Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui 300
Eva, felicitari pentru luna 8! Te stiu cu burtica mare, asa ca te intreb si eu ceva mai indiscret... cati cm ai circumferinta - nu mai stiu unde si daca ai zis? Tu esti inaltuta? Din cate spui, cred ca totusi esti micuta (ma refer la conformatie, nu la inaltime). Daca sunt indiscreta, pur si simplu nu raspunde .
Draga mea, nu ma deranjezi cu intrebarea! Acum am vazut-o! Daca ma deranjai eram libera sa nu raspund! Parca ultima oara cand m-am masurat aveam in talie (hihihi, burtoi+Luca) 106 sau 108 cm, uite chiar azi ma voi masura din nou, dar eu asa imi amintesc! Talia mea inainte avea 62-63, cam asa, deci...
Inaltimea mea este de 1m71cm. Micutza nu eram inainte, eram slabuta! Acum intru in categoria femei normale! Fff tare, sper sa parasesc repede categoria!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
neata harnicutzelor!
ANDREEA
nusha, f frumoase lucrusoarele! sa le poarte sanatos Davidutu:)
andy_g, super vesti, ma bucur ca Andrei e bine! LMA mamei tale!
lau, asa e alexa, tot spera ca in burtica e o surioara:) asta e toma necredinciosu', dr a zis clar baiat:)
boo, ma bucur ca sunteti bine, dar treci mai des pe la noi.
clau, multumim de cafelutza. distractie placuta la botez!
ramo, si eu beau zilnic o cafelutza mica si mai bag boticu si in cola stiu eu ceva ce provoaca nasterea, :))))
feli, ne pui poze? in ce zona v-ati mutat acum? iar imi aduci aminte de msv, vreau si eu:(
musette, spor la zugraveala!
eva, felicitari pt 32S!
un de la mine pt anca. 34S!!! peste 3-4 sapt poate sa apara si carla:)
fetele din buc, ikea pe unde e? tinind cont ca eu vin de la pitesti, pe autostrada... am vazut adresa lor, dar...sunt "pe linga"
alexa simami
300 spune:
Eva, multumesc frumos.
Alina, ma bag ca musca-n lapte da nu ma pot abtine hihi sper ca solutia ta sa nu provoace nasterea inainte de termen, ca la orice as renunta, mai putin la cafea si la "solutia ta" . Chiar m-am suparat pe barbatu-meu ca e addicted de un serial TV si eu adorm ca un bolovan si a doua zi la munca si eu tot nimic
29+ fara nume
angelynna82 spune:
Neatza burtici, o cafeluta iau si io ca-s tare adormita
Azi noapte am adormit undeva pe la 3 jum, trezit la 8 si adormit iar la 9 pana la 11
In primul rand breau sa ii spun LA MULTI ANI Andreea, sa fii sanatoasa, sarcina usoara in continuare si bb ppacios
Felicit fetele eva, andreea_and, anca pentru schimbarea semnaturii si multi
Ma bucur ca au inceput sa revina fete la odiseea noastra si pt ele multi
Sunt curioasa cat am si circumferinta , ma masor mai incolo.
Revin mai tarliu
29+
Bebe
Eco
alexa si mami spune:
300, la 37S si mai ales neprotejat, sigur provoaca nasterea, zic eu aly (sper sa nu gresesc, sau joy) o are promisa
alexa simami
EvaF spune:
Si eu stiu ca sexul neprotejat in ultimele 2 luni de sarcina declanseaza contractiile, intrucat are proprietatea de a inmuia colul! Asa e scris si in cartea mea de sarcina, "What to Expect When You Are Expecting"
Fetili, m-am masurat acum: talie 107cm, bust 93cm ()
Cele care aveti tot 32 saptamani, cam cat aveti in circumferinta! Sunt curioasa acum...
Nusha, cate lucrusoare ai!!! Esti campioana Odiseei la shopping!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 56 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Joy21 spune:
ANDREEA, "La multi ani!" iti doresc, multa sanatate, fericire, sa ai un bebel sanatos si mancacios
Fetelor, voi vorbiti de kg si ma cam sperii... adica eu in sapt 31 nu am decat 6-7 kg in plus? O fi normal? Imi cam fac griji... Mama mereu imi spune ca am o burta miiica, ca ea cand m-a nascut avea ditamai burta iar eu am avut la nastere 4150 g
Sper din inima sa fie bine Sofia, marti merg la eco (ultima oara am fost in sapt. 20).
Eu inca lucrez si ma gandesc daca as sta acasa poate mi-ar creste si mie burta mai multisor...
Pup fetele, ma duc la piata sa-mi cumpar porumb
30+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
babytza spune:
La multi ani Andreea !!!
Eva, Anca felicitari pentru semnatura !!!
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Muuh daca se stabileste ceva, eu vin cu cea mai mare placere....Dar sa nu ma lasati pe terasa singura Data trecuta m-am cam plictisit.....
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
300 spune:
babytza abia acum am citit despre eco a ta! si zi-mi ca esti mai bine acum. Eu cred ca e posibil sa fie ceva ce va disparea pana la urmatorul ecograf. S-a mai intamplat.
29+ fara nume