Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ereena ce senzatie cred ca ai avut! Brrr!

Grati eu ii pun mereu telina la fiert in supa si nu a patit nimic. Vigantolul il primim gratuit de la dr de familie al fetei (e pediatru).

Elenuta cred ca Thea seamana cu Karina la ochi: tare i-am mai admirat in timpul sarcinii

Camelia ce copii frumosi ai! Imi place la nebunie sa vad fratii mari cu fratiorii mici! Ce frumos stau toti trei la poza Una din fetite are parul mai ondulat? Cum se inteleg cu Matei?

Irlandeza…un soricel??? Cred ca-mi statea inima-n loc! Mai ales in camera lui Patti!!! Daaa, daca nu-i prea greu pt tine chiar ca as vrea o paturica din asta (de fapt as vrea chiar 2: una alba si una roz; stii cumva dimensiunile?) As vrea una mica, s-o pot folosi in carut si una mai maricica, s-o folosesc in patut si cand mai creste. Si ii dau banii mamei tale. mai vb maine, ca-s chiauna de cap!
Io-s terminata ca am gandaci in baie (noaptea, de mi-e si frica sa ma duc la wc). Am vb cu administratorul sa cheme, iar, un "omorator de gandaci" (imi scapa denumirea meseriei) ca astia cred ca-s puii unor gandaci cat carabusii pe care i-am avut pana sa plecam la mare si trebuie starpiti pana la ultimul! De-as putea io le-as da foc!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata, poftiti la o cafea ca facem cinste

Avem si noi un dintisor ! De fapt 2 ca si al doilea a inceput sa sparga gingia Are mami un iepuras mic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata! Venim si noi cu cafeaua...

Sa ma plang: copilul meu e marait de vreo 3 zile, adica nu mai vrea sa stea singurel.Acum sunt cu el in brate, asa ca daca scriu ceva aiurea, se intelege...

Ellenutz un mare de tot pentru tine, ca esti o draguta. Btw am vazut o parte din pozele tale si spun si eu ca-ti statea superb roscata. Dar si asa imi placi

Angelique felicitari pentru cei 3 ani de casnicie si iti doresc cat mai multi, multi. Am vazut si pozele voastre, mi-au placut mult cele de la nunta, ai fost o mireasa superba.

Camelia sa-ti traiasca albinutelr Ioana si Maria si bondarasul Matei. Am vazut pozele fetelor si sunt asa de dulci, dar nu zici ca sunt gemene, nu seamana una cu cealalta.

Isidora voi sunteti de reclama, asa de frumosi, iar Ioan are niste ochi fenomenali.

Ancab imi place culoarea parului si-ti sta mai bine cu el dupa urechi. Asteptam cu interes si suvitele...

Dana bine ai venit din vacanta! Asteptam poze!!!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata ... haideti la o .. ce buna e!!!!!

nicole si eva e maraita de cateva zile, cred ca ies dintisorii .. imi vine sa fug de acasa!!

laurici "omorator de gandaci" .. am ras cu pofta .. nici eu nu stiu exact denumirea dar tipul e cu deratizarea!!

azi ma duc la defrisat si la manechiura .. v-am spus ca maine am nunta. am gasit un pantalon de saten si o bluza de matasica gen chimono (pant negru si bluza alb negru) ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Revin.... am pus copilul in patut.

Irlandeza ai o minune de copil. Micuta Patti este asa de frumoasa incat uiti sa respiri cand o vezi, o papusica de portelan. Sa-ti traiasca! Am inteles ca va mutati in casa noua, sa va poarte noroc si sa fiti sanatosi!

Docdecap mie imi plac mult postarile tale... si stiu ca nu sunt singura . Am vazut poze si cu Serbanelul cel frumos, e atat de expresiv!

Miri ieri m-am amuzat si cu nazdravanii tai, ce mare s-a facut Bruno. Imi place cand ai liber de la serviciu, ca-mi era dor de mesajele tale. Nu stiu cum reusesti sa-i scrii fiecareia in parte ca eu uit...

Monicaa sa stii ca te inteleg. De multe ori si eu ma simt invizibila, dar am observat ca atunci cand am o problema, cand intreb ceva fetele mi-au raspuns. Asa ca eu scriu in continuare, ma supar, iau o pauza, imi trece si revin. Te pup!

Anandrei am vazut pozele de la mare. Esti o mamica tareee frumusica. Felicitari taticului pentru licenta si pentru admitere!

Trimit mesajul asta si revin, ca mi-e teama sa nu-l pierd si sa-l scriu din nou.. no way!

Mergi la inceput

Lala_D felicitari pentru dintisori! Doamne cat par are Andrei, parca-i o fetita. Eu cred ca sufar pe tema asta ca Mihaita al meu e cam cheliuta.

Lala20 ce mare si frumoasa s-a facut Biencuta. Si tu esti o mamica foarte tanara si frumusica...

Grati te asteptam cu vesti despre Tudorash. I-a scazut febra, cum se mai simte? Multa sanatate!

Mergi la inceput

aweya multumesc
Si Mihaita este frumusel foc
Ce concentrat citeste el aici : http://www.flickr.com/photos/25114008@N06/2587072104/

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Pentru cine primeste newsletter-ul Pampers : la etapa de dezvoltare 7 luni aveti o reteta de supica care printre alte legume include si usturoiul

SUPA DE LEGUME Aceasta supa contine legume pentru o masa reconfortanta si hranitoare. Este usor de preparat si se pot congela portii individuale de indata ce s-a racit.
Ingrediente:
250g cartofi
150g morcovi
150g pastarnac
150g varza
1 praz, doar partea alba
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
1/2 litri supa
Putin ulei de masline

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui docdecap

buna fetele!!
animat,animat, pana apuc sa citesc tot ce ati scris lume apleaca la culcare si eu am obosit.

normal ca nu mai stiu ce vroiam sa spun.

mi-a mai ramas doar o idee, pt monicaa. tin minte cand ai aparut prima oara pe forum si ai intrebat de ragait, si apoi cu alaptatul dificil. ti-am raspuns imediat pentru ca stiam ca e risc sa te simti invizibila, atunci eram gravide si guralive rau, si tu abia aparusesi. e uite, am evitat atunci, ai ajuns acum la feelingul cela. e bine ca ai inteles mersul, nu te-ai suparat.

uite, eu mai am momente, da' atunci 'reduc' forumlul la rolul de informare, ca, desi mi-ar placea sa aud toata ziulica laude pentru Serban (ca doar normal, e cel mai frumos copil, zise cioara) si sa socializez, sa mai schimbam vorbe, nu iese de fiecare data.

in plus eu am descoperit ca inca infloreste la mine depresia, nu's de unde dreaq a venit sau de ce inca n-a plecat, sunt ca naiba si nici nu stiu vreun psiholog bun la care sa ma duc...nici shopingul nu mai e ce era. ma rog, asa ca ma abtin la asteptari, ca ma afecteaza mai mult decat ar fi cazul.

mai activez la un topic, la fetele de Constanta, suntem mai putine, ne-am vazut in persoana, ne-am mai si cumetrit (i-am ales nasa lu' ingineru) Parca e mai usor gestionabil, si ma mai retrag acolo, sa nu dispar de tot. si mai trece valu' de depresie, ma mai bag in seama iara si pe aici, ca am asteptari mai mici si, deci, nici nu sufar de vreo invizibilitate de la mine din cap.

poate ma pun o data sa scriu asa, psihologiceste da' pe intelesu' tuturor despre invizibilitate (cred ca am mai facut-o de cateva ori) si punem link pe prima pagina.

care, apropo de prima pagina, ia sa mai caut eu neshte linkuri cu diversificarea, ca alea cu alaptatu' sunt deja cam depasite.

si pun paragrafe cu pauze, sa-i fie mai usor Laurei .

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

Buna dimineata, poftiti la o cafea ca facem cinste

Avem si noi un dintisor ! De fapt 2 ca si al doilea a inceput sa sparga gingia Are mami un iepuras mic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Buna de dimineata si multumim de cafea!

Pupaceli la iepurasul scump!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput