Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Neatza!
pentru cine doreste.
Cecilia, mesaj de la Sabina
: poti incerca sa il trimiti pe sot noaptea la Cristi sa ii ofere un bibe cu apa. o sa se trezeasca o noapte, doua, trei si cand va vedea ca primeste doar apa, va renunta sa se mai trezeasca. Asta daca nu urla sa trezeasca toti vecinii...
Rodica, Darius cum mai e?
Betty, rabdare si tutun cu bona
. Uite de asta l-am inscris la gradi pe Stefan.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Ieri am fost la cumparaturi pentru o fetita draguta, mergem la botezul ei azi. Ahhhh, ce placere a fost sa cumpar haine de fetita
Poate da DD si bb2 va fi fata. Ca daca nu...il fac si pe al treilea, poate-poate
.
In alta ordine de idei, AMR 7 ZILE pana la concediu
.
Jurnal de calatorii
danuta36 spune:
Neata!
Sim merci de cafea,tare buna...noi suntem chiauni,Miru s-a trezit azi noapte de n ori,nu stiu ce-a avut.Distractie placuta la botez!
ramonaiani spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoian
Ieri am fost la cumparaturi pentru o fetita draguta, mergem la botezul ei azi. Ahhhh, ce placere a fost sa cumpar haine de fetitaPoate da DD si bb2 va fi fata. Ca daca nu...il fac si pe al treilea, poate-poate
.
La Eliza s-a adeverit
papanasha
Eliza (06.09.07)
Andries spune:
Sim, distractie maxima la botez!! Eu mi-am dorit numai baieti, din motive strict egoiste si uite ca am avut partede baieti,poate ti se implineste si tie dorinta!!
Cat despre bone, de la mine...numai de sanatate le doresc si ce fac ele altora sa le faca si altii lor!
Andries
Andries spune:
Dar am si eu 3 nepoate plus fata unor prieteni, deci 4 fete, 3 din ele imi sunt fine, deci cumpar si eu haine de fata la greu, cred ca ies in castig daca-mi satisfac pofta doar asa...![]()
Andries
sim_stoian spune:
Andries, tare ma bucur ca e totul ok la noul job. Eu imi doresc si o fata, parca nu as vrea sa am numai baieti. Pana la urma, ce o vrea Dumnezeu, numai sanatosi sa fie. Multumesc de urare, sa vedem cat ne putem distra cu maraitorul dupa noi (cred ca il supara gingia din cauza incisivilor laterali de jos, e mare circ).
Mariana ,si pt Stefan vad ca se adevereste
. Ia sa salvez eu linkul si sa il consult peste vreo 2 ani.
Jurnal de calatorii
isabeluta spune:
Buna ziua si de la noi!
Eu citeam de zor din urma si ce vad:
"A fost tare citatul ala pus de Isabeluta cu - citez din memorie - "se face copilul cadou din ce foloseste la aceasta varsta: haine, aur, etc"
La ce ma refeream, Carpatina de fapt ca is in ceata tare? ![]()
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

La multi ani Alinus!Multa sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!