Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Am pus cateva filmulete sa ne vedeti si pe noi in actiune......

Mergi la inceput

Celia, iti sunt datoare cu un mile...te-am botezat...scuze...
Cand scriu nu am rabdare sa mai citesc inca odata...asa ca scuze acum si pe viitor...

Mergi la inceput

Ai vazut?...Datoare cu un miel...
Merg sa fac nani....
Noapte buna mamici si pitici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Betty Cris are 5 mese la 8.30-9 - lapte, 13.30 - pranz, 17.30 - iaurt, 19.30 - gustare fructe, 22.30 - lapte cereale. Intre mese covrigei uscati. Cris mananca usturoi, bineinteles gatit. De ex. azi a mancat friptura de pui la cuptor cu rosii si usturoi. Mmmmm ce mult i-a placut!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabitz, sanatate multa Elizei. Of, ce de belele!

Betty, multumesc pentru urari. La noi nr meselor variaza dupa pofta lui Stefan. Uneori 4, uneori 5, uneori 3. Stefan papa usturoi, nu doar gatit, ci si pisat. Noi mancam mult usturoi si ceapa, am mancat o gramada cat am alaptat si a fost invatat cu gustul, iar acum mananca si el usturoi pisat (cu pulpa de pui sau cu peste, de ex) si ceapa din salata cu foarte mare placere. Asta nu inseamna ca trebuie sa te iei dupa mine, doar ti-am zis cum e la noi.

Rox, bine ati revenit.

Claudia, sincer sa iti spun, pentru mine conteaza foarte mult modul in care pediatra lui Stefan colaboreaza cu mine. Daca nu era OK, o schimbam fara sa ma gandesc de 2 ori. Dar am avut noroc, e o dulceata. Am vazut pozele, e tare scumpa Teo a ta, are niste ochisori foarte frumosi. Am gasit si filmuletele, e haioasa rau cum nu are stare si se catara pe ce prinde.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, intru si eu la raport asa rapid.

Am reusit sa o masor pe Lisa sapt trecuta si are 76 cm, 9.5kg (a cumparat sotul cantar nou in locul celui pe care l-a facut tandari ) si 44.5cm diametru cranian. Cred ca am mai zis ce mi-a spus pediatru despre mancat.

Parca mananca ceva mai bine. I-au spart gingia incisivii de sus, deci probabil de aici lipsa acuta a poftei de macare si mofturile aferente.

Se tine bine pe picioare, se deplaseaza tinandu-se cu o mana de pereti/mobile si tot ce prinde altceva, chiar daca sunt instabile (vezi scaunul de birou, uscatorul de haine etc). In ultimul timp a inceput sa isi dea drumul la maini si sa stea asa pur si simplu, a si pasit de ici colo de cateva ori. Are mare dexteritate cu manutele, invata extrem de repede si e tot mai vocala. La vocabularul inteligibil pentru noi a mai adaugat "bah" (pentru bath/baie), "up", "mama". Vine la oricare din noi, tipa si se strange langa noi sa ii schimbam scutecul.

Zilele trecute au fost mari sale-uri de jucarii si i-am luat Lego urias, vreo 275 de piese (au Winnie the Pooh, barci si vapoare, ferestre, caractere diverse), masina de ferma (cu animale) pe care o impinge de ici-colo, ceva centru de activitati care se agata de patut, carti etc. Ii luasem acum o luna un puzzle din lemn cu 4 piese si e f incatata de animalutele respective (au lemnul taiat si blanita la burtica). Are o gramadad e jucarii, dar le tot recicleaza, se joaca cu ele pe rand, pe zile. Ce azi a fost wow maine e lasat uitarii si reluat dupa 4 zile si tot asa.

I-am mai luat ceva hainute. I-am gasit costum de zapada, manusi (cu un singur deget si din acelea cu arici care se desfac complet sa ii pui mana comod inauntru) si cizmulite. Mai trebuie sa luam pt noi pantalonii de ski (restul avem tot).

Sotul a fost joi-vineri la Melbourne si i-a luat o papusa foarte draguta si vineri i-a cumparat www.mooo.com.au/shopmooo/ride-on-racer-black.html" target="_blank">masina retro, astept sa o primim azi-maine. Mi-a placut extrem de mult din poze, foarte retro si de calitate. Abia astept sa vad ce reatie o sa aiba Lisa cand o vede.

Aaaa, si vineri cand am fost la cumparaturi am oprit in mall la un carusel din acela mic, cu 4 locuri si am lassat-o sa se joace pe langa el, am pus-o intr-o masinuta acolo (ca era mai adanca si nu exista risc sa cada). A venit o doamna mai in varsta cu nepotelul si a vrut sa ii dea drumul. Am decis sa testam si sa vedem ce reactie va avea Lisa. Nu va pot spune ce mult i-a placut. Avea un zambet pana la urechi, statea cu mana dreapta pe volan si cu stanga asa, in spate, de parca ar fi condus decapotabile toata viata. Efectiv mi-au dat lacrimile!!!! Imi pare asa de rau ca nu am avut aparatul cu mine sa ii fac o poza si ca am uitat cu totul ca pot face poze cu mobilul . Avem stres ca va plange cand plecam, dar a fost foarte incantata sa se tina de carut si sa mearga asa o vreme. Se oprea si zambea la oameni, facea cu mana... M-a topit!!!

I-am instalat sambata poarta jos si i-a tot dat tarcoale sa vada cum functioneaza (trebuie ridicata si impinsa). Am ales sa luam ceva ce necesita forta fizica pt a se deschide, ca alea cu butoane si opritori sunt simplu de ghicit (farfuria cu ventuze si cea cu margini oblice mi le-a intors cu fundul in sus in secunda 2). O sa luam si sus poarta tot la fel.

Asa ca sunt in pregatiri, trebuie sa ducem masina la service sa o pregatim de frig - antifreeze, cauciucuri de zapada etc si sa fac liste cu ce am nevoie la mine. Vom merge in Perisher Blue, cea mai vestita statiune de ski din Australia, e o zona imensa, iar noi mergem pe versantul mai pentru familii, www.smiggins.com.au/" target="_blank">Smiggins (mie imi suna a ceva din Harry Potter ). Daca totul merge bine, anul viitor vom planifica din timp sezonul viitor.

Fug ca imediat se trezeste si mai am un milion de chestii de facut.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimi si . Sper ca ajunge pentru toata lumea. Doua sunt ale mele de acolo.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Gabitz, sanatate Elizei. Of ca multe mai patimiti si voi.

Rodica, a facut Darius si febra sau doar mucusori? Sper ca suteti bine.

Betty ma bucur sa ma aud despre voi. Pupam Mario.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Multumim,Ana!
Hmmm,beton !
Mai ai salata?Am vrut sa cumpar si eu aseara zuccini de la Mega Image,mi-a rams gandul la ei.Cred ca prestez in we!

Duamna Carpatina,da dragutza,am program de 6 ore!Nu scrisei acilisha cand am venit de la negociere ca am 6 ore pina la 2 ani?Neuronul?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Teo, salata s-a dus ca vantul si ca gandul. Dar sa stii ca am prestat dovleceii ieri si au fost un succes fulminant. Mi s-a cerut repetir si inca de urgentza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! Ana, tks de cafea, tocmai o savurez.

Am intrat in linie dreapta cu pregatirile de concediu, acum curat (adica scriu ce am filmat pe ele mai demult si le formatez) miniDVD-urile pt camera video, am pregatit si doc de listat pentru obiectivele turistice. Yupiiii!!!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput