Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Gabitz multa sanatate a trecut si Vladut prin asta si chiar si acum mai tuseste putin,mai ales dimineata.Poate voi scapati de tot de tuse eu astept sa-mi aduca cineva din Canada stodal pt copii poate asta o sa-l ajute

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, . Tu cand pleci in concediu?

Betty, inteleg perfect grija cu bona, ti-am zis ca am trecut prin asta. Inteleg acum grija legata de coloratie. Si noi i-am facut toate testele lui Andrei, mai ales ca noi am avut in maternitate problema cu bilirubina. Dar totul a iesit ok si el tot asa are palmele si talpile galbui. In rest s-a dus coloratia. Dr ne-a zis ca va disparea de tot pe masura ce creste si se repartizeaza pigmentul pe o suprafata mai mare.

Hai sa nu va mai tin asa cu povestirea, prestez rapid ca trebuie sa culc fata. Maine seara pun toate pozele, ca duc atomica la mama si mai respir si eu dupa ce adoarme Andrei. Intre timp am scris cateva chestiuni practice la subiectul Disneyland de la Vacante.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox noi plecam pe 31 august la Maritime pine beach in Antalya.Sper sa fie totul ok am vazut ca parerile sunt impartite pe Tripadvisor

teo

Mergi la inceput

Cand am fost la Disneyland am stat la un Marriott foarte aproape si a fost superb de asta te-am intrebat unde ati stat

teo

Mergi la inceput

Ziua 1 Marti
Zbor seara 2 ore jumate. Alex super cuminte si cooperanta. Ajuns tarziu, fix la ora de artificii, atomica super incantata. Hotel exceptional dar decavator (detalii despre el la Vacante).

Ziua 2 Miercuri Disneyland ParK
Alex in extaz absolut. Foarte mult timp petrecut in Fantasyland. Am rontait pe acolo prostioare, niste goffre minunate. De altfel se vede pe silueta mea ce si cat am mancat pe acolo. Ne-am dat cam in tot ce se putea in Fantasyland, am facut poze cu Mickey si cu printesa Aurora si printul ei. Ce sa va spun, cozi infernale peste tot, minim 20 min. Pentru poza cu printesa eu am stat in soare peste o ora jumate. Alex a fost in extaz, era asa fericita.

Am cam stricat noi totul din pacate, cand am trecut in partile mai putin potrivite pentru copii mici si am ales in roll-coaster care desi parea ok in prezentare si primeau copii peste 1 m, in realitate a fost un cosmar pentru atomica. Ce sa va spun, recunosc ca si mie imi era frica, ultima portiune in bezna a fost crunta. Si parca nu se mai termina. Avea cel putin 4 portiuni de urcare, asa ca va imaginati ce senzatii tari. Alex a iesit plangand. Asa ca restul serii am ales numai programe usurele si am repetat favoritele ei in speranta ca uita. M-am simtit si ma simt asa vinovata si tare ma temeam sa nu ramana cu cosmaruri. Nu a fost cazul, dar oarecum marcata este pentru ca a fost primul lucru pe care l-a povestit bunicilor cand a venit. Dupa experienta cu pricina a fost mai sceptica la distractiile de genul asta.

Dupa amiaza am asistat la parada, calcare in picioare, numai Alex din carca ce a mai vazut ceva. Abia la 9 seara am ajuns in camera si am cazut lati dupa 11 ore de distractie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ziua 3 Joi Disney Studios

Mai mult timp petrecut la Toon Studios, cel mai potrivit pentru copii. Mai ales ca am vrut sa o menajam pe Alex dupa experienta din ziua precendenta. Am fost la spectacol, ne-am dat si pe acolo in zdranganele (am mai povestit eu la Vacante). Cea mai tare chestie a fost turul cu tramvaiul acela. Faza tare de fapt era vizita intr-un asa zis studio unde simulau un cutremur, o explozie si o inundatie. Alex a fost ok, nu s-a speriat, dar tot usor tematoare. Insa cat timp nu era nimic cu intuneric sa ii aminteasca de aventura cu pricina, totul era ok. Am plecat mai devreme, ne-am odihnit si seara am fost la parada. Adica pe la 10 jumatate. Superb absolut. Ca si aprinderea lumanarilor pe castel si focul de artificii. Este cel mai frumos foc de artificii pe care l-am vazut in viata mea si pentru cateva minute chiar am simtit si eu magia.

