Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, ati scapat de mine ca s-a trezit una bucata baiat flamand. Dar ati ramas fara povestire. Revin.

Andries, atat voiam sa mai zic, ca ma bucur nespus ca ai facut alegerea buna cu job ul.

Fug ca o trezeste si pe sora-sa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Claudia, e teribil ce s-a intimplat in Suceava. Asa imi e ciuda pe guvernarea asta!!! In fiecare an se pling dar nu iau niciodata masuri. Sa faca diguri baraje, sa opreasca despaduririle astea ilegale!!!

Roxana, bine ai revenit! Ma bucur ca a fost vacanta superba.

Sunt sigura ca la orice virsta e ceva interesant de vizitat la Disneyland-ul. Eu am fost si la 30 de ani si m-am distrat de minune doar ca magia nu mai exista.
Spuneai ca vei povesti la subiectul despre vacante despre Turcia. Povestirea aceea o asteptam cu nerabdare.

Cecilia, ce multe stie sa spuna Cristi!!! E precoce papanashul dulce!!!
Eu zic ca stie el mai bine cind e momentul sa se la se de laticul lu' mami. Prietena mea are o bebelusa de un an care mai tzitzileste si acum, oricit de satula ar fi.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Devylla sunteti superbe amindoua! Nice choice of yukata!!! Chou to hanabi!!! Kirei!!!

Mergi la inceput

Aniast, distractie maxima la mare. Asteptam pozele cu chipesul Vladi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Andries

Sim, distractie maxima la botez!! Eu mi-am dorit numai baieti, din motive strict egoiste si uite ca am avut partede baieti,poate ti se implineste si tie dorinta!!

Cat despre bone, de la mine...numai de sanatate le doresc si ce fac ele altora sa le faca si altii lor!

Andries

sa le de-a Dumnezeu numai ce fac ele

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabitz78

salutare.
noi ieri am ajuns de urgenta la spital, laringita acuta!tusea de se sufoca micutza!dar acum am venit acasa.mai behaie nitel, inca suntem in tratament cu dexametazona si aerosoli.of...pupici dulci tuturor.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

multa sanatate...sa se faca Elizuca bine

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Cecilia si eu am patit-o cu Mario asa...chiar mai rau. Mama nu a reusit sa il tina pana la ora 2 noaptea...dar macar a dormit de la 2 pana la ora 6:30.

Devylla e o scumpete Erika iar tu arati beton. stii ce ma fascineaza?.... Mario are acelasi format de ochi.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, hihihi, nu ma asteptam sa te vad saten inchis. Sunt convinsa ca si tu te-ai distrat, si noi ne-am simtit excelent. Inteleg ce ai vrut sa spui cand te-ai referit la magie, dar eu am avut impresia ca si acum Alex a fost putin cam sceptica. Ea este oricum un copil cu simt practic.
Si sa stii ca detaliile practice despre Turcia le-am scris. Sper ca nu mi-a facut conexiunea figuri si nu s-a postat ca am mai patit de cateva ori.

Revin si cu povestea despre Disney si Paris imdiat, dar pe scurt ca sunt si cu Alex si cu tati. Azi am avut o seara mai grea ca atomica este geloasa rau pe Andrei si a iesit cam scandal, plus s-a lasat cu dureri imaginare pentru a primi atentie. Si imi era asa mila de Andrei care voia si el sa se joace si sa fie iubit, mi-a fost tare tare dor de el.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rox bine ati revenit ne-a fost dor de voi

teo

Mergi la inceput

Fetelor, are voie bebe usturoi?

Roxana nu stiu ce sa zic bu carotenul...ca nu era asa pana nu i-a dat desteapta aia ficatel cu smantana acum 2 luni..... a avut probleeme atunci apoi si-a revenit, iar acum iar s-a ingalbenit. In rest Mario o iubeste nespus de mult si se vede ca il ingrijeste, dar ce sa-i faci daca are un caracter urat?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput