Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
Shose spune:
Erenutzule urmez sfatul lui Stoisor daca si la tine a avut rezultate. 
Ven imi dau seama ca ma intelegi daca stii cum sunt nervisorii cretzi de la bigudiuri.
offf....mi se pare ca nu o sa invetze niciodata...desi stiu ca vom depasi noi situatzia cum ati depasit'o si voi. Imi pare rau de ea sa nu'i dau in completare laptic. Asa si procedez...ma gandeam sa nu fie asta o gresala cumva in ale diversificarii. Daca nu bea laptic dupa...nici somnicul nu o ia pe fomista noastra.
Ma gandeam sa'i au branzica cu piureul de fructe, pt ca asta e chiar solida si nu are cum sa ma pacaleasca sa i'o pun in biberon. O sa incerc maine dimineata reteta Lalei. Voi cumparati si din oras? Daca da...de care?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Apropo de kk.
Cam de pe la 2 luni Pip facea kk odata pe zi. De la 4 luni de cand am inceput cu sucul de fructe face de 3 ori pe zi.
prima data dimineatza la masa de laptic de la 9 o gasesc facuta pe ea...kk normal. Dupa sucul de fructe de la 10-10:30 iar e kkcita...kk diferit ( se vede ca a papat si altceva decat fructe) si mai are loc o repriza de kk spre dupa-amiaza. Iar spre normal.
Scuzati subiectul, dar o zuzica se intreba de cate ori e normal sa faca.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Branzica de cumparat eu iau Manor - branza Fagaras foarte buna, cremoasa. Deoarece cel mare este fan Almette cu smantana, ocazional Andrei a papat si din aia cate o lingurita.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Am achizitionat premergator
, cadoul lui pentru 7 luni . Se uita Andrei la el ca la un extraterestru 

L-am pus in el si in afara de a se hlizi cu gura pana la urechi singurul succes au fost 2 pasi in spate ca racul si 5 topaieli 

Mai incercam 5 minute si maine ![]()
I-am facut niste poze, le incarc mai pe seara.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Shose spune:
Am vazut pozici de Irinuka miresica iar. Pacat ca sunt putzine. Si normal am revazut pozici de la botezul Palugelului. Yamyyy ce bmbonica de baietzel cu ochi tulburatori de albastrii.
Mi'e dor de voi Iri!
Mi'e dor de Doculetz si de dl inginer frumos si gingashel cu gene lungi si ochi minunatzi. Doculetz am inteles ca te gandesti la un e-bussiness. daca e in domeniul psiho ma abonez la o consiliere in fatza monitorului ca simt ca'mi crapa capul uneori, ca's incapabila si nu mai stiu de unde sa apuc situatziile cu care ma confrunt.
si sa stii ca io te caut sometimes si la fetele de Cta numai sa vad ca sunteti bine. Pe mess imi e si greu sa'ti scriu, sa nu te deranjez, ca stiu ce nashpa e sa ai treaba si cineva sa te sacaie cu povestiri sau intrebari.
Mi'e dor de Miricu ca n'am mai citit'o de ceva timp...nu mult e adevarat, dar as mai vrea niste pozici de la ea 
Mi'e dor de Creatza mea draga. Mariuca.....pe unde umbla mami?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Lala saru'mana. Daca nu iese maine retzeta cu calciu o sa merg pe varianta ta si o sa cumpar. Nu am alta varianta.
Am auzit ca e o reteta de branzica si cu lamaie dar e cam greu sa iasa din prima.
Felicitari de premergator. Sa'i placa si sa'si faca de lucru cu el.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Poze cu topaitorul si mancatorul de pesmeti Hipp , gasiti aici :
http://community.webshots.com/album/563920569iByLBA?start=24
si pe pagina urmatoare 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Lala_D
Poze cu topaitorul si mancatorul de pesmeti Hipp , gasiti aici :
http://community.webshots.com/album/563920569iByLBA?start=24
si pe pagina urmatoare
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
tare frumos andreiu tau!!!! si are un par, mama mama!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
monicaa spune:
Iar ati fost super vrednice!!!
Raportez first si apoi ma pun pe citit.
Am fost ieri la shopping si am cumparat o gramada de lucrusoare faine pentru toamna-iarna si vara viitoare. In afara de o pereche de pantofiori nu a costat nimic peste 3€. Din pacate cam goale magazinele. E drept ca reducerile au inceput de luni si cum viata a devenit extrem de scumpa sunt o gramada de oameni care numai de la reduceri isi pot permite ceva. Oricum sunt super multumita!! Pentru mine si pentru tati n-am mai rezistat sa cautam ceva ca vremea a fost groaznica, umed rau si pe la 5 s-a pus pe-o ploaie de s-a umezit de tot..efectiv nu puteai respira.
Si pentru ca am ajuns devreme acasa am facut galusti cu prune
..foarte bune au iesit!
Astazi a primit Clara pe langa morcov, dovlecel, cartof si pastarnac si i-a placut, in sensul ca nu a comentat si a mancat legumele ca de obicei. Se pare ca si-a scos deja doua mese de lapte ca de vre-o 2 zile nu ii mai trebuie lapte nici la pranz, nici seara dupa cereale.
Aaa..si Clara a inceput sa stea in picioare. Astazi a stat singurica vre-o 2 minute tinandu-se de canapea..i-am facut si poze..pun mai tarziu.
Pupici si ma apuc sa va citesc din urma
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ellenuta spune:
monica cred ca i-ai luat o gramada de hainute clarei, super!! si ce preturi bune .. reduceri in adevaratul sens al cuvantului.
nasola vremea pe la voi .. aici de cateva zile e tare bine, 25 grade celsius .. 
astepam pozute cu clara in picioruse!!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE