Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
mi-am amintit...m-am suparat pe voi ca nu m-a consolat nimeni in povestea cu soacra mea
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati nu am zis nimic???? pai inseamna ca am uitat desi tare m-am enervat cand am citit .. nu e ok sa faca asa diferente caci ambii sunt copiii baiatului ei dar .. asa sunt unii bunici. macar sa nu arate ca il iubeste mai mult pe tudorashu, sunt sigura ca ozi ar suferi.
bunica din partea mamei ne iubeste pe mine si pe sora-mea la fel .. nu face nicio diferenta .. mama tatalui mei in schimb nu prea ne are la suflet, ea le-a crescut pe fetele matusii mele (sora tatalui) .. in vacante le spunea alor mei sa nu ne duca la tara ca nu au cum sa aiba grija de 4 copii desi noi eram maricele ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
monicaa spune:
quote:
se gaseste aici apa speciala pentru bebelusi de la Humana - 1,5 litri 7,5 RON - la farmacia helpnet (peste drum de voi). eu folosesc ptr ceai apa plata Dorna fara s-o mai fierb si e ok.
si a mea a avut o perioada cand tipa de socializare. tipa la jucarii, la noi etc .. e normal si o sa vezi ca in cateva sapatamani o sa-i treaca.
eu nu ii voi da zahar pana la cel putin un an. vreau sa-l aman cat mai mult si de aceea caut cereale etc fara adaos de zahar.
DM - nu am auzit de asa ceva in bucuresti. exista un magazin real in bucuresti, dar nu cred ca e si DM pe lamnga el. mai bine iti aduci borcansele de acolo. aici nu ai varietate!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Danke Elena.

Apa speciala de bebei nu e nevoie, nici aici nu luam asa ceva. Dorna va fi ok.
Cereale fara zahar am gasit dar biscuitii sau painica prajita ca cea de la Hipp au zahar. Mai caut, poate gasesc ceva si fara.
Da chiar..cu mierea cum este? E voie sau nu? Aici spun medicii abia dupa un an ca poate provoca alergii sau botulism dar cunosc mamici care adauga in ceai.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ellenuta spune:
moni ce dulce si frumoasa e clara mica!! Doamne ce mai vorbeste. si sta bine in picioare
. e copia lui mami, sa stii!
abia astept s-o cunosc personal si eva la fel!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
moni nu e voie miere!!!!!!!! e alergena si poate provoca botulism .. asa ca mai asteptam pana la un anisor, cel putin.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaaquote:
se gaseste aici apa speciala pentru bebelusi de la Humana - 1,5 litri 7,5 RON - la farmacia helpnet (peste drum de voi). eu folosesc ptr ceai apa plata Dorna fara s-o mai fierb si e ok.
si a mea a avut o perioada cand tipa de socializare. tipa la jucarii, la noi etc .. e normal si o sa vezi ca in cateva sapatamani o sa-i treaca.
eu nu ii voi da zahar pana la cel putin un an. vreau sa-l aman cat mai mult si de aceea caut cereale etc fara adaos de zahar.
DM - nu am auzit de asa ceva in bucuresti. exista un magazin real in bucuresti, dar nu cred ca e si DM pe lamnga el. mai bine iti aduci borcansele de acolo. aici nu ai varietate!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Danke Elena.
Apa speciala de bebei nu e nevoie, nici aici nu luam asa ceva. Dorna va fi ok.
Cereale fara zahar am gasit dar biscuitii sau painica prajita ca cea de la Hipp au zahar. Mai caut, poate gasesc ceva si fara.
Da chiar..cu mierea cum este? E voie sau nu? Aici spun medicii abia dupa un an ca poate provoca alergii sau botulism dar cunosc mamici care adauga in ceai.
la biscuiti nu prea avem ce face .. toti au adaos de zahar. o sa iau sa fie in casa in caz de urgenta sau pentru cine stie ce situatie .. dar nu prea as vrea sa-i dau.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
monicaa spune:
Elenutza
si noi abia asteptam sa ne inprietenim cu Eva.
Aha..deci zic bine cu mierea si aici. Bon..asteptam ca nu e graba.
Iar de vorbit..o je..mama ce e la gura ei..nu stiu cu cine o semana ca tasu' e cuminte, eu asa si asa. Cred ca e gena de la mama mea ca ei ii place sa trancane mult
..o sa se inteleaga de minune ele doua.
stoisor spune:
quote:
citat din mesajul lui Shose
Lala saru'mana. Daca nu iese maine retzeta cu calciu o sa merg pe varianta ta si o sa cumpar. Nu am alta varianta.
Am auzit ca e o reteta de branzica si cu lamaie dar e cam greu sa iasa din prima.
Felicitari de premergator. Sa'i placa si sa'si faca de lucru cu el.
Shose siPipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
pui doau cani de laptic ,cand fierbe storci o jum ,ma rog ,de lamie si amesteci umpic ,mai da un clocot si deja se branzeste ........dar tot asa seaca iese,noua ne-a rec doc sa o facem asa pt ca nu aveam voie calciu,deci calcica ,dar nu am avut succes cu ea.....poate la voi merge,incerca
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
v-am mai spus ca Sara mea face abdomene la greu ,dar azi suprizaaaaaa..
...am ramas cu gura cascata cand am vazut-o in fund .....si ca sa ne lamureasca sa asezat inapoi pe spate si dupa 2 secunde a repetat figura........si radea toata,era in carut in curte ,pe spate si vroia sa se tot uite dupa noi si atata sa chinuit pana a reusit.......
am fetita mareeeeeee
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
gratiela imi pare tare rau ca nu am apucat sa raspund dar hai sa iti povestesc ceva......eu am fost crescuta de parintii mamei iar fratele meu de cei ai tatalui (doar in vacante ma rog)de ce pt ca eu avand astm nu puteam dormi in turnu rosu la cei din partea tatalui pt ca aveau casa cu umezeala,niciodata nu mau putut avea la inima ca pe fratele meu pe cand cei din partea mamei nu stiau cum sa il mai pupe in fund pe fratele meu cand il prindeau pe la ei,bunicii din partea tatalui aveau in curte si 2 verisoare din partea tatalui meu ,tot timpul ma strigau Cristina sau Andra niciodata nu imi nimereau macar numele Alina,mama se consuma fff mult pt asta si si eu ,deci chiar te inteleg
pup fata si lasa
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
anca.b spune:
Salutare!!!
Ereena, welcome to the club! Sper ca e bine puiu mic si ca n-a facut cucui. Noi mai avem un pic de vinataie in frunte, dara daca nu stii sa te uiti fix acolo nu se vede.
Elle, sper ca te-ai distrat la nunta!
Ceska, bine ai venit in Roamnica!!! Sper sa te simti bine, iar botezul sa fie de vis.
Ven, cum e dupa o zi in formula completa? Obosita?
Shose, incearca sa-I dai cu ligurita de inox. Nu permanent, doar sa vezi daca pate papa cu ea. Ideea e ca eu am patit-o cu lingurite de silicon care au fost prea groase si nu mi le-a acceptat bebe. Le impingea cu limba. In cele din urma am gasit una de la happy, subtirica, cu care papa foarte bine.
Lala, eu am lasat citeva minute la frigider jucariile pt dentitie, doar cind I-au erupt dintisorii si avea dureri. I-a mai amortit gingia. In mod normal nu I le bag la rece.
Monicaa, felicitari pentru achizitii si pentru Clara plimbareata! Apa folosesc Izvorul Alb (Dorna) , e recomandata pt bebelusi. Nu trebuie fiarta. Stefan tipa tare de tot cind e fericit. De exemplu acum, cind e in bouncer si sare si face ca toate cele…Biscuiti nu-I dau dintr-un singur motiv – au zahar. Eventual o sa-I fac eu in casa, daca ma apuca harnicia…Noi avem Real la Cj, insa DM n-am vazut. Poate fetele din Buc…Miere numai dupa un an!!!!
Gratiela, eu am zis ca incerc sa nu mai comentez ce zic/fac soacrele/mamele. Cred ca nu si-a dat seama ce zice. Eu I-am zis la un moment dat soacrei mele ca as vrea ca Stefan sa-mi semene la caracter si m-a intrebat: “cum, asa rau sa fie?”. Da-I nota!!!
Iar diferente intre nepoti, am simtit si eu din partea mamei tatalui meu, care era muuult mai atasata de nepoatele de la fii-sa. Care primeau mai multe dulciuri(chiar daca erau duse de mama pt mine si fratele meu), nu erau certate niciodata sI primeau si hainele mele bune sa iasa in sat…iar eu pe cele de toata ziua.
Stoisor, bravo pentru gimnasta mica!!!! De acum, ochii in patru, ca nu mai e mult pina se ridica de tot!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Pipetzica (12.02.2008)