Ziua 4 Vineri Paris
Toate drumurile catre si din Paris le-am facut cu trenul, chestie distractiva pentru Alex. Am fost la Notre Dame, celebru pentru Alex pentru scenele din Scooby Doo. Apoi la Tour Eiffel unde am stat vreo ora jumatate la cozi ca sa urcam pana sus de tot, dar deh, Alex era fascinata de turn. De altfel ea ii spune Paris si pentru ea asta inseamna Parisul. Asa ca la noi in familie asa i-a ramas numele turnului "Parisul". Cum il vedea, cum striga Alex Uite Parisul! Si-a facut o prietena indiana din GB si care locuia in Germania (hahaha, globalizarea asta!) si le-am mai lasat dupa aceea sa se joace sub turn. Apoi acasica in Disney Village si odihna. Aaa, uitasem. Ne-a dus tati la un restaurant exceptional unde am mancat cele mai bune fructe de mare.

Ziua 5 Sambata Paris
Croaziera pe Sena. Super tare, mi-a placut cel mai mult. Am vazut tot ce era de vazut aproape, cu tot cu explicatii. Chiar m-a relaxat, desi tot drumul a trebuit sa raspund la intrebari despre pescarusi si mucegai. Desi nu ma asteptam, vizitarile au mers super chiar si cu Alex dupa noi. Sigur nu in ritmul care ar fi fost daca eram numai noi, insa a fost foarte cooperanta. Apoi am mers la Sacre Coeur de unde s-a ales cu niste medalii despre care crede ca sunt bani de aur si am mancat la un bistro chic din Montmartre. Si cam atat. Planificasem un shopping pentru dupa amiaza dar asa m-a indispus aglomeratia ca am renuntat in ciuda reducerilor simtitoare. Seara am mers iar la parada si la artificii, asa ca de ultima data, si am mancat in Village.

Ziua 6 Duminica
Zbor de intors, nervi ca naiba pe aeroport, super aglomerat, cat pe ce sa nu ajungem la imbarcare. Tati care face drumuri dese la Paris a zis ca nu a vazut in viata lui asa ceva, probabil asa e duminica.

Cam asta. Uitasem sa va spun insa de sesiunea de shopping a Alexandrei, inceputa in scopul de a-i lua o rochie de printesa si finalizata cu achizitionarea a 5a bucati rochii printesa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

MOldoveanca, stiam ca mergi in Antalya, nu mai stiam cand. Nu poti pune baza numai pe scrie pe tripadvisor. Si eu citisem zile intregi despre diverse hoteluri si oricum gaseai pe cineva nemultumit. Uite eu am fost nemultumita ca le chemam mereu pe cameriste sa schimbe prosoapele, insa la camera parintilor mei nu a fost niciodata nevoie sa sune. Totul e relativ. La Disney am stat la Hotel New York, e chiar in Resort. Nu e cel din poarta, care era si mai decavator, este primul, imediat dupa Village.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana am inteles ca ai trecut prin asta si imi pare rau...e super enervant si mai ales urasc sa fac concesii din anumite motive. In fine o sa vad ce vad.
Se pare ca ai avut o vacanta excelenta si ma bucur tare.

Si eu vreau sa ajung al Disneyland in anii urmatori

Erina tare draguta poza

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Buna seara,
Gata treaba pentru ziua de azi, am bagat musacaua de cartofi in cuptor...dehh..pofta lui tati...si acum pentru '"cura de slabire" bag o amandina...pofata lui mami.
Multumesc pentru raspunsurile vostre...iar cu inundatiile Dumnezeu sa ne aiba in paza...
Inca mai am de recuperat...dar am aflat ca tatal Celei a decedat...Dumnezeu sa-l odihneasca...inca nu vreau sa ma gandesc la momentele cand ai mei nu vor mai fi.
Betty, nu stiu ce sa spun despre ingalbenirea lui Mario dar cu bona eu gandesc asa....ea trebuie sa-si stie locul in familia ta adica de angajata...iar daca ii este bine Lui Mario cu ea...spune-i ce te deranjeaza. Eu am o problema cu peditrele, inca nu mi-am gasit una pe gustul meu, dar nu asta e important ci sa se priceapa pentru binele copilului meu iar mie poate sa ma faca sa ma simt ultimul om ca tot nu-mi pasa, lui Teo sa-i fie bine. Acum ma gandesc cu groaza ce ma astepta la anul...
Roxana, m-ai facut sa merg cu gandul departe...la amintiri ...Multumesc!
L-am vazut pe Ghighi de Papansh mancand pepene...e atat de dulcel...imi venea sa-l pap....imi inchpui mami lui ce mandra era i este de flacaul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Claudia1178 multumesc mult...chiar o sa am maine o discutie cu ea si poate ca o sa pun problema asa cum ai spus tu.

Am vazut si eu acum ca tatal Celie a decedat. Celia sincere condoleante.

Intrebare: la voi cate mese au pe zi bebicii?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput