Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

VEN si eu am venit cu avionul si am adus in bagajul de cala si lapte praf si borcanele cu mancarica.Nu m-a intrebat nimeni nimic.Eu le-am impachetat bine sa nu se sparga si sa se imprastie prin valiza.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

ANANDREI te invidiez pentru baia cu spuma.Eu nu mai reusesc sa fac asa ceva.Felicitari pentru noul student la teologie!Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

VEN ti-am admirat flacaii.Vor rupe multe inimi de domnisoare.Abia acum am vazut si pozele de la mare.Cred ca v-ati simtit foarte bine.Nota 10 pentru cum arati.Nu ar spune nimeni ca ai doi copii.Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ana, baie cu spuma!!!! nu-mi aduc aminte cind am facut ultima baie, ca sa mai zic de spuma...la mine e dus repede-repede, 5 minute..,si gata. sa-ti fie de bine!!

Ven, se pot aduce borcanase, dar nu in bagajul de mina. doar in cel care merge in cala avionului.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Gataaaa! A fost bine! Mi-am luat si o revista cu mine...m-am relaxat! Ca n-am rabdare sa stau si d-aia am luat-o! Si eu de obicei tot dus fac, dar din an in paste mai trag o baitza!

Ma simt datoare cu explicatii: Andrei al meu a facut seminarul teologic, asa a si cunoscut-o pe mama lui adoptiva, cea pe care eu o consider cu adevarat soacra mea (v-am zis ca el are 2 randuri de parinti) si n-a mai vrut sa dea la facultate, scarbit fiind de "popi", stiti la ce ma refer. A facut o fac ec, dar de curand a ajuns la concluzia ca sufletului trage un pic dincolo...asa ca s-a inscris anul asta la fac. Dar n-are pretentii sa devina preot prea repede. Pe la vreo 30 si ceva de ani. Avem prieteni f buni dintre fostii lui colegi de liceu care fac teologia si ei tot asa vor, mai tarziu. Pt ca daca vrei cu adevarat, tre sa te si porti ca atare, tre sa renunti la anumite chestii, ori ei sunt destul de tineri si prefera sa mai "copilareasca" un picutz!
Dar eu tot nu-mi revin, sa fiu madam preoteasa! Mi-ar placea, dar oare sunt eu in stare? Pt ca si o preoteasa tre sa aiba o atitudine ireprosabila! Vom vedea.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

In primul rand Radu Stefan, Mathias, Paula, si Stefanitza mea

Multumim din suflet pentru urari!

Ven - vazut Mathias scump si Markus jmecher...ce dulcel si grasunel e Mathias ...cat despre vaccin- noi nu l-am facut inca...il facem la 7+ ca si precedentul.

Noi in continuare nu papam prea grozav...dar sper sa ne schimbam naravul. Noutatea de azi e ca incerca sa se ridice in picioare singura in patut...am ramas uimita si chiar cred ca va reusi in cateva zile asa de tare se straduieste.

Si stefanitza mea se trezeste noaptea tipand si se foieste o gramada...azi noapte pe la 2 ea avea chef de joaca si de tzopait, dupa o tura de urlat, of course :), dar am lasat-o in patutz singurica si in final a adormit.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti azi

Miri, am vazut poze cu Sasha, mai dar mare s-a mai facut si sta asa bine in fundulet si ii arata lui tati ca il iubeste razand la el. ce familie frumoasa sunteti, cu 2 baieti, unul al lui mami(Bruno) si unul al lui tati(Sasha). si cu jobul nu te mai stresa atata ca nu are rost. si ii dau dreptate lui Ven cu ceea ce ti-a scris, parca nu ti se potriveste...

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Elle, eu ieri am facut o criza urata de tot cand nu a vrut Daria sa pape legumele, i-am dat si 2 palme la fundulet si apoi am inceput sa plang ca proasta, imi parea rau si i-am spus ca o sa plec de acasa si o las singura cu tati, ca el sigur o sa o creasca mai bine.

vreau sa le multumesc fetelor care ti-au dat tie sfaturi in legatura cu legumele, parca au scris pentru mine

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

Noi inca le mai sterilizam Cand avea vreo 3 luni David a facut o indigestie urata, am crezut ca are rotavirus si stand sa analizez de la ce-ar putea fi, am ajuns la concluzia ca de la biberoane, ca pe-atunci nu eram prea sarguincioasa. Dar dc bb e ok, continua ca pana acuma. Oricum ingeneral pe la 6 luni se recomada de-sterilizarea, asa ca e timpul sa renuntam si noi.
quote:
citat din mesajul lui Miutza

fetelor frumoaselor, am o intrebare: eu sunt singura zuza care de pe la 4 luni si jumatate nu mai sterilizeaza biberoanele (la indicatia pediatrei)? oare gresesc? voi cum procedati? pana cand le-ati sterilizat/le mai sterilizati?

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

eu i-am facut Dariei vaccinul pentru rotavirus si atunci am intrebat doctora daca tb sa-i mai sterilizez biberoanele si a spus ca pana la 1 an.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dana multumesc pentru invitatie. Cu siguranta te sun sa iesim la o cofee. Am vazut si pozici cu Albert si Vanessa...sunt doi frumosi (ca si mami si tati dealtfel!), iar tu arati indecent de bine pt de 2 ori mami!

Fetelor, Dudu m-a zapacit noaptea trecuta...a marait nonstop dupa tzitzi..cum le vede cum trage de ele, bolboroseste tsitsi... la 4 dimineatza l-am ridicat in piciorushe si ne-am jucat in speranta ca va adormi...pe la 5 a cazut lat pe burta mea. Febra nu mai are dar il tin cu antitermic la 8 ore...asta pana in seara asta...sper sa nu mai urce temp...din pacate insa tot galgaie in nas si in plus tuseste sec (cred ca de la mucii din gat).

Prietena mea neonato e internata cu fetitza ei de 2 ani...de la o otita purulenta tratata insuficient a facut septicemie. Partea buna ca fiind medic a sesizat imediat ca-s probleme si a mers la spital cu fata...

Ieri Tudor s-a aratat scarboshit de sucul de morcov insa a papat bine (cam 50gr) piure mai subtire de morcov cu supitza. Azi ii dau piure de dovlecel cu zeama de la supica...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput