Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
stoisor spune:
elle si fetele cu dubii la branzica de vaci de cumparat,eu am gasit EHERMANN cu 0,2% grasime si a fost singura fara smantana in ea,doc a zis sa fie fara smantana in ea,deci poate va ajuta,Sara o papa fff bine,desi e cutia cam mare si restul o papa mami ,ca i dau azi si maine si gata
Anca multumim,stiu ca s-a dus cu linistea,ochii mari pe ea ca pe butelie![]()
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
anca.b spune:
In alta ordine de idei, a mai trecut o zi de duminica (singura zi din saptamina in care e si tati cu noi). iar n-am facut nimic, am mers pina la tara sa o aducem pe buni sotului meu la medic, am mers la soacra-mea sa o lasam acolo. era ora de masa pt stefan, asa ca am venit pina acasa sa pape bebe, dupa care a trebuit sa ne intoarcem, ca se enervase madam ca n-am suit cu bb pina la etajul patru s-o salut.
asa ca iaca se mai duse o duminica, sint super frustrata, am senzatia ca totul e de kko...chiar daca ovi se straduie sa ma imbuneze sint inca suparata pe el pt pacate mai vechi, prin urmare nici
nu e cum trebuie.
parca vad ca si saptamina viitoare se intimpla la fel...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
anca uite
pentru soacra-ta .. ca nu putea ea sa coboare sa-si vada nepotul .. uff .. soacrele astea, sunt de groaza.
cat despre ..
asa e .. daca sunt neintelegeri si suparari, dauneaza
..
eu sper sa treceti peste ele si sa fie totul bine! 
uite o
sa nu mai fii supi!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
nemary spune:
Ceska, bine ati venit! pupam baiatul papacios si cuminte 
Stoisor , ai o fata mare, mare, felicitari Sarita, maine poimaine ne spune mami ca te ridici singura in picioruse.
Grati, nu stiu daca stresul e cauzat doar de Daria, cred ca s-a mai acumulat si oboseala si poate de aici si crizele de nervi.
Shose, daca ai cumva lingurita de la nestle, da-i cu ea. Daria a mancat din prima zi f.bine cu ea, este si subtirica si ingusta.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Povestea nasterii
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
mari am si eu lingurita de la nestle. o sa incerc si cu ea.
zuzici .. cam slaba miscarea pe aici!! unde sunteti???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Stiti ce mai voiam sa va intreb, de scaunul de masina. Cand treceti la scaun? E cineva care a renuntat deja la scoica? Ca David nu prea mai incape in ea, dar parca nici de scaun nu e...
Ana-Mariade David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
eu am renuntat la scoica si sunt foarte multumita de scaun!!!poti incerca sa vezi cum sta
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stoisor spune:
ce faci Moni te-ai intors??vi la noi??cand???
nu pot sta mult acum dar revin ![]()
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Miutza spune:
Monica Doc, multumim pt apreciere 
Monicaa, in Galati exista DM inainte de a intra in real pe stanga. cred ca este si in Bucuresti.
am vazut poze cu Clara Sophia cea puternica! ce frumos sta ea in picioare si se mai uita si la mami s-o admire si s-o laude hihi...bravo ei!
Ellenutza, ce mai conteaza mancarea cand ai chef de dans? bine ca te-ai distrat!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
miri_mik spune:
buna seara!
iar inchid capitolul?
am muncit azi 8 ore juma, suplimentare la greu, am fugit in toate directiile prin aeroport. se pare ca inca n-a cazut nici unul dina vioane si nici bombe la bord n-au fost, deci azi nu fu de ceai!:)))
de la faza cu bagajul n-am mai auzit nik. sper ca s-a rezolvat. orishicum, conteaza mult pt mine cine e la dispatch. daca sunt scarbele cu care nu ne iubim... v-aspovesti faze de azi dar va plictisesc. dar pe scurt, le-am demosntrat unor flamande frustrate ca nu-s chiar cretina, si mi-a picat tare bine:)
depsre voi... n-am citit decat ultimele 2 pagini. asa c anu raspund acu. astept weekendul peste o saptamana (deci in 2 sapt) ca sa ma rasfat cuc apitole pierdute:)
despre noi: am iesit azi in "bruxelles les bains", plaja amenajata pe malul canalului, am baut 2 mojito (nu mai mult ca maine icnep la 6, la 4juma trezirea), am vrut sa-l dau pe bruno ind racii saritoare cu elastic dar i-a fost frica, si l-am tuns cand am ajuns acasa. mai bine zis, i-am tras niste dungi in cap:))) sacha... dodo, a iesit cu ochelarid e soare de jmeker in lume si cu basmalutsa sarmalutsa, dar n-am poze ca n-aveam aparat.
gata, timp expirat!
mi-e dor de voooooooooooooooi! parca as trai o alta viata
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
nemary spune:
Elle, eu chiar am incercat sa-i dau si cu alte lingurite dar nu a mancat la fel de bine ca si cu cea de la nestle. si sa-ti mai spun ceva...azi a mancat daria supa fara comentarii, 130 ml, dar stand in scaunelul ei care ii place fff mult. daca nu ai incercat si varianta asta, eu zic ca merita o incercare.
sa vedem maine daca va manca la fel...
Miri, bine le-ai facut, mama lor...ma enerveaza cand unii oameni fac diferente intre colegii de job.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Povestea nasterii
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.