Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
marimar spune:
FELICITARI ESTRELLA ! BINE AI VENIT MAYA ELENA, SA FII SANATOASA, PAPACIOASA SI DORMICIOASA !!
Astept si sper vesti bune de la Camy ! Doamne ajuta-l pe bebe Darius sa fie sanatos!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
violeta29 spune:
Neata !

ESTRELLA , FELICITARI, REFACERE RAPIDA SI MUUULT LAPTIC!MAYA ELENA BINE AI VENIT!

Astazi sunt in forma , ma simt tare bine asta dupa ce aseara am avut niste contractii atat de dureroase de eram absolut sigura ca o sa nasc. Si uite asa m-a apucat pe mine depresia cand am realizat ca io n-am bagajul de spital pregatit, nu tu o camasa de noapte, nu tu papuci, nu tu vata , nu tu pampersi 

. So, cum am luat salariul cum ma apuc de bagajel ca nu mai tine!
Ma duc sa-mi fac cartofi prajiti ca mi-e o foame de lup!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

M&M spune:
Mona, nu s-a mai inchis rana ???!!!!
felicitari pentru bebe Codrin cel zambaret...
Sisisailberg, ce putin mai e pana pe 1 august!!!
Truli, arati foarte bine!!! NU esti deloc balena, iar Anei ii sta tare bine tunsa baieteste..
Azi e zi de leneveala, ieri m-au obosit musafirii, nu ca nu ar fi fost placut sa ma revad cu fostii colegi, dar am cam fost in priza...![]()
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 21 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
violeta29 spune:
DIARUX, ma uimesti mama draga, tu scoti poezii pe banda rulanta si una mai frumoasa ca cealalta, de unde ai atata inspiratie? Io tare is curioasa sa vedem cine o sa-ti faca tie poezica cand vei naste!
Si pentru CAMY si DARIUS 

Doamne ajuta sa fie bine si sa vina cat mai curand acasa!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

dma2007 spune:
neata si de la mine!
BUN VENIT NOILOR PEPENASI!
SA VA DEA DD MULTA SANATATE SI MULT NOROC!
am venit si eu de acasa dar nu ma simt prea bine, au inceput sa mi se umfle picioarele si ma doare mijlocul de mor.partea proasta e ca de miercuri am muncitori la apartament
, nu stiu cum o sa ma descurc
sun asa e, ai dreptate, poate imi modifica si mie cineva in listuta: nasc la medlife cu dr popa mirela si o sa am o fetita Andreea Maria
M.A.
36s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
diarux spune:
VIO, tu ma uimesti cu atatea contractii!!! ce faci mama, tu chiar vorbeai serios ca nu vrei sa ma astepti si pe mine!!!!
Cu poezicile....multumesc. iar pe a mea, cum cine o face? VOI! puneti mana de la mana si faceti cate un vers! 
Ma duc sa pap ceva.
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
truli-luli spune:
Felicitari Ina si Estrella! sa va traiasca minunile iar voua refacere usoara si laptic pt pitici!
Carmenela sarumana pt tratament. Functioneaza!!! Super povestea cu inocenta karatista. Sper sa tin minte sa nu te supar vreodata. Dar daca ma gandesc mai bine ar fi chiar indicat sa cunoasca si soacra ta patania, sa o pui in garda intr-un mod subtil.![]()

Eu despre soacre am roman foileton. Prima soacra a murit acu un an. Dumnezeu s-o odihneasca. Am avut destule probleme cu ea dar acum oricum nu mai conteaza. Faza nostima e ca intre timp socrul s-a gandit sa nu imi ies din mana si si-a gasit pe alta asa ca imi pun serios problema sa ne facem casa si sa plecam de aici (acum locuim cu socrul si cu mama socrului care are 86 de ani) nu de alta dar una experienta cu soacra mie mi-a ajuns.
Am schimbat semnatura. Am deja 39 saptamani. Nu imi vine sa cred ce aproape e marele moment. Sun si eu sunt tare curioasa sa il vad pe bebe. In secret sper ca de data asta sa se vada ca am participat si eu la conceptie ca la Ana zici ca eram plecata in deplasare. Dar asta e bine pt ca a iesit asa de frumoasa
scumpa lu' mama. Va doresc tuturor copilasi asa iubareti cum e Ana. Episoade cum este cel povestit de Marimar iti umplu sufletul de bucurie.
Mai nou Ana se ocupa de conditia mea fizica. Adica ma pune sa o fugaresc dintr-un capat in celalalt al curtii, strigand "Fiti gata! Start" Nu accepta sportul asta nici cu tati nici cu bunu din motive lesne de inteles: ei chiar pot sa alerge si sa o prinda pe cand eu, cu "alergatul" meu de melc obosit ies mereu pe locul 2.
Ca tot veni vorba de conditie fizica fug in gradina ca mai am de cules castraveti si vreau sa adun si rosii sa-i mobilizez la un bulion astazi ca daca nu raman fara provizii.
Va pup.
Bebe Darius fii puternic! Dumnezeu sa te aiba in paza.
Cami
39s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
truli-luli spune:
Scuze, am trimis mesajul de 2 ori din gresala. Nu stiu de ce mi se tot blocheaza IE ! Acum am trecut pe Mozilla si vad ca merge.
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui babytza
Buna seara.Am si eu o intrebare: naste cineva la Medlife ? M-ar interesa si pe mine de la cate sapt te primesc sa nasti acolo, cat costa nasterea naturala si cea cu cezariana. MultumescValentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Buna..eu nasc la Medlife. Stiu ca te primesc de la 36 de saptmani la Medlife. Daca vrei sa aflii mai multe, vezi ca este un subiect la NAsterea unei stele" , intitulat NASTEREA LA MEDLIFE!!!
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 21 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Ina_c, Estrella felicitari 

sa va traiasca pepenasii sa creacsa mari frumosi si sanatosi si voua refacere rapida.
Mona uff mai tot nu s-a vindecat rana aia?
Sper sa se vindece sa nu mai tragi atata cu ea. Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca esti mai activa.
Eu tot in diagonala am citit of course ca ieri si alataieri am profitat de vremea frumoasa, adik 28 de grade noaptea in casa
, si ne-am plimbat in weekend poze nu prea am facut ca nu am fost nicaieri deosebit ci tot pe aici pe la noi dar a fost bine ca macar nu am stat in casa si asa is niste calduri de numa. Si cum Flo a fost acasa am profitat sa mai si dorm sa ma mai odihnesc am reusit sa termin curatenia in toata casa si sa ajung la zi cu rufele si ordinea in dulapuri.
Acuma incepem sa ne pregatim pt botez adik weekendul care vine Flo vineri merge iar sa depuna hartiile pt acte sper sa nu mai zica aia ca ii trebuie cine stie ce
si pt ca va fi acasa ne apucam sa punem laminatul pe holul de sus si in bai si sa vopsim scarile si asa nu mai ramane decat bucataria.
Na cam atata stiri de la noi sunt si eu prin zona ma chinui sa tin pasul cat ma lasa fetele fug ca plange printesa mica.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya