pregatita de laude si in nici un caz de o taticeala la urgenta...protestez...cand imi spune ca omu cu oole dislocate era unul din cei mai tari si mari si rai tzigani din Mangalia...si daca vreau sa scap vie si ne....vatamata...e cazul sa ma duca acasa... Eh...In acest caz...ce sa zic....FIE! Ma dice omu acasa, livid......eu il pup pe obraz si ii zic "adio, daca nu esti suficient de bun sa mergi cu mine la disco, nu ma mai suna"...intru in casa/hotel...
Il vad a doua zi...cu ochii cam vinetii....vine la mine...si imi zice ca nici sa ii dau bani nu mai merge cu mine undeva.... Saracu'.....il cam batusera aia ca sa stie sa isi aleaga altadata o fata sa nu protesteze.....cred...
Eh, si v-am spus povestea asa, c-am incalecat pe-o sha... E greu daca nu am interlocutor... Diarux deja imi trimitea fro 200000 de fete prapadite de ras, sa ma incurajeze..... dar ma rog...desi usor horror, povestea mi-a ramas in minte..precum si uimirea mea ca "nene, astia nu stie sa aprecieze o fata cool".... Ha!
hai va pup, truli luli daca ai nevoie de de-depresare...PM....ca sa nu obosesc toate fetele de aici.
Sor-mia Diarux, nu simt dragoste in aer! More action de la tine, ca mi-i dor di tini! Cu painea....ti-am zis....nu framanti nici o secunda....doar cat amesteci ingredientele....
Va pup pe toate.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
tuchi123 spune:
MONALAC, multumesc frumos pt. grija, eu mi-am facut chlamydia doar din sange nu si din secretie...am sa ma interesez daca are rost sa-mi iau din secretie.
Sa-ti traiasca
bebelusul si sa te bucuri de el...va doresc tot binele din lume
...si nu in ultimul rand sper ca Dumnezeu
sa fie alaturi de bebe DARIUS si sa-l ajute sa invinga si sa se faca mare si puternic.
Sanatate maxima tuturor bebelusilor
15+
Doamne ajuta
sisisailberg spune:
Mulumesc SUNSMILE, sa iti traiasca fetitza...sa fiti sanatosi si papaciosi, ma gandesc la tiramisul ala, asa ca mai bine ma culc sa nu mai salivez...
babytza spune:
Buna seara.Am si eu o intrebare: naste cineva la Medlife ? M-ar interesa si pe mine de la cate sapt te primesc sa nasti acolo, cat costa nasterea naturala si cea cu cezariana. Multumesc 
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
anaxena spune:
Sun: nu am facut poze!
eu am nascut la Giuleshti
de bb Darius chiar nu mai shtie nimeni nimik??
Maria a avut un super program azi:
trezirea la ora 8,papat dormit cu mami in pat ne-am trezit la 12 papat,mers cu mami la cafea dar adormit pe drum,trezire la ora 17 papat si mami a plecat cu motorul cu tati,Maria facut nani pana la ora 22(era la buni),trezit ,facut baitza, papat si somn...asha da viatza!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
asha ma oftic cand vb singura..cand am eu timp nu mai e nimeni pe forum
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
sisisailberg spune:
ANAXENA
Cum a fost la Giulesti? ai nascut normal cezariana?sa iti traiasca comoara!!
sisisailberg spune:
Anaxena
Revin si spun ca am citit povestea ta, ai fost f curajoasa bravo.Eu voi face eczariana...asa ca la mine va fi mai simplu plus anestezie generala nu oricum hahaha...doooamne as lesina sa il vad pe doctor si asistente misunand si comentand pe acolo, auznd instrmentele in tavile metalice, numai gandul si ma termina, mi se umezesc palmele, trebuie sa spun ca e si o proeblema medicala pt care s-a optat pt cezariana dar chiar daca nu ar fi fost tot pt. asta as fi optat pt. ca numai gandul la ce am zis mai sus si ma termina emotional.Sigur ca e un moment unic cand il vezi ca iese dar eu pur si simplu nu as fi rezistat.Am tot respectul pt.cele care nasc natural.E bine de retinut numele vacutei Nutzi, daca o prind pe acolo te razbun eu hahahaha!!!Felicitari pt bebe !!