Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Mare ghinion mare are Camy,tocmai ce m-a sunat si pe mine si cred ca avea niste dureri crunte pt ca de-abia vorbea.La bebe nu au lasat-o sa se duca pt ca era un focar de infectie si tocmai asta nu are el nevoie.Sta saracuta ca pe spini mai ales ca i-au zis medicii de la gine ca-i fac anestezie totala si ea nu intelege dc e nevoie si nu ajunge decat locala.Sunt multi rezidenti in aceasta perioada in sectie ,sper sa nu de-a peste vreun tampit.I-am dat vreo 2 nume de medici buni daca or fi pe acolo sa-i caute daca mai are timp.
Sa ne rugam pt ei sa fie bine amandoi.
Despre noi ,suntem in asteptare,semne sunt dar nesemnificative,usoare dureri pe sub burta,intepaturi in col,ceva tensiune in sani si cam atat.Ma credeti ca nu mai am rabdare nu?Plus ca sunt singura acasa si ma plictisesc de mor fara Bogdan.
Doamne ai grija de bebe Darius si de Camy.
39w+1d

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

off biata Camy, sa ne rugam pentru amandoi,nu ot sa mi dau seama de ce este atat de incercata... AJUTA-I MAICUTA DOMNULUI!!!

Acum si eu ca romanul...cum se poate intampla asa ceva...stau si ma intreb ca prostu' medicul ala din BV chiar nu are nici o vina in toate astea?...imi cer suze, nu sunt indreptatita sa fac acuzatii dar s-au cam adunat destule si sunt fff razvratita...nu este posibil ca un om sa treaca prin toate astea...

38 si

CLARA ANDREEA

AMR7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Off ce vesti proaste.
pt Camy si bb Darius sa speram sa va fi bine in final.
Violeta aici se face baie la bebe din prima zi, iti face si la maternitate baie lui bebe daca vrei sa inveti, la buric nu se da cu nimic, nici alcool, nici betadina nici nu se pune vreun pansament sau vreo ceva. Se indoaie pampersul sa nu il jeneze pe bebe la buric si gata. La ambele fete le-a cazut buricul inainte de o sapt. Aici asa zice ca in maxim o sapt cade buricul. Si la prima baitza in prima zi cand am ajuns acasa am spalat normal am dat apa si pe la buric si nu s-a intamplat nimic. Plus ca noi le-am facut baie la fete in fiecare zi, asta cat sunt mici cand mai creste si Ami ii facem ca si lui Ari o data la doua zile baitza si in rest daca e nevoie intre facem dush.
Mina scoatem o majoreta ceva? Poate vede bebe...
Ileanna f bine ca te fugareste la somn tre sa te si odihnesti.
Fug plange pisoiul.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

MINA ma inscriu si eu in clubul nerabdatoarelor..eu spal lucrusoare si ma tot minunez si de dimineata ii tot spun cat de mult imi doresc sa o cunosc...hai poate saptamana asta ne tinem puii in brate

38 si

CLARA ANDREEA

AMR7zile

Mergi la inceput

Mada eu as vrea sa scoti agitatele dar daca oi si semanand cu tine mai am ceva de asteptat.Sa nu-mi mai zica mie nimeni ca fetele se nasc mai repede ca nu mai cred nici moarta in povestile astea babesti.
Scoate macar una ,eu pun burta pe birou sa o vada:)))
Dana asa sper sa ne intalnim sapt asta,si eu la fel ii tot vorbesc si o incurajez sa isi faca curaj sa ne cunoastem.Sper sa ma si auda :).Tu ai ceva simtome?Eu le tot caut sa vad,nu-mi mai aduc aminte daca la Bogdan am pierdut dopul sau nu.Dar mai mult ca sigur ca nu ,sau poate n-am stiut atunci si n-am observat.Eu tot sper sa se deruleze totul la fel ca acum 9 ani.Sa inceapa cu "s-a rupt apa" si dupa contractii.Traim si vedem ,oricum sper din clipa in clipa sa se intample minunea.
Doamne ajuta!
39w+1d

mina

Mergi la inceput

MINA daca tu nu mai tii minte cum e..eu nu stiu cum tb sa fie, nici simptome parca nu am, sambata am avut dureri si am zis ca gata, dar dupa o baie calduta..nik, si tot asa si azi...nik, intepaturi in col doar si cam atat...dar maine ma duc la control si poate d-na dr descopera "America" pe acolo, abia astept..dar de ce sa nu recunosc ca mi-e si frica rau(asta o stim numai noi doua,da?)

38 si

CLARA ANDREEA

AMR7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum am citit de Camy sa dea DD sa fie bine pentru ea si bebelusul ei Darius, sa treaca cu bine peste aceste incercari , sa ne rugam pentru ea sa aiba putere, rabdare si sanatate.
Noi suntem bine, azi noapte a stat si a chitait vreo 3 ore dar api a dormit inca vreo 4, a recuperat si eu dupa ea la somn.
O intrebare fetelor bebeii vostri sughit , a mea sughite dupa ce papa masa de dimineata adica pe la 11 , asta si dupa ce o mut de la noi din dormitor la ea in camera???? Poate fi de la schimbarea de camere??
Si inca ceva observ ca uneori are manutele, piciorusele cam reci, dar nu are cum sa ii fie frig.?? Oare de ce ???
FElicitari celor care au nascut
Pupici tuturor

Andreea de Denisa(11.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Of, Doamne, ma si eu in continuare pentru Camy si Darius, fa Doamne o minune pentru ei!

Am luat azi extras de cont de la banca, avem stransi 1776 lei. Va cer din nou parerea vis-a-vis de data la care vi se pare potrivit sa i-i transferam Cameliei.

Diana imi pare tare rau ca esti depresata. Figura cu atrasul sotului in dormitor nu mai tine? Oricum, te admir fata, ai aur in tzitzi, 1,600 kg a pus Andreiul pe el in prima luna? Si io care ma dadeam balena pt 600 gr in 3 saptamani

Eu se pare ca nu prea mai reusesc sa tin pasul cu produsul laptelui la cat papa garga. Sunt tot cu tzitzi fleoscaite, fata se scoala si cere cam la o ora jumate, ce sa mai fac? n-as vrea sa ma arunc pe formula , e asa fain si comod numai cu tzitzi...

Azi mi-am condus si io masina pentru prima data , am fost cu Nancy si cu buni, trei fete cucuiete, sa luam livretul de familie si sa ne depunem icrele pentru alocatie... Poate saptamana viitoare ne incumetam si la niste cumparaturi, tot in formatia asta, ca nu am absolut nimic care sa-mi vina... Hainele de vara trecuta nu-mi mai vin ca aveam 100 de kile atunci, alea din sarcina nu-s de vara..., umblu cu niste blugi lalai... noroc ca tricourile imi mai vin (unele) si ca s-au inventat curelele...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Trebuie sa pleci in gand fara frica Dana,sa fi optimista ,cel putin eu asa am fost acum 9 ani.Acum cand stiu ce ma asteapta parca nu mai sunt asa degajata,insa nerabdarea si dorinta de a cunoaste printesa ma fac sa trec peste toate.
Natural nasti?Poate daca mergi maine la dr.o sa-ti spuna macar cum stai.Mie mi-a zis ca numai daca nu nasc pana in 31 sa ma duc.Tre sa nasc pana joi sa fie si ea in iulie ca mami:)
39+1

mina

Mergi la inceput

Boti, dupa ce hotarati cand se face transferul o anunti tu pe Camy sa stie sau eventual pe mine si ii transmit.I-am zis si azi ca zilele astea o sa-i spun exact cand ii poate ridica daca are nevoie de ei.
Gata,fuc sa mananc ceva si apoi la Tv.
39+1

mina

Mergi la inceput