Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca puii si sa fie sanatosi si papaciosi!

Imi pare rau ca nu am mai postat, cu greu reusesc sa va citesc, iar cand vreau sa scriu ceva, David se trezeste si atunci trebuie neaparat sa manance caci plange de nu-l poate nimeni opri.

Eu sunt obosita franta, pt ca el se trezeste din 2 in 2 ore noaptea, iar ziua e jale pt ca nu scapam de colicii astia indiferent de ce i-am da, cred ca am incercat totul....e groaznic sa-l vezi cum se albastreste de atata plans...dct pediatra a venit sapt si m-a asigurat ca nu are nimic baiatu, doar colicii puternici, probabil pt ca si mananca din 2 in 2 ore...

In rest acum avem 4.900 si 58 cm suntem mari banditi:), o rupem pe mama de maini, cred ca o sa fac muschii Madonei

Iesim pe afara dar niciodata nu putem sta decat maxim o ora jumate,caci se trezeste si tipa dupa tzatza... sper din tot sufletul sa reaca mai repede lunile astea, sa scapam de colici.

Va pupa Lori si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Salutare fetelor

Scriu si eu din nou ... saptamanile astea doar v-am citit pt ca a stat sotul meu cu mine acasa si dupa fiecare alaptat ma alerga mereu sa ma duc sa dorm :)). Acum am ramas singura singura si recunosc ca este cam ciudat si am un sentiment cam aiurea (sotul meu lucreaza in alt oras si in mare va veni doar in we acasa).

AnnaBaby si al meu vomita ... in ultima vreme am senzatia ca vomita cel putin 1 data pe zi si am un sentiment de kko legat de asta. Dr imi zice sa-l ragai mai mult, sa nu il manevrez dupa masa si sa il tin 30 de min cu capul mai sus decat corpul (pe 1 perna). Dar cum naiba sa nu-l manevrez daca el face kk dupa ce a luat primele guri de laptic???

Sun eu daca ma uit la mine acum ... nu prea am curaj sa plec cu el din oras. Mi-e ca il apuca cine stie ce zi proasta si in momentele alea mi se pare iadul pe paman sa fiu in alta parte decat in camera lui. Acolo ma simt cel mai protejata ... Dar astept sa mai treaca saptamanile si poate ca prind curaj ...

mami de gandacel Vladut, 08.07.08

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

fetele, tocmai m-a sunat SUN. am inteles ca biata CAMYs-a nascut intr-o zodie deloc norocoasa!
Dragutza de SUN ne transmite sa ne rugam pentru CAMYacum, pentru ca EA intra in operatie, s-a infectat cezariana. Despre DARIUS nu stia nimic. era la plimbare si ea si o auzeam cam prost, asa ca doar transmit ce am inteles.

Doamne, oare cand o sa se termina cosmarul asta al ei???
sa fie bine amandoi!!!

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Gata, am papat , am facut putin smotru, iar acu relax. Diarux, nici eu nu pricep ce-i cu contractiile astea, dr zice ca nu exista risc de nastere prematura si ca se pregateste uterul ptr nastere. Bai in ritmul asta , sa vedeti voi daca io n-o sa nasc din mers. Si stai linistita ca nu te parasesc, mi-am propus sa nasc de sf Alexandru asa ca...vrea nu vrea sa faca bebelina bine si sa stea cuminte acolo in burtica!
Si acum am si io problema, as manca niste piersici da mi-e lene sa ma duc la piata! Se ofer cineva?
Si o intrebare ptr mamici, am tot auzit ca lui bebe i se face baita abia dupa ce-i cade buricul, si am si io o maaare nedumerire:daca ii cade buricul la o luna io nu-i fac baie o luna? ca nu mai pricep nimic.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Doamne nu pot sa cred!!!!!!!!!
te rugam ai grija de Camy si de Darius!

M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele!

Multumim de urari (Caprioara, Ralu79), da, am facut o lunitza!

Si noi avem colici, papam des.....ce ne sfatuiti sa mai incercam in afara de sab simplex?

Violeta 29 eu am facut baita la ambii copii in prima seara petrecuta acasa. Am evitat sa stea cu buricutul in apa (deci mai putina apa in cadita) si apoi sters cu alcool, pudrat cu baneocin si gata. Ne-a cazut cam in 2 saptamani. Am mai dat cateva zile cu alcoo si baneocin si gata. E ok.

Estrella felicitari! Sa-ti traiasca pepenasa si sa fie norocoasa!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offf Camy cate mai induri si tu

Dumnezeu sa aiba grija de voi!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ina_c, Estrella felicitari! Sa va traiasca pepenashii si sa fie sanatosi, si voua refacere rapida !

Doamne, ce vesti despre Camy ! Sun, multumim ca ne tii la curent.
Ma rog in continuare pentru Camy si copilul ei . Sa ne rugam toate, si poate gandurile noastre bune si pozitive sa o ajute. Parca ar fi inconjurata numai de energie negativa, fata asta! Sa-i transmitem noi energie pozitiva.

Mi s-a trezit fata si trebe sa fug.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

O Doamne sunt paralizata efectiv, nu pot sa cred ce i se poate intampla lui CAMY, efectiv nu-mi revin din soc, e asa de nedrept! Ma rog ca Dumnezeu sa-si indrepte fata si catre ei, si sa treaca cu bine peste toate incercarile sortii!
Off, ce m-am intristat, plec la piata si o sa trec si la biserica sa aprind si o lumanare pentru Camy si ptr Darius si sa ma rog ptr sanatatea lor!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello
nu pot sa cred. intru si eu sa caut vesti bune si gasesc numai vesti proaste! imi pare atat de rau pt Camy. oare cand o sa se bucure si ea?

cristina, nu am citit tot din urma si nici nu prea am timp. ai vorbit cu doctorita ta? cand te-a programat la cezariana? as vrea sa stiu daca vom fi colege. mi-ar placea sa stau in salon cu cineva pe care cunosc....si poate organizam asa daca vrei si tu...

_

37+ cu ANA SOFIA

AMR 8 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput