Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nu am timp decat sa zic Andreei and si sa fie sanatosa soi ea si micuta!!!!!!!!!
va pup ma intorc la zugraveala!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Te invidiez ptr MSV..sper ca in curand sa am si io,urasc sa spal vasele.Fox isi face de cap ca simte ca-i va zbura perna de sub fund cat de curand.Deci va pregatiti de un artist in familie?Las ca ii vei admira lucrarile ,iar tati va fi mandru ca-l mosteneste.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andreea_and
andreaa_and

Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi tie si sa ai o bebelina frumoasa, deshteapta si p(u)apacioasa!

Mi-e pofta de tort si un pic de shampanie!Adresa?

Vasile
27+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza, albinutze!

Astazi am implinit si noi 32 saptamani!!! Mai sunt maximum 8 saptamani, tot nu imi vine a crede ce putin mai e!

Claudinna, distractie placuta astazi! M-ai distrat cu bigudiurile! Ce rabdare ai!

Andy_galro, bravo pentru vestile bune, sa iti traiasca flacaul!

Laureta, si eu ma gandeam ca 20 kg luate in sarcina sunt ok, mai ales cand pleci la drum slabatura! Plus ca stiu ca multe sunt lichid, vad oscilatiile de greutate de la o dimineata la alta! Facem concurs dupa aceea care redevine slabatura mai repede! Cred ca cea mai importanta e lipsa vergeturilor, nu am nici macar una singura!!!!

Sa intri mai des pe la noi, Boo!!!

Va poooop pe toate si va urez we placut!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 56 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andreea_and sa ai o aniversare frumoasa asa cum ti-ai dorit, sa fii sanatoasa si sa petreci multi ani fericiti langa familia ta

Eva, felicitari pentru luna 8! Te stiu cu burtica mare, asa ca te intreb si eu ceva mai indiscret... cati cm ai circumferinta - nu mai stiu unde si daca ai zis? Tu esti inaltuta? Din cate spui, cred ca totusi esti micuta (ma refer la conformatie, nu la inaltime). Daca sunt indiscreta, pur si simplu nu raspunde .

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eva: felicitari, chiar ca mai este putin de tot!

Da' cu celulita cum stai? pe chiar ma deranjeaza aspectul si shtiu ca nici creme nu prea putem folosi... si vergeturile unde se fac? pe burta si pe sani? ca acolo nu am nik inca.....

Vasile
27+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, pai chiar asa!

LA MULTI ANI, ANDREEA! SA FII SANATOASA SI SA AI NASTERE USOARA IAR MINA SA FIE SANATOASA, CUMINTE SI PAPACIOASA!
Felicitari si pt semnatura, azi faci 33 saptamani!!!
Distractie placuta diseara!

andreea_and

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 56 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Laureta,eu sunt de parere sa nu luam nimic in sarcina dar daca doctorita ti-a recomandat atunci poti sa-l iei.
Ramonzca79,nu-ti fa griji ca mananci noaptea dulciuri pentru ca nu esti singura,si eu fac acelasi lucru mananc dulciuri si mai mult paine cu nutela.Mai nou mananc si mancare noaptea,gen dovlecei pane ,salata beuf,din astea ce nu necesita incalzite.

Eu m-am ingrasat 12 kg pana acum ,cred eu cam mult si pana o sa termin cu sarcina cred ca o sa ajung la 20kg in plus,ca doar de acum vine greul.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

300nush de ce am luat doar atata ..5 kg. pana la 29 de sapt....cred ca nu retin apa, picioarle nu se umfla..doar probleme cu arsuri pe gat cand mananc fasole..sau alte chestii din astea ..La eco la 26 de sapt. med. mi-a zis ca are 1100g deci e o.k nazdravanul. Sa nu intelegeti ca ma pling..doar ca e teama aia ca sa fie totul bine.
Incerc sa fac si eu cont sa pun poze cat de curand

Ceea ce ma irita acum...si din nou este ca n-am gasit nume pt. nazdravan..chiar i-am zis sotului aseara ..iti dai seama ca de saptamana viitoare mai sunt maxim 10 saptamani..si tot caut..si caut..si nici un nume nu ne e pe plac la amandoi. Mie imi place Rares Ioan..Ioan ca sa sa aiba si un nume de sfant ..dar nu-i place sotului ..offff

29

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva felicitari ,chiar ca mai e putin.
Felicic pe acolo si pe coapse.Nici eu nu am vazut pana acum.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput