Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
Dianami spune:
Dragutelor, am intrat sa va spun si voua ca Narcisa si Anais au ajuns cu bine acasa astazi, dupa 10 zile de spitalizare. Sunt bine amandoua, se refac si incearca sa ajunga la un program de comun acord
.
Noi am stabilit Botezul pe 7 septembrie, atunci am gasit loc. ![]()
Sun, multumim.
Mona, gasesti betadina la 1 l, costa aprox. 60 lei si se gaseste la multe farmacii Help Net sau Sensiblu in Bucuresti, poti intra pe site-urile lor. Daca nu are cine sa-ti ia, ma ofer sa-ti iau si sa-ti trimit prin posta.
Carmenela, m-ai facut sa rad cu lacrimi si m-ai scos si pe mine din depresii, cel putin pt. moment. Iarta-ma ![]()
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
marimar spune:
N-am somn!
Despre mine: n-am nascut si nici semne nu am. Am 40 de sapt si 3 zile!! Eu sint relaxata insa, cind vrea sa vina bebe e ok, oricind ar fi asta!
Sint dispusa sa astept cuminte pina la 42 de sapt, daca ma lasa astia
Sper doar sa fie sanatos bebe si sa am o nastere in apa asa cum mi-o doresc!
Sa va povestesc ceva dragut; aseara Romana se dragalea cu mine, ma pupa, ma mingiia, asa cum numai fetitele stiu sa o faca si imi zice: "Mami, esti o printesa. You are beautiful like a princess. And I am a princess! We are two princesses!!" Si sa nu te topesti ????

40 sapt si 3 zile
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ankalaura spune:
Neata fete
Dragelor, ieri nu am primit nici o veste de la Estrella... Incepusem sa ma gandesc ca si-o fi inregistrat gresit numarul meu de telefon, ca s-o fi razgandit medicul cu privire la ceza si o fi decis sa mai lase putin fata la caldurica.....
Asa ca in diminineata asta i-am trimis mesaj, ca sa stim cum stam. Asa ca va anunt cu maxima placere ca
AVEM PEPENASA NOUA
MAYA ELENA, de mami ESTRELLA
pepenas nascut azi-noapte
3600 g si 48 cm
Sa fii sanatoasa mica printesa, si sa aduci parintilor numai bucurii!
Anca mami de Eliza si Erika
diamisha spune:
Buna dimineata!
Sunt de la odiseea de nov-dec, insa va scriu pentru ca vreau sa contribui cu o suma pentru Darius, voi trimite astazi banii prin intermediul Internet banking in contul boticelinei. Numele meu intreg este Diana Misa, asta ca sa stie Monica atunci cand face verificarile.
Daca mai aveti vesti despre el, va rog sa le postati ca sa aflam si noi. Parca ultima stire era ca, incepand de astazi, il vor scoate usor din coma. Ma rog si sunt alaturi de el si Camy sa reuseasca sa-si revina cat mai repede.
Altfel, va doresc multa, multa sanatate, nastere usoara pentru cele care sunt pe ultima suta de metri si refacere usoara bebelusi sanatosi si cuminti pentru cele care au nascut deja.
O saptamana usoara va doresc tuturor.
Diana
24+
Sonia
ankalaura spune:
DIAMISHA - multumim din suflet pentru contributie! Sa fii santoasa si o sarcina usoara pana la 40 de saptamani, plus un bebe cuminte si mancacios! 
CARMENELA / DIA - ieri m-am prapadit de ras, da' cand sa insir si eu niste 

am pierdut mesagiul! ![]()
MONA - inca te mai chinui cu necroza? Ce spun totusi medicii?? Ai mai fost la control, presupun... Cum se mai impaca Cris cu situatia? Vad ca nu ai mai zis sa fie suparat...
CAPRI - clar, programul Ilincutei nu este chiar unul "de comun acord", sa zic asa... parafrazand-o pe Diana... Ce sa zic... decat "rabdare si tutun" ... o sa treaca... noroc ca esti deja experimentata in ale scutecelor si noptilor nedormite - sau ai uitat, de 6 ani incoa'?
Eu am astazi activitate practica de spalat si calcat... Am rufe... cat n-am mai avut de doua luni incoace...
De ce? Pai de la mijlocul saptamanii trecute am avut musafiri in fiecare zi....Si sa vedeti... Scoate cearsafuri, spala cearsafuri, baga cearsafuri, scoate iar cearsafuri, spala iar cearsafuri... Noroc ca am unele creponate si e simplu sa le manevrez....
Anca mami de Eliza si Erika
dana81 spune:
buna dimineata!!!
ESTRELA FELICITARI MAMICO, SA-TI FIE SANATOASA MINUNEA SI PAPACIOASA!!!BINE AI VENIT MAYA!!!
Anka si io la fel ca tine..azi spal tot ce prind, daca e sa ma apuce sapt asta sa las macar lucrurie spalate si curate...
Bebelinda mea s-a catarat sus in coastele mele..si doar i-am zis ca nu pe acolo e iesirea, ea..nimik...am o vaga banuiala ca va fi taicasu intreaga...INCAPATANATA!!!!
Ma duc sa-mi fac o salata pana va mai treziti...ca m-am trezit cu o fooooame
PT DARIUS
38 si 
CLARA ANDREEA
AMR7zile
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEE,
o noua saptamana. speram sa fie de bun augur si cu vesti bune despre DARIUS. azi era o zi importanta din cate stiu eu.
INA scoatem si carticica, maica! sanatosi sa fim. ma bucur ca ti-a placut. 
ANKALAURA multumim de vesti! este pepenasha cu numarul 61. ce bogate suntem!!!!!! deci am de lucru de dimineata.
DIAMISHA multumim de trecere si pantru ca esti alaturi de noi in incercarea de a-l ajute pe DARIUS.
DIANA M. Multumim de vestile despre NARCISA
CARMENELA, sor'mia, cum te lasa omu' singura, cum incepi sa depeni amintiri!!![]()
Ma frapeaza inocenta de care dai dovada, imi si imaginez privirea nevinovata a unei "biete fetite" care nu stia cui ii facuse oolele omleta in discoteca!!! 

Nu te-ai gandit sa te faci bodigard cand ai sa fii mare, nu????
(scuze ca "ma " rad iar ca o capra aici, da faza asta e la fel de tare ca aia cu calu'!)Mai ai , soro? eu zic sa te reprofilezi si tu. eu fac poezii, tu te ocupi cu buna dispozitie, cu o poveste pe zi, ca sa nu ne plictisim. ce zici???Poate ne dau astia afara de pe forum. Cel putin eu cred ca sunt vanata de mult.(deci din cauza ca nu "este "diacritice, sa nu se inteleaga "vanata"ca leguma cu acelasi nume, ci "vanata" adika...."hunted"
)
Orisicum , ieri ai umblat fleaura ca nu am avut cu cine sa schimb 2 vorbe.
Auzi, da soacra-ta stie ca ai facut karate???mai bine sa nu stie.
apropo de visul cu incuscrirea, daca te referi la pensiile noastre linistite si la ratele platite de urmasi...nope, asta nu aparea. sa fie vreun semn ca nu avem sanse sa scapam de ele?
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
M&M spune:
Neata!!!!
In primul rand sa felicit proaspetele mamici...
Ina, felicitari!!! Refacere rapida si laptic mult pt bebe Vlad!!!Sa fie sanatos, cuminte , papacios si sa va aduca multe bucurii!!!
Estrela, felicitari mamicuto!!! Bun venit Mayei pe lume; sa fie sanatoasa, cuminte , papacioasa si sa va aduca multe bucurii!!!
Asa...deci ati dicutat despre mamaliguta ieri cu branza si iaurt...na, ca mi-ati facut pofta...
Poate reusesc si eu sa imi fac azi...
Carmenela, imi pare asa rau de Lupa!!! Sper sa se faca bine, bietul caine!!! Aaaa...si foarte bine i-ai facut soacrei tale, dupa ce povestisi ca toata sarcina nu s-a interesat de tine se de bebe...
Gallyb, am citit povestea nasterii bebelinei...
Prin cate ai trecut si tu!!! Dar in final totul a fost ok si acum va bucurati de mica minune...
De bebe Darius mai stie cineva ceva???
Parca azi il scoteau din starea de coma indusa...
Oare Mina o fi nascut???
Aaaa..azi am schimbat si noi semnatura...Mai citesc din urma si revin...
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 21 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Neata si de la noi,
Bun venit Maya Elena! Sa fii sanatoasa si papacioasa! Estrella felicitari!
Narcisu ma bucur ca sunteti acasica! Acomodare lina si numai sanatate, va doresc!
Diana, scumpa, te pot ajuta cu ceva? Orice? Sa vin sa ma plimb cu tine...nu stiu...ce sa-ti fac sa iesi din starea asta?
Dia multumim de ajutorul pt Darius. Da, de astazi incearca sa-l scoata treptat din coma. Sa ne rugam la DD sa fie un luptator!
Ankule, Danutza...spor la trebi!
Noi am mai intarziat pe acasa, pt ca m-a apucat facutul listelor pt botez (desi mai e destul pana in sept, dar nah). Apropos Tiberica, mai cauti agentie pt 16 august? Ca daca da, iti pot recomanda pe prietena mea.
Turturelu voi aveti nume pt minunica voastra?
Monicule vazui in lista ca apari cu data corecta de cezariana (15 august) dar ai carucior albastru si nume de baiat...
Fetele...stiti ca vorbeam noi de vacanta cu bebe mic...va mai incumetati? (parca Anka, Turtu)
Ma'c sa-mi termin o idee vis-a-vis de botez si apoi ne echipam si-o tulim la plimbare!
Pup! Sa avem o saptamana frumoasa, plina de vesti bune! Curaj Darius!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
diarux spune:
deci pentru ESTRELLA:
Iar avem cezariana
si ESTRELLA -i noua mama!
Un picutz s-a cam stresat,
apoi s-a mai informat
de la fetele de-aici
idei, sfaturi, cat de mici.
Netul ii mergea mai prost
(sper ca i-a luat la rost!)
Ankalaura frecvet
ne-a tot tinut la curent.
Iar de MAYA, stim ca-i bine.
Un pupic si de la mine!
Asteptam povestea lor
si pe ele, cu mult dor!
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase