Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
Rares Stefan
Alma
Radu Teodor
Anna Laura
Sara-Denisa
si
Andreiutul meu
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
monicaa spune:
Le iau pe rand..sper sa nu uit ceva ca am citit cam mult..
Miri_mik distractie placuta in Anglia!! Cat despre job..cred ca stiu prin ce treci..mama lucreaza la Tarom si a lucrat ani buni in Otopeni..acum e in agentie. Cel mai important este zic eu sa hotarasti daca e de tine sau nu. Ca daca nu iti face placere nu are rost. Cat despre autocritica..nu uita ca si oboseala isi spune cuvantul.
Roli bine v-ati intoars..mama ce va invidiez!! Ca m-am saturat rau de tot de campia asta eterna nemteasca..imi e un dor de munte si de mers la tara!!
Elenutza vad ca fetele ti-au dat toate sfaturile posibile. Ce as mai putea adauga e sa maresti intervalul intre legume noi introduse. Ar fi bine sa fie minim 4 zile intre sau cel mai bine o saptamana. Stiu ca bebelusii nu se plictisesc repede si le da sigurantza daca mai multe zile la rand capata acelasi gusturi in linguritza.
Ma bucur ca v-ati distrat la nunta.
Ramona mi-a placut si mie cu unditza in mana dar pasiunea mea e sa am o carte in mana. Sunt mai rau decat un soarece de biblioteca…tocmai ieri mi-am comandat Cronicile din Narnja..o fi carte de copii da’ trebuie sa fiu informata.
Cu sterilizatul la nemti regula de baza este “pana incepe copilul sa mearga in 4 labe prin casa”. Asa ca noi sterilizam in continuare.
Ceska ma bucur ca ati ajuns bine si ca Benji a rezistat fara probleme drumului lung. Wow ce frumos povestesti tu acolo..iar mor de invidie..abia astept sa ajung si eu acasa!!!
Shose asa face si Clara. De multe ori ii dau linguritza si suge continutul dar e drept ca mai deschide si gura cum trebuie si nu mai impinge cu limba afara. Asa ca pp ca incet incet invatza.
Multumim inca o data tuturor celor care ne-au admirat si ne-au citit povestea !!
Acum am cateva intrebari…cred vag ca s-a mai discutat dar nu mai stiu unde sa gasesc informatia asa ca mai intreb 1 data:
- voi ce apa folositi pentru laptele lui bebe? Noi luam aici Carat dar nu cred ca gasesc asa ceva in Bucuresti.
- Clopotzeii vostrii tipa??!! Ca pe noi ne-a asurzit de vre-o 3 zile. Nu e suparata, adica tzipa de comunicare…la jucarele, la suzeta, cand ne vede pe noi..da face nene un scandal de a auzit-o vecina pe la 2 (noi stand la parter).
- Ati discutat de gluten in biscuitzi, cereale etc. M-am uitat si eu ieri la ce e prin magazine si am observat ca pe langa gluten foarte multe au zahar. Zaharul e ok dau e prea putin si e neglijabil?
- Exista in Bucuresti DM? E magazin drogerie si de exemplu unde este un Real e si un DM. Ca aici au la DM cel mai mare sortiment in borcanase, pampersi etc.
Sper ca n-am uitat ceva…pun poze acum.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
La Multi Ani tuturor clopotzeilor nascuti ieri si astazi!!!!!!
Sa cresteti mari si frumosi!
Lala_D tocmai am vazut pozele lui Andrei si i le-am aratat si sotzului.
A fost asa de impresionat de parul lui ca nu m-a crezut ca are doar 7 luni. Pupa mama pe el de frumos!!
Imediat sunt si la noi gata pozele.
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Le iau pe rand..sper sa nu uit ceva ca am citit cam mult..
Miri_mik distractie placuta in Anglia!! Cat despre job..cred ca stiu prin ce treci..mama lucreaza la Tarom si a lucrat ani buni in Otopeni..acum e in agentie. Cel mai important este zic eu sa hotarasti daca e de tine sau nu. Ca daca nu iti face placere nu are rost. Cat despre autocritica..nu uita ca si oboseala isi spune cuvantul.
Roli bine v-ati intoars..mama ce va invidiez!! Ca m-am saturat rau de tot de campia asta eterna nemteasca..imi e un dor de munte si de mers la tara!!
Elenutza vad ca fetele ti-au dat toate sfaturile posibile. Ce as mai putea adauga e sa maresti intervalul intre legume noi introduse. Ar fi bine sa fie minim 4 zile intre sau cel mai bine o saptamana. Stiu ca bebelusii nu se plictisesc repede si le da sigurantza daca mai multe zile la rand capata acelasi gusturi in linguritza.
Ma bucur ca v-ati distrat la nunta.
Ramona mi-a placut si mie cu unditza in mana dar pasiunea mea e sa am o carte in mana. Sunt mai rau decat un soarece de biblioteca…tocmai ieri mi-am comandat Cronicile din Narnja..o fi carte de copii da’ trebuie sa fiu informata.
Cu sterilizatul la nemti regula de baza este “pana incepe copilul sa mearga in 4 labe prin casa”. Asa ca noi sterilizam in continuare.
Ceska ma bucur ca ati ajuns bine si ca Benji a rezistat fara probleme drumului lung. Wow ce frumos povestesti tu acolo..iar mor de invidie..abia astept sa ajung si eu acasa!!!
Shose asa face si Clara. De multe ori ii dau linguritza si suge continutul dar e drept ca mai deschide si gura cum trebuie si nu mai impinge cu limba afara. Asa ca pp ca incet incet invatza.
Multumim inca o data tuturor celor care ne-au admirat si ne-au citit povestea !!
Acum am cateva intrebari…cred vag ca s-a mai discutat dar nu mai stiu unde sa gasesc informatia asa ca mai intreb 1 data:
- voi ce apa folositi pentru laptele lui bebe? Noi luam aici Carat dar nu cred ca gasesc asa ceva in Bucuresti.
- Clopotzeii vostrii tipa??!! Ca pe noi ne-a asurzit de vre-o 3 zile. Nu e suparata, adica tzipa de comunicare…la jucarele, la suzeta, cand ne vede pe noi..da face nene un scandal de a auzit-o vecina pe la 2 (noi stand la parter).
- Ati discutat de gluten in biscuitzi, cereale etc. M-am uitat si eu ieri la ce e prin magazine si am observat ca pe langa gluten foarte multe au zahar. Zaharul e ok dau e prea putin si e neglijabil?
- Exista in Bucuresti DM? E magazin drogerie si de exemplu unde este un Real e si un DM. Ca aici au la DM cel mai mare sortiment in borcanase, pampersi etc.
Sper ca n-am uitat ceva…pun poze acum.
Pupici
se gaseste aici apa speciala pentru bebelusi de la Humana - 1,5 litri 7,5 RON - la farmacia helpnet (peste drum de voi). eu folosesc ptr ceai apa plata Dorna fara s-o mai fierb si e ok.
si a mea a avut o perioada cand tipa de socializare. tipa la jucarii, la noi etc .. e normal si o sa vezi ca in cateva sapatamani o sa-i treaca.
eu nu ii voi da zahar pana la cel putin un an. vreau sa-l aman cat mai mult si de aceea caut cereale etc fara adaos de zahar.
DM - nu am auzit de asa ceva in bucuresti. exista un magazin real in bucuresti, dar nu cred ca e si DM pe lamnga el. mai bine iti aduci borcansele de acolo. aici nu ai varietate!!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
ANDREI 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!! SA FII SANATOS SI PAPACIOS!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
grati.ela spune:
Stancutza si eu m-am gandit la prag de crestere...numai ca eu am lapte suficient. Oricum el suge max 100ml la o masa. Iar noaptea papa lapte efectiv. Dimineatza am tzatzele grele si lungi cat o zi de post.
Citesc ca voi dati bebelusilor sa pape peste 100gr de mancarica. Mie dr mi-a zis sa-i dau cat i-ar incape in cei doi pumnisori ai lui. Am cantarit cu branzica de vaci proaspata si a rezultat deabia 50gr (cu indulgentza) asa ca eu atat ii dau si piure de fructe si de legume. Si pare sa fie exact cat ii trebuie.
Sare nu mi-a dat voie, dar am verde la pastarnac, ceapa, brocoli, spanac, dovleac, cartof, ardei, telina, patrunjel, morcov, chiar si rosie daca o fierb intreaga (sau scot partea cu samburi).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
mi-am amintit...m-am suparat pe voi ca nu m-a consolat nimeni in povestea cu soacra mea

monicaa spune:
Avem album si poze noi..ba chiar si un filmuletz!!!
http://good-times.webshots.com/video/3024343970103538713QhmokY
grati.ela spune:
tare dragalasa fetitza ta Monica (si iti seamana bine)...si Tudor are o jucarie ca a ei (cea care seamanaa cu un clovn) -tot din Germania.
monicaa spune:
quote:
mi-am amintit...m-am suparat pe voi ca nu m-a consolat nimeni in povestea cu soacra mea
Cred ca nu ti-a picat bine si te inteleg. Ce ar fi frumos din partea soacrei tale, chiar daca asa si-a impartit ea sentimentele si mai si povesteste la altii, e sa nu lase copii sa simta ca e o diferenta intre ei.Eu de exemplu numai asta cunosc..bunici "partinitoare". Bunica din partea tatalui m-a ignorat aproape complet eu fiind cea mare si a crescut-o pe sor'mea iar bunica din partea mamei jurai ca respira numai pentru mine din momentul in care m-am nascut. Asa deci, copil fiind, am priceput situatia cu cealalta bunica(plus ca ma bombanea si ma certa tot timpul) dar nici ca-mi pasa ca o aveam pe a mea buni si imi oferea toata dragostea de care aveam nevoie.
Pe clovn l-am botezat Peter si Clara a facut o pasiune nebuna pentru el. Cand il vede e toata un zambet.
Pupici