Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Mai fetelor care folositi Vaporub, eu am avut o patanie taaare stranie cu produsul asta, drept pentru care l-am trecut la index. L-am folosit la un moment dat la Miruna si i s-a inflamat pielea si i s-au umflat tesuturile in asemenea hal, incat am ajuns cu ea la urgenta. A facut o mega alergie.
Cecilia 

mamica suparata. Of, sper sa treaca si la voi etapa asta chinuitoare. La noi a trecut din senin, pur si simplua inceput sa doarma. Cred ca iti mai amintesti cum ma plangeam si eu cot la cot cu tine, de aceleasi simptome de noapte ale copilului. Asa ca e speranta si pentru voi
Alinamuller, pupam printesa visatoare si ciufulita. Ptiu, ptiu ce haioasa e in ie si cu zburliciul ala de par !
Andries, ma bucur ca te-ai mai"asezat" cu job-ul.
Moldoveanca, pupam fasolicu', ca tare-i scump!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Asta-noapte studiam voucherele de cazare si am vazut ca ne asigura patut pentru Stefan la cerere, le-am scris mailuri peste tot sa ii rog sa ne confirme ca ne vor asigura unul in camera, sunt tare curioasa daca imi raspund repede.
In w/e am studiat si ce e de vazut prin Bolzano, IT, o sa mergem acolo o zi sa ne vedem cu sora-mea. Ultima data ne-am intalnit anul trecut, cu cateva zile inainte sa nasc si nu a apucat sa il vada pe Stefan pana acum. Mi s-a parut un oras frumos, le-am si scris sa le cer un catalog de prezentare a orasului, sper sa ajunga in timp util.
Jurnal de calatorii
slippers76 spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxali
Alina(muller) nici pe mine nu ma striga nimeni la apel,dar e normal...la cat de activa sant...dar cand am avut neoie de un sfat toate mau indrumat...scumpica printesa.
Ce m-am mai distrat cu Pupi de Marunzika si Andreiut...acusica pleaca si a mea ca nu mai sta deloc in carut...chiar daca insist cu o jucarie noua.
si mie imi face figuri netul
un week end placut fetelor...noi dam o fuga pana a mare
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Haide mai, ca te-am tot strigat la apel pana m-am plicitsit.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Sim, neatza. Spor la pregatiri iti doresc. Cand se afiseaza rezultatele pentru admiterea fratelui tau? Ca inca tin pumnii stransi.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Valentina 22 sanatate multa.
Caudia 1178, bine ai revenit. Pupam printesa.
Devylla, frumos kimono, frumoasa mamica. Mai dar ce slabatura esti!
Aniast, distractie placuta la mare si asteptam poze.
Rox, bine ati revenit. Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
sim_stoian spune:
Sabina Y, superbe pozele de la festival.
Andreea (Aniast), distractie placuta la mare. Astept pozele.
Mami de trandafiras de la Beljica, unde esti?
Jurnal de calatorii
slippers76 spune:
Asaaa... Si sa ma mai laud si eu cu puiul meu, ca n-am mai facut-o de mult, cra, cra.
Am fost sambata la pediatra. Avem 79 cm si 12 kile fara vreo suta de grame. De vreo saptamana mergem pe piciorusele noastre, drept pentru care mami trebuie sa stea cu ochii pe Vlad ca pe butelie, ca sa n-o ia in mufarina. A si cazut vineri in parc, dar fara urmari tragice sau vizibile
. Vorbim tot felul, dar acum, de cand mergem suntem mai seriosi si mai taciturni. Facem si noi la olitza diminata cand ne trezim (dar asta e pura intamplare si potriveala de program, nu ne asumam nici un merit
). Facem tai-tai, pusi cu manutza, ne plimbam cu masinutza prin curte, lipim si dezlipim magnetii de pe frigider, si ciufulim toaaate papusile Barbie, spre disperarea Mirunei.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Carpatino nici nu mi-ai spus trimit baietu' la trandafiras sau nu te-ai uitat la mutrita lui?
teo
cum? n-am zis io sa-l trimiti? Am zis mai moldoveanco...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Andries
Pai mai ai vreo doua luni sa te tot gandesti. Rupeti si turta trandafirasului?Asa fata frumoasa...
Andries
Rupem, rupem... Pai se poate altfel? Eu ma gandeam sa o facem in august cand venim noi in Romania, dar dragii de nasi se vor deplasa ei aici la sfarsitul lui septembrie..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

...chiar daca insist cu o jucarie noua.