Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

Buna dimineata, poftiti la o cafea ca facem cinste

Avem si noi un dintisor ! De fapt 2 ca si al doilea a inceput sa sparga gingia Are mami un iepuras mic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

FELICITARIIIIIII !!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumim

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Monica, si tu, Brutus? Invizibila? Pai tie iti sorbim cuvintele ca pe "nustiuce", pt. ca intotdeauna zici bine, si mai mult decat atat, le zici "din carti". Si de asta avem nevoie....

Cat despre depresie, pe mine ma paste