Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
andy.p spune:
Buna dimineata,eu dorm din ce in ce mai prost.Nici Andy nu e asa bine.
Andy_g felicitari ptr bb sanatos Ai grija cu anemia.
claudinna eu am linea negra,nush cand a aparut
Andreea_and
Sa fii sanatoasa si tu si bb si fericiti!
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Buna dimineata albinutelor,
revin cu forte mai mult sau mai putin proaspete, dupa o saptamana de munca in care am avut mai putin timp de aruncat ochii pe forumuri si chiar si asa mi s-a reprosat la un moment dat ca nu imi fac treaba bine... Ceea ce in 3 ani nu mi s-a mai intamplat si ma face sa ma gandesc serios la un prenatal. Sper doar ca asemnea reprosuri sunt rezultatul stresului de pe capul sefului meu si nimic mai mult, pentru ca ... nu sunt vinovata Bine, asta nu are cum s-o stie nimeni din afara biroului meu iar voi puteti sa ma credeti (sau nu) pe cuvant hihi.
Acum ca mi-am varsat si eu of-ul, vreau sa va salut, sa va servesc cu o felie de pepene rosu si o ceasca de cafea si sa examinam efectele impreuna...
Ieri am putut sa arunc un pchi pe diagonala la capitolul trecut, drept urmare> Moni sper c te simti mai bine, era sa iti calc pe urme dar la mine a trecut in fasa!
Andy_g felicitari pentru cele 8 luni! felictari si celorlalte fete care au intrat odata cu tine in luna 8 (mai sunt, stiu asta, si imi pare rau ca nu le pot nominaliza acum.
Sper ca odiseea noastra sa se mentina la fel de vesela, instructiva si norocoasa ca pana acum, pentru ca mi-ati devenit dragi cu toatele si as vrea sa va si vad pe cat posibil.
Pupici multi, trec la recuperat.
LE si eu am linia neagra de vreo 3 sapt. cred. Si o burta care tot cam de-atunci stagneaza la 100cm... Laura ia niste cafea.
29+ fara nume
andy.p spune:
300 multumesc,chiar as bea o cafelutza.Las'si pe sef ca nu stie el..eu oricum te cred ca muncesti,dar ce bine ti-ar fi in prenatal
32+bbelina
AMR 8 saptamani
felicic76 spune:
neatza!
vin si eu la o, la pepene rosu ma abtin!
claudina: sa-ti fie de bine, moasho, sa-ti traiasca finutza! (tot finutza se cheama, nu?) sa stii ca eu chiar ieri am patit o chestie ciudatica, cred ca s-a intors bebe cu totul si am vazut cum imi pleaca burta pur si simplu! eram in metrou si o doamna nu si-a mai luat ochii de pe burta mea pana am coborat, de unde am tras concluzia ca s-a vazut, mai ales ca eu port topuri mulate nu largi.
muuh: ma bag la intalneala, acum, ca am terminat cu casa. Am vorbit ieri cu July, ea este in amenajari, iar cu mommymagda nu am vb de vreo 2 saptamani. Ce face Alexei?
andy-g: sa-ti traiasca flacaul
laureta: nu ai luat in considerare emetim-ul ala? ma repet, este din plante
andyp,300:
Vasile
27+
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
300 ce dragutza e RalucaCred ca e rasfatata familiei.
FelicicHai la cafelutza si povesteste-mi cum e in casa noua?
32+bbelina
AMR 8 saptamani
ramonzca79 spune:
neata si de la mine si....un iaurt!
fetelor nu prea am dormit azi=noapte..dar nu ca alte dati cand efectiv nu-mi era somn ci din cauza stresului...mi se parea ca ma doare burta etc...mi-e teama sa nu cumva sa nasc cu alt medic...v-am spus ca medicul meu merge in concediu cand voi fi in sapt 38...ieri cand am mers la control ...am tras eu concluzia desi el nu mi-a spus nimic in mod direct cum ca...se astepteata sa nasc mai devreme....mi-a spus de col ca este moale si m-a intrebat daca nu ma doare pt ce bebe e destul de jos cu capul si apasa...so...
m-a intrebat daca prefer femeie sau barbat in grija caruia sa ma lase cat este el plecat...offffff....deja am paranoia...si va spus si de ce....cel mai groaza imi este de un medic "cu nasul pe sus" care sa-mi vb in doi peri si sa-mi tot strige "hai draga ca au mai trecut si altele pe aici...nu te mai vaita atat"....medicul meu este un domn....atitudinea lui fata de paciente este motivul principal care m-a determinat sa merg la el....si ieri cand eram pe afurisita aia de masa ma tot strambam iar el ma mangaioa pe picioare ca n-o sa ma doara...ca va fi ok....ca ...ca...nu va ganditi la un mangaiat cu conotatie sexuala....pt ca este un domn!!!
asa ca ma gandesc ce bine ar fi daca as naste in sapt 37 inainte sa plece el...sotul ma intreba daca nu exista ceva medicamente care sa provoace nasterea sau......altele care s=o stagneze si sa mai stau o sap[t cat sa-l astept...el chiar imi sugereaza saa cer cezariana numai ca sa nasc cu el....
offfffffffff.....am o durere de cap........sper sa treaca....
puuuuuupesc pe toate si o zi faina va doresc!!!!
PS...eu sunt nebuna....ma trezesc noaptea sa manc dulciuri....mai face cineva prostia asta???am zis ca voi arunca tot din casa si nu mai cumpar dar cam greu...
POZE...POZULICI
32+... Erik
baby_boy spune:
Neata fetelor. Va salut pe toate fara exceptie si ma bucur pt. vestile bune despre burtici si bebei
Eu deja am terminat cafeluta cu lapte si vreu sa raportez si eu 5 kg. de la inceputul sarcinii. Saptamana viitoare intru in 30 de sapt., mi-se pare mica burtica mea..dar se pare ca bebe e o.k. Adevarul e ca nici nu mananc de sparg..doar asa pe pofte
Nushulica , mi-au placut tare pozele cu hainutele ..sunt superbe, de abia astept si eu coletul de pe lr. Credeti ca sunt prea pretentioasa daca astept cat mai repede coletul de pe 15.07?
Pooooop si va doresc un week-end placut
29
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
gargaritza85 spune:
neatza burtici
pai asa?nu intru o zi si mai ca va gasesc cu manusi de box?of of...haideti ma fetelor ca avem lucruri mai importante pt care sa ne consumam energia decat cearta, in plus...fiecare scrie cum vrea muschiu lui ca e democratie...zile proaste toate avem, cand mai cadem in melancolie si ni se pare ca nimeni nu-i acolo sa ne vada...toate avem uneori tendinta sa exageram, nu din egoism ci pur si simplu pt ca ne simtim jalnic in momentele alea, hai sa nu fim rautacioase cu nimeni...suntem o familie nu?
Andreea_and sa fii fericita, un bebe sanatos si voinic
andy_g felicitari pt bebe cel grasun, ma bucur ca sunteti bine amandoi
am plecat la cumparaturi cu soacra
26+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
300 spune:
Laura ,ultumesc de aprecieri. Este intr-adevar mascota noastra si mangaierea parintilor mei, acum ca noi restul plecam si ei raman singuri intr-o casa mare. E o scumpa, deja vorbeste si e la varsta la care scoate niste commenturi de te lasa cu ochii mari.
Felicic si eu port topuri mulate peste burta de 1m :D parte pentruc a le am si parte sa fie mai evident ca vreau sa stau jos in 117 (dar va asigur pe toate ca nu merge decat in 50% din cazuri). Felicitari pentru casuta!
A propos de stat jos, acum vreo 2 zile mi-a dat locul un baietel la indemnul tatalui sau. Abia pe urma am vazut ca avea ceva ca niste proteze pe tibii sub sosete si mi-a fost o rusine sa mor ca am stat jos. Acum nu stiu sigur de ce le purta, mergea singur si destul de bine, deci probabil ca putea sta fara probleme in picooare dar...
baby boy ce-s scorurile astea? Eu cred ca am pus peste 10 kg (acum am 58, dar eram o scandura cu aspect uman inainte de sarcina si greutate intr 45-48...
Claudinna aud eu bine, esti moasa? Felicitari si sa-ti traiasca protejata!
Ramonzica tiza mea de aceeasi varsta eu cred ca dr. tau te va recomanda unei persoane cu tot atata bun-simt cat are si el. Doar e un domn, nu? Chiar ma intrebam unde-ai disparut si daca esti bine.
diana, stai cuminte in pat si lasa gandurile negre, o sa ai un bebe voinic si sanatos.
denisag ce mai faci?
29+ fara nume
felicic76 spune:
andy_p: cum crezi ca poate fi intr-o casa noua, cu toate noi, frumoase si facute dupa gustul nostru? sunt fascinata de MSV, nu shtiu cum am putut sa traiesc fara asa ceva Ma amuz ca vin seara acasa si nu mai trebuie decat sa gatesc ceva si vasele sunt spalate imediat(asta ma omora la bucatareala, mormanul de vase care se strangea de cate ori faceam mancare)
Acum ma supara Fox, are un comportament ciudat, parca nu mai este educat deloc, incearca sa-si marcheze teritoriul si nu-i place la locul lui. Doua saptamani de rafat la pensiune isi spun cuvantul, da-i scot eu figurile din cap
Aseara chiar imi spunea sotul: iti dai seama cum o sa fie cu copil si catel? sigur copilul o sa-i dea drumul peste tot si sa te tii dezastre prin casa, plus ca pasiunea sotului meu in copilarie a fost pictatul peretilor, obicei de care nu a putut fi dezvatat decat pe la 5 ani(mi-a povestit soacra mea ca o data l-a pedepsit, l-a dat afara din casa, iar el a luat o bucata de carbune(aveau centrala pe carbuni) si a mazgalit si exteriorul)
Vasile
27+
bibinika
D'ale gravideniei