Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
emabucuresti spune:
Lala eu la carrefour si la sensiblu nu am gasit decat cateva sortimente de piureuri de fructe si legume.astea imi ies in cale. La cora poate as gasi, dar ajung rar.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Anandrei spune:
Stiti ce mai voiam sa va intreb, de scaunul de masina. Cand treceti la scaun? E cineva care a renuntat deja la scoica? Ca David nu prea mai incape in ea, dar parca nici de scaun nu e...
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
emabucuresti spune:
lala eu sunt fan hipp, nush de ce. Zic eu ca daca toi ii voi da si borca. , macar sa fie de la o singura firma. La hipp ma refer cand zic ca n-am gasit dect 2-3 sortimente prin magazine.
emabucuresti spune:
anandrei al meu mai incape in scoica.Si doar e putintel mai slabut ca David. E mai indesat bb ul meu, hihi!david e ditamai barbatelul, l-am vazut!
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
lala eu sunt fan hipp, nush de ce. Zic eu ca daca toi ii voi da si borca. , macar sa fie de la o singura firma. La hipp ma refer cand zic ca n-am gasit dect 2-3 sortimente prin magazine.
Eu gasesc in Mega Image si Auchan. Si tot fan sunt . Bine, cele mai multe sunt aduse de un prieten de afara.
Acum chiar plec. Va pup .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
anca.b spune:
Salut. va citesc de dimineata, dar nam apucat sa scriu nimik...
Raspunsuri ati cam primit cu toatele, sint de acord cu ele, asa ca nu mai revin.
Ana, eu folosesc scaunul de masina de la inceput. al meu e de la primii pasi si se poate folosi de la nastere. pina a "facut" bebe 9 kg l-am pus cu spatele la directia de mers. acum e baiat mare si merge cu fata...ii place la nebunie, se uita tot timpul pe geam si doarme bine de tot in el. am facut si drumul pina la mare, nu a avut comentarii...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ven spune:
Ana, nici Mathias nu mai incape demult in scoica. Si nu ca ar avea nush ce greutate, are 8,5 kg, dar scoica noastra e cam nashpa. Asa ca de vreo 2-3 sapt. sta in scaunelul pt. copii de la 9-nush cate kg. Si e ok.
Ema, si eu sunt tot fan Hipp. Si Lala are dreptate. Doar pe situl babypoint gasesti sortimente variate, care nu se gasesc in supermarket. In rest, aceleasi combinatii putine si plictisioare peste tot....
Offf, si socrela mea vine cu avionul de data asta. Nu cred ca are voie sa aduca in bagaj borcanele, nu-i asa?? Stie cineva?
Anandrei spune:
Noi inca le mai sterilizam Cand avea vreo 3 luni David a facut o indigestie urata, am crezut ca are rotavirus si stand sa analizez de la ce-ar putea fi, am ajuns la concluzia ca de la biberoane, ca pe-atunci nu eram prea sarguincioasa. Dar dc bb e ok, continua ca pana acuma. Oricum ingeneral pe la 6 luni se recomada de-sterilizarea, asa ca e timpul sa renuntam si noi.
quote:
citat din mesajul lui Miutza
fetelor frumoaselor, am o intrebare: eu sunt singura zuza care de pe la 4 luni si jumatate nu mai sterilizeaza biberoanele (la indicatia pediatrei)? oare gresesc? voi cum procedati? pana cand le-ati sterilizat/le mai sterilizati?
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Ven spune:
Am pus cateva poze cu feciorii mei in albumul "Mathias > 6 luni", ca tot impliniram azi 7 luni. Ocazie cu care multumim din sufletel tuturor pt. urari!
Ma duc sa schimb asternuturile de pat in toata casa pana doarme bebe.
La noi ploua intr-una de 3 zile. Nu mai vreeeaaaaauuuuu! Simt ca ma apuca depresia.
Anandrei spune:
Fetelor, profit ca sunt ai mei cu David la piata si ma duc sa fac o baie cu spuuuuuma! Ma fac frumoasa ca dupa-amiaza da soacra-mea o masa ca i-a intrat baiatul la Teologie! De cand isi dorea ea! V-am zis ca ma fac preoteasa?!!
Pup, ma duc sa ma rasfat!