Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonab spune:
Seara buna si de la noi.
Branzica, ca sa nu fie inecacioasa nu o stoarceti, o puneti in tifon sa se scurga din zer, da nu o stoarceti.si in plus daca mai puneti si un pic de lamaie cand puneti pastilele de calciu, se face mai cremoasa.
Inelu de dentitie eu i-l pun in frigider ca altfel nu-i place sa il roada.Il roade atata vreme cat e rece, dupa aceea nu i-l mai trebuie.
Stoisor s-a ridicat deja in fund???mamaaa da ce harnica e!!Bravo ei 
Ceska bine ai venit in Romania!!! Sa aveti un botez super,sa va simtiti bine.
Lala ce Ozn are andreiu acolo, ma refer la premergator, da ii place in el , topaila mic.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
nemary spune:
quote:
citat din mesajul lui LaLa_20
Slaba miscarea....
Stoisor am executat...
Fimea a rapait vinul de la impartasanie,pai nu stie ea ce e bun?!
Acum o intrebare:jucariile alea pentru dentitie voi le bagati la frigider?daca da cat timp?nu le dauneaza,in sensul ca pot raci?
Si inca o intrebare:la supa se pune la fiert radanina sau frunzele de patrunjel,ca radacina eu nu am gasit.
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
si Daria a baut vinul de la impartasit azi de dimineata si taree i-a mai placut. radacina de patrunjel sigur gasesti in piata, i-am pus si eu Dariei dar nu i-a placut, asa ca a 2-a zi i-am scos-o.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Povestea nasterii
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
monicaa spune:
Miutza danke
Stoisor chiar ca ai fata mare! Ce dragutz..abia astept sa faca si a mea figuri de genul asta.
Merg si eu la culcus...Noapte buna fetelor
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
zuzele2008 spune:
si ca sa nu zica miri ca s-a laudat degeaba ca incheie capitolul,poftiti la
CAPITOL NOU
LALA_20

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea