Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata gagici...

Ce zi am avut si eu....numai duminica sa nu-i spun
Am reusit doar sa ajung la coafor azi dimineata.
Si apoi Erika a fost tare scancita...tasu' la fel...si-am cam zacut...ma doare si capul...acum i-am trimis la plimbare...sa nu mai aud nimic in jur

Am pus pozele de aseara le gasiti aici si aici ,lucrez la dublu

Carpatina,n-am imbracat pana acum yukata pentru ca nu mi-am dorit.De anu' trecut mi-a venit boala...iar anu' trecut eram cu burta la gura si aratam cam asa

Simona distractie placuta la botez...Eu vreau un baiat...sa cumpar haine de baietii...cu sepci si pantaloni smecheri....ca pentru fetite tot am cumparat.BB2 trebuie sa fie neaparat baiat

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, multumesc mult ca te-ai gandit la mine. Am incercat si varianta asta, urla ......putin spus trezeste tot blocul....

Sim,

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Acum sa va sun cum a fost ieri cu plecarea noastra la nunta, am adormit baiatul si am plecat la cununia religioasa de unde am mers direct la local, super.....Baiatul a ramas cu mamaia si tataia, urmand ca pe la 7 seara sa-l aduca si pe verisorul Andrei de 4 ani( plecau la nunta si unchiuletii).Toate bune,s-a jucat a papat foarte bine ...cu alte cuvinte a uitat de mami si tati. A venit la 10 noaptea sa-l culc, nici nu a realizat cand am intrat pe usa asa era de obosit, a titzilit putin si asta a fost, dormea dus, ne-am intors la nunta. Dupa 12 noaptea tot asteptam sa sune telefonul... nimic pana la 2.30 cand nu s-au mai putut intelege cu el si urla de mama focului, am plecat acasa a titzilit putin si foarte vioi a inceput sa ne certe....pret de 15 min dupa care a adormit bustean pana pe la 6 dimineata( deci 3 ore....super mult).
Ce facuse baiatul meu noaptea, s-a trezit la 11,40 a plans m-a cautat si a descoperit dupa vreo 15 min de plans 2 sticle goale de apa plata, s-a jucat in bucatarie cu ele, cum il lua mamaia in dormitor cum incepea oftatul si plansul dupa ma-me, in hol si bucatarie nu plangea ca-l trezea pe verisorul, facea ssssssss Aei( Andrei), asa ii facuse tataia.....pana pe la 2 cand a inceput simfonia...asa ca slabe sanse sa-l intarc plecand ma-me de acasa.
In rest la nunta a fost ok, parca eram de pe alta planeta fara copil dupa noi(prima data cand ieseam singuri).

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sim vacanta placuta, in caz ca nu mai "ne vedem" pe aici pe forum.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

2 vorbe de la noi, suntem la mare, dormim pe apucate, ne bronzam la fel, mergem tinut de o manuta, papam nisip si adoram apa. Facem poze multe pentru papanashi si dulceturi pe care o sa le punem pe net cand ne intoarcem ca acum nu avem conditii tehnice. Pupici.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salutare.
noi ieri am ajuns de urgenta la spital, laringita acuta!tusea de se sufoca micutza!dar acum am venit acasa.mai behaie nitel, inca suntem in tratament cu dexametazona si aerosoli.of...pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit! Sper ca sunteti toti bine. Nu am apucat sa citesc din urma, abia acum am terminat capitolul 169 lasat cand am plecat si ce ramasese necitit de dinainte de sosirea din Turcia.

sarbatoritilor din ultima vreme , sa traiti sa infloriti si sa fiti sanatosi!

Noi am avut o vacanta superba, de data asta fara peripetii. O sa revin cu povestiri mai incolo. Acum dau bice la citit cat dorm copiii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ca sa nu uit intre timp:

- au aparut mergareti noi? La noi abia acum are Andrei fascinatie pentru mersul de manute.
- cum stati cu vorbitul? In afara de adadada si tatata si adeee
si altele pe tema asta, nici gand de vorbe adresate.

Erina, am citit mesajul tau din urma. Sa stii ca Alex e e foarte realista, nici acum nu ii e in totalitate clar daca printesele alea exista sau nu, noroc ca la Disney s-a convins. Dar nu iti face griji, partea cu printesele este doar o mica mica parte din parc si te asigur ca si la varste mai mari o sa gaseasca ceva frumos pe acolo. Ce anume voiai sa mai stii despre Turcia? Eu credeam ca am povestit chiar tot.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Vad ca in mare sunteti bine. Vazut si o veste trista. Celia si condoleante!

Cumatra, te sun sa imi zici de Prevenar ala, eu il voi face la 2 ani inainte de gradi. Iar cu biscuitii nu iti face grija, al meu a scapat si la un biscuite de duzina cu cacao de al Alexandrei si nu a avut nimic, el mama alergiilor.

Apropos de alergii, o mica patanie tot a fost. Cred ca la musiu in pat a fost un mic paianjen, ca noi mai convietuim cu insecte pe aici, si cum am plecat noi a gasit mama baiatul plin de bubite. Mers la dr, panica mare ca e urticarie, pana la urma erau banale ciupituri. Dr a fost Radu de la Medicover si nu v-o recomand nicicum. Tot cea care ne speriase data trecuta si acum i-a zis mamei ca e baiatul rosu ca focul in gat, noroc ca o stiam eu ca e cam nebuna si am ignorat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Hai ca acum va bombardez cu mesaje, deh recuperez si eu. Citit cam tot, mai greu cu raspunsul asa in graba. Poze mai am de vazut, ramane pe maine la birou.

Concedii placute si fara peripetii tuturor, cele plecate si celor care pleaca acum si bine ati revenit celor care, ca si mine, au incheiat-o cu concediile pe anul asta!

Off, acum am mai vazut si vestile triste. Claudia, ce crunt cu inundatiile astea!

si multa sanatate bebelusilor raciti!

Betty, posibil ca Mario sa aiba aceeasi problema ca si Andrei, care inca nu sintetizeaza bine carotenul. Si el are si palmele si talpile galbui, dr Oros zice ca e ok, alte madame erau turbate de-a dreptul. Am citit ca si unele fructe contin caroten, nu e vorba numai de morcov, iar borcanelele sigur au ele ceva coloranti, orice ar zice ei. Legat de bona, ce sa zic...Am avut si eu una in proba la Alex, se purta foarte frumos cu ea dar nu facea nimic din ce ii ziceam si tot asa se certa cu mine. Dupa o luna insa a zburat. Cea de acum are alta tehnica, zice da da si face tot cam ca ea. Cred eu, ca se vede cand copilul e obisnuit altfel. Dar Andrei e innebunit dupa ea, si se vede ca il ingrijeste, asa ca mai trec cu vederea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput