Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Ina felicitari! Sa va traiasca bebe Vlad si sa fie sanatos si papacios!
Estrella ce-o fi facut?
Gally, Anca sa va traiasca fetele cucuiete! Important e ca sunteti sanatoase!
Cami ce dulceee e Ana. Si ce simpatica esti tu! Mai e putin-putin! Eu sunt tare curioasa sa-l vad pe bebe!
Sisi mai avem colege care nasc pe 1, da. Sa decurga totul bine si sa ai un bebe minunat!
Noi am fost la biserica astazi. Ne-a facut parintele molifta de 40 de zile. Asa simpatica a fost Galu, o purta parintele pe la icoane, o inchina...nimic nene, ea dormea. In schimb cand a impartasit-o...iamiii, si-a inclestat buzitele pe lingurita si sugea vinutul dulce.:)) Betivanca de mica, draga mea!
Apoi ne-am plimbat nitel, am venit acasa si am comandat o pizza ca sa nu mai gatim, am dormit putin la pranz cu gaza intre noi si acum o asteptam sa se trezeasca sa pape, ca sa plecam la plimbare. Sper sa nu vina ploaia.
Bujo e bine, doar ca are musafiri o gramada si bebe e agitat. Dar isi intra ei intr-un ritm si o sa fie mai usor. E drept ca mie-mi lipseste ea pe forum...tare...
Anaaaaa pozeee?
Ma gandeam ca pe langa toate fetele disparute fara urma, as trece-o si pe Lori, mamica lui David. Ca n-am mai vazut-o...
Ma'c sa trag de fii-mea...:) (vinul ala i-a facut niste bujori si i-a dat un soooomn)
An
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
violeta29 spune:
Bunaseara! Mai da ce active ati fost , ma gandeam ca fiind weekend abia daca ati scris una-doua pagini. Eu dupa o noapte total nedormita, am avut o zi in care numa am lenevit si am dormit, ba mi-am molipsit si soata cu lenea mea.Sa vedem acu ce-oi face la noapte! .
MORCOVEATA , LA MULTI ANI !

Ma duc sa fac o baita sa ma mai relaxez putin si revin.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

mariana_1976 spune:
Aoleu Sun astia de la protectia copilului m-ar linsa aici daca ar afla ca as lasa bebelusii sa puna gura pe vin...fie el si de la biserica...
Nici in sarcina nu ne permit sa gustam vreo picatura, incep sa ne controleze la singe daca cumva avem proasta inspiratie sa le zicem ca am inmuiat buzele...(in alte tari parca totusi se permite gustarea)
Asa e cind e tara asta plina de betivi...incep sa ne suspecteze pe toti. Bine ca in Romania nu sunt la fel de exagerati. ![]()
Diarux, tu parca intrebai de analize si cezariana de urgenta. In cazul acesteia se fac toate preventiv (antibiotic intravenos tuturor, de exemplu) si se actioneaza foarte rapid in functie de prioritati si de ce fel de info gasesc in calculator referitoare la gravida respectiva,sarcina ei si tot istoricul medical pe baza codului numeric personal.Nu stiu cum se procedeaza in Romania daca exista sau nu o asemenea evidenta computerizata...(care se trece si in carnetul gravidei dar intra si in calculator ori de cite ori a fosr gravida la control, analize, etc).
Anaxena, arati super in poze!
Copilul meu tot cuminte a ramas, de asta nici nu prea am ce povesti...
Ce diferenta intre ea si ceilalti cu care mereu am avut cite ceva: ba un canal lacrimal infundat, ba tot nasucul infundat, ba colici, ba probleme la sini...Mi-e si jena sa mai continui...
dara_d spune:
Acum am venit si noi din parc am stat cam o ora, ca i s-a facut foame si nu aveam biberon cu lapte la mine,m-am gandit sa ma mulg si sa iau dar am zis ca nu o sa fie nevoie.
Si ieri am fost cu ea la mama la curte si a dormit tot timpul cat a stat afara, treaba este ca si in masina doarme, ii place sa se plimbe.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
diarux spune:
MARIANA ce zici tu acolo, la noi e de domeniul SF-ului. sau , ma rog, in spitalul din Bacau. Aici si ecografele au o suta de ani. fisele sunt inca pe hartie nu in calculator, asa ca slaba sansa.
probabil ca vreun antibiotic preventiv s-o face, cine stie...
Mi-e si groaza cand ma gandesc cu ce ustensile se fac spalaturile acolo...Dar...cum au supravietuit atatea femei inaintea mea...oi trec si eu peste asta. Barbacmiu zicea ca daca tot e in concedu dotoresa sa nastem la particular ca tot acolo te ajunge cu banii. Numai ca ma ingrozeste ideea ca acolo, in caz de vreo problema, nu sunt pregatiti si tot in spital ajungi.
of...
ma ia cu frica cateodata...
da asta e...mai e putin si scapam de cosmarul asta cu spitalul si cu toate legate de el.
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ina C spune:
fetelor, va multumesc mult pentru urari.Multi pupici si voua si puiutilor vostri.
diarux, esti totala...nu am cuvinte...iti multumesc mult.Cind terminam scoti o carticica?
bebe este Vlad pina la urma, nu i-a placut fratiorului numele de Victor.
Cit despre date personale, eu sunt putin paranoica...consider ca si asa am pus prea multe pe net...asta e...fiecare cu stolul lui.
Oricum, eu nu prea scriu, insa zilnic deschid cu sufletul la gura sa vad ce sa mai scris.
Chiar despre bebe Darius si mamica lui ce se mai stie?
Va pup pe toate si va doresc crestere usoara si numai, numai bucurii.
Eu o sa citesc zilnic...deja sunt derutata, nu stiu cit maninca, parca doarme prea mult, parca e cam galben...si tot asa.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
39+
dana81 spune:
MONALAC
notat si retinut, tre sa mi iau si eu batista bebelusului!!!
DARA sper sa prind curaj insa eu am o pb si cu unghiile mele, parca imi tai din carne..caaah
INA felicitari pt bebe Vlad

Chiar ma intrebam de BUJO...din ce zi pot veni musafirii la bebe, chiar asa din primele zile?
PT DARIUS, nu mai stim chiar nimic?
Azi am fost in vizita pe la rude si toata lumea m-a innebunit ca nu nasc ca nu mi-a coborat burta, bla, bla...toti romanii sunt medici, si io dau atatia bani pe la ecografe...
38 si 
CLARA ANDREEA
AMR8 zile
Ralu79 spune:
Fetelor, pepenashilor vostri la cate zile le-a picat buricutul? Voua vi s-a mai intamplat sa manance mai putin intr-o zi? Mirunica a mancat destul de putin astazi si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu.
Pupicei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
sisisailberg spune:
,Multumesc SUNSMILE....naste cineva la Giulesti? stii tu ca ai fost mult mai activa ca mine in forum...multumesc mult!!
SunSmile spune:
Dana asa e, sunt foarte multi "priceputi" in jur. Trebuie sa inveti sa-i ignori sau sa te amuzi. Si mie imi spusesera vecinele duminica "ooo, dar mai ai vreo 2 sapt"...si luni la 12.31 nasteam. Asta e!
Ralu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu mancatul. Au si ei perioadele lor. Si a mea mai faceam asa, manca repede ca sa poata sa doarma. Acum nu nene, zici ca-i ia cineva laptele...mananca si se ineaca si trage ca haplea. Asa ca nah, probabil ca e in functie de nevoile lor. Cu buricul noi nu suntem un caz concludent (ne-a cazut la fix o luna) caci a fost incetinit procesul din cauza de "buba". Dar sunt bebei carora le cade si la 2-3 sapt dupa nastere, asa ca si din punctul asta de vedere stai linistita. Da-o cu alcool (daca o dai) si gata. O sa cada el cand va fi pregatit corpul.
Sisi scumpa, nu stiu sa mai nasca vreo fata la Giulesti. Stiu doar ca Anaxena a nascut acolo. Oricum tinem pumnii sa fie bine!
Ma retrag si eu la un dush cat ragaie tati papusa si apoi la un tiramisu, cu barbatu...asa, la televizor, inainte de culcare!
Pup
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...