Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mai Ana dar sunteti prea frumosi pentru o preoteasa si un preotzel! Sa va ajute Dumnezeu sa va fie bine pana la adanci batraneti!

Mary fii relaxata...nu vrea sa pape, da-i suc de fructe, de legume si laptic. Incearca sa o tii la masa cand mancati si voi...Tudor al meu tzipa de pofta...Si-apoi dak papa 50gr e suficient (le tre mancarik cat incape in cei doi pumnisori ai lor).

bebelutzilor ce s-au serbat ieri!
si bebelutzilor ce implinesc astazi lunitze noi!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!!
au venit musafirii, au si plecat musafirii!!

hai sa zic si eu pe puncte asa, ordonat:

1. miutza, long time, no see. mare mandrete de fata ai tu!

2. de-aia am intrebat si eu despre gluten, ca www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/gluten&babiesexpert/" target="_blank"> aici ziceau ca e ok de la 6 luni. noi nu avem teren alergic, nici noi, nici el. poate doar sora-sa, care face reactie daca mananca prea multe oo. nu stiu daca se pune.

3. eu sterilizez, si voi steriliza pana la 1 an tot ce tine de mancare. deja isi ascute degetelele pe covor, asa isi mai face anticorpi zic eu, dar biberone, canite, pompa etc sterilizez. daca sunt doar de apa, mai trece cu saplatul. nu ma costa decat 4 minute de microunde, deci asa ramane. miri a renuntat pentru ca i-a facut vaccin pentru rotavirus, daca tin minte bine.

4. miri, distractie placuta in Angleterra! acuma, cu jobu', ce sa zic, te cred ca e dificil. eu cu neuronu' meu facut arsice de cand cu sarcina si alaptarea ma invart prin casa incercand sa-mi aduc aminte ce vroiam sa fac, deci imi inchipui chestii mai grele si in permanenta noi. fata si fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, si pentru ai tai dragi. in ordinea asta (zic eu de colo )

5. si eu zic sa nu amestecati pentru gust legumele cu fructele. de foame nu moare, daca nu are alte probleme (eu tot spun asa, pentru ca Adi s-a chinuit mult cu fata mai mare, cand era mica, avea un stafilococ auriu luat din maternitate si au tras cu ea sa manance, febra in fiecare luna, iara antibiotice, indeasa pastila pe gat -altfel nu se putea da la copii pe atunci- si tot asa pana la 7 ani cand i-au scos amigdalele. si o matusa la fel a patit cu fecior-su, ar fi stat si 24 ore nemancat decat sa trebuiasca sa inghita. brrr!)

6. Stoisor , da, depresie, un fel de gradinar fara castraveti si croitor fara pantaloni. e acumulata de ceva ani si nu are de gand sa treaca asa, cu una cu doua, vaz eu. ma mai tratez cu cate o vacanta, da' e doar peticire, si stiu si eu. da' stii cum e viata asta de mama, nu-ti prea lasa mult timp. iara eu fac pe mama, fara nici o statisfactie, fara sa primesc vreo multumire sau apreciere, de cativa ani. si acuma, cand am ajuns mama la copilul meu deja parca nu mai am resurse. inclusiv afective. nashpa tare sentimentul, ma straduiesc sa repar ce pot eu. cand n-oi mai putea, mai caut ajutor profesionist (desi nu stiu pe nimeni in Cta la care m-as putea duce )

7. nemary, mami sa fie mai increzatoare si mai optimista, uite, ce spunea ereena e tare bine, te duci in alta camera, te razbuni pe o perna, ceva, si apoi te reintorci mama zambitoare. asta cat timp putem, ca peste o vreme o sa vina peste noi in 4 labe...

va pupic tare,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raportez esec la borcanel .. nici ala nu i-a trebuit lui bitzi. luam pauza si incepem iar peste vreo saptamana.

mari join the club .. anti-legume .. si eu i-am dat o plamuta la fundulet si apoi mi-a parut rau, normal mai ales ca a inceput sa urle ..

ven tare frumosi baieti mai ai acolo. au ochii superbi! multe inimi or sa franga!

ema pe situri ai diversitate, in magazin abia gasesti cateva sortimente.

nici nu stiu ce mai vroiam sa spun ca-s tare suparata ca eva nu vrea sa pape ....

ufff ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetele, eu cred ca e ceva in aer. Nici Mathias nu mananca mai nimic cu lingurita de cand am venit de la mare. Daca baga 100-150 g fructe (alea parca mai merg) e mare lucru. cat despre legume, sunt KAKA! Desi sunt exact la fel ca inainte, cand le papa bine. Am incercat si cu carne, ca de acum suntem mari. Degeaba.
Azi nici fructele nu mai vroia sa deschida gura sa le pape. Asa m-am enervat si eu, imi venea sa-i deschid eu gura cu forta, dar m-am oprit la timp, mi-am dat seama ca n-are sens si ar fi foarte gresit. Dar imi venea sa plang de frustrare. Asa ca i-am dat lapte, a baut cam 100 ml. No, daca lapte vrea, asta primeste. Si gata. Treaba lui. Dr. s-a uitat in gatul lui, nu e rosu (Markus cand avea rosu in gat nu manca).

Mergi la inceput

Fetele, eu cred ca e ceva in aer. Nici Mathias nu mananca mai nimic cu lingurita de cand am venit de la mare. Daca baga 100-150 g fructe (alea parca mai merg) e mare lucru. cat despre legume, sunt KAKA! Desi sunt exact la fel ca inainte, cand le papa bine. Am incercat si cu carne, ca de acum suntem mari. Degeaba.
Azi nici fructele nu mai vroia sa deschida gura sa le pape. Asa m-am enervat si eu, imi venea sa-i deschid eu gura cu forta, dar m-am oprit la timp, mi-am dat seama ca n-are sens si ar fi foarte gresit. Dar imi venea sa plang de frustrare. Asa ca i-am dat lapte, a baut cam 100 ml. No, daca lapte vrea, asta primeste. Si gata. Treaba lui. Dr. s-a uitat in gatul lui, nu e rosu (Markus cand avea rosu in gat nu manca). Asa ca rabdare si tutun!

Mergi la inceput

hai ca m-am mobilizat si am scos 130 ml de lapte .. m-am muls ptr diseara .. o sa-i dau sa pape pe la 8 si apoi dupa ce ii face baie sa-i dea cei 130 ml ... ai vostri cam cat papa??

acum cateva saptamani a papat la biberon laptic de la mine, sper sa-l accepte si diseara ca altfel face foamea. mi-a dat prin minte sa-i mai fac niste gauri in tetina si zicea socrela ca l-a lins ... poate d-asta nu vroia sa pape la bibe inainte.. ca nu curgea bine (e bibe din ala ptr nou nascut de la chicco) si avea o singura gaurice si i-am mai dat eu vreo 3 cu un ac de gamalie ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Ellenutz, da unde mergi deseara?
Cu bibe de la Chicco si eu faceam la fel, 3 gaurele in loc de una si era mai bine. Acum la bebe 2 suntem pe Nuk de silicon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

uraaaa azi a reusit daria sa pape cam 80ml de supa. i-a mai dat si tati, i-a mai dat si mami, ne-am mai uitat la tv in timp ce mancam si am reusit.

tot azi am reusit sa scriu si povestea nasterii Dariei. pentru cine vrea sa o citesca o gaseste aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124542

Mari de Daria Maria(29.01.2008)

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA
Povestea nasterii
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

ven mergem la o nunta! asta e in bucuresti. si musai trebuie sa merg .. daca fac iar figuri cred ca se supara rau rau sotzu pe mine ..

mari NOROCOASO!!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Fetele dragutele, intrebare de weekend
Si eu si cuscra mea cea mumoasa, ca niste doamne respectabile ce ne aflam, la o varsta a maturitatii , dar mereu tinere la suflet, of course, avem in vara asta intalnirea de 10 ani de la term. facultatii.
Se cere una tinuta cocktail si una tinuta de seara/club. Any suggestions? Pt. amandoua, dar mai ales pt. prima.
Mersic!

Mergi la inceput