Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui felicic76
eva: felicitari, chiar ca mai este putin de tot!
Da' cu celulita cum stai? pe chiar ma deranjeaza aspectul si shtiu ca nici creme nu prea putem folosi... si vergeturile unde se fac? pe burta si pe sani? ca acolo nu am nik inca.....
Merci, Felicic!
Vergeturile se fac pe burta, sani si coapse/fese! Grrrrr! Nu am asa ceva si nici nu m-am "uns" cu nimic, de lene, plus ca de la caldura numai de cremuiala nu aveam eu chef!
Celulita vad ca a inceput usor sa se instaleze in spatele coapselor, eu stiu o crema buna de la L'Oréal (PerfectSlim Pro), aceea verde, care are si un fel de rotite de masaj anticelulitic, e fff ok, eu ma dadeam cu ea inainte, ma masam puternic pe coapse si nu aveam celulita! Acum nu avem voie, dar sa vezi tu dupa sarcina cum redevenim "zâne" mai ceva ca Andreea Marin!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
baby boy, bebe al tau este bine, iar cu greutatea te laudam de fapt, esti o norocoasa. Oricum, fiecare sarcina este altfel, fiecare mamica se dezvolta diferit. Cat despre nume, tu ai vazut ce semnatura am eu? Cred ca numele vine si din inspiratia de moment, il vezi pe bebe si parca i s-ar potrivi nu stiu ce.
Lucutta, am citit din urma ca-ti faceai griji cu bebelusul. Indiferent de ce s-a intamplat mai demult, bebe al tau este bine, tu singura spui ca nu ai aceleasi probleme ca la sarcina trecuta. SI ca tot stresul sa dispara, mergi la nenea doctorul cat de curand si vezi ce mai face odorul.
LE: Pana la sarcina nu am stiut ce e aia celulita. Observasem demult un incput care a disparut singur.
Nu vreau sa ingrijorez pe nimeni cu vergeturile, dar stiu ca se pot vedea si doar dupa nastere sau pot aparea putin inainte de marele eveniment! Secretul, cel putin medicul de la first bebe ne spunea asa, este sa te hidratezi intensiv. Deci multa apa, mult pepene, etc. ne-ar putea ajuta. Desigur, daca materialul nostru e predispus la vergeturi orice solutie nu ne va ajuta decat partial.
29+ fara nume
felicic76 spune:
eva: deja am ochit un centru super, cu impachetari de tot felul etc, sper doar sa nu coste o avere, ca eu nu sunt " zana" sa dau cu bagheta si sa fac bani..... chiar eram mandra ca am 32 ani si m-a ocolit celulita...este amplasata pe coapse si din spate se vedeeee Asta este, intram in service dupa aia!
Vasile
27+
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
Fetelor, mii de felicitari si pupici pentru Anca noastra care azi implineste 34 de saptamani! Pup mamica curajoasa!
32+ LUCA
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
300 spune:
Un gand bun Ancai si Carlei si din partea mea. Ma bucur ca sunt bine, mai ales ca happy end-urile sunt moartea mea
Multa sanatate in continuare!
29+ fara nume
andy.p spune:
multisi din partea mea Ancai cea curajoasa si la fel si ptr Carla cea puternica
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
300: ma hidratez si mananc pepene ca asa vrea organismul! Merg la shushu din juma in juma de ora, chiar am mai patit una de D"ale gravideniei!
Biroul meu este situat vis-a-vis de Carrefour Unirii, pana la trecerea de pietoni mai sunt 50m, avand in vedere ca expirase binishor timpul de cand aveam nevoie la baie, m-am gndit sa traversez printre mashini, asigurandu-ma totusi sa nu dau ortu" popii. Bineinteles ca ma vede nenea politaiul, se grabeste sa-mi iasa in intampinare, ma indrept si eu catre el si ii spun: Am gresit, mea culpa, nu mai fac....daca vreti sa-mi dat amenda, va las buletinul si ma intorc, ca fac pe mine (dansam sugestiv). A dat din mana a lehamite, a vazut si burta si m-a lasat in plata Domnului.....
Vasile
27+
bibinika
D'ale gravideniei
freshanana spune:
neatza burticutze
andy_galro ma bucur ca ai adus vesti bune de la eco. felicitari pt bb
claudinna nici mie nu mi se vede f tare linea nigra , eu o vad dar in poza nu a iesit
andreea_and LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie. bb sanatos si nastere usoara
nushulica ai dormit azi-noapte ? a meritat sa transpiri si sa te enervezi ieri cu pozele. sunt super hainutzele puiutzului tau david. se vede ca suntem redoutiste caci multe din lucrurile din pozele tale le am si eu.
eva felicitari pt 32 saptamani !!! anca felicitari si tie pt 34s !!!
o zi buna
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui felicic76
eva: deja am ochit un centru super, cu impachetari de tot felul etc, sper doar sa nu coste o avere, ca eu nu sunt " zana" sa dau cu bagheta si sa fac bani..... chiar eram mandra ca am 32 ani si m-a ocolit celulita...este amplasata pe coapse si din spate se vedeeee Asta este, intram in service dupa aia!
Intram in revizie, intram! Timp sa gasim, ca dupa cum se vede treaba, o sa facem sport volens nolens alergand dupa flacaii nostri, la cat de nazdravani se anunta de pe acum! Sa vezi ce repede iti regasesti tu glezna de gazela!
32+ LUCA
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
andy_galro spune:
Multumesc de urari fetelor!!! Pupici pentru toata lumea si sa dea D-zeu sa ajungem toate cu bine la 40 de saptamani.(mie mi-a zis dr. ca dupa cum vede cat de bine se simte bebe in burtica s-ar putea sa stea peste termen...ca cica asa sunt baietii...dar nu e o regula generala)
laureta, andy.p. baby_boy, eva, 300, felicic
Andreea_and La multi ani plini de bucurii si fericire si o bebelina activa si sanatoasa!!!(esti nascuta in aceeasi zi cu mami a mea)
eva, andreea_and, anca felicitari pentru schimbarea semnaturilor si la mai mare!!!!
Eu azi si maine nu o sa mai intru pentru ca mergem sa o sarbatorim pe mami a mea ca e ziua ei si apoi un pic in vizita la socrii si uite asa iar avem program incarcat si eu duc o ffffff mare lipsa de chef....poate ca e de la vreme. Pupici tuturor si sa va gasesc cu vesti bune!!!!
31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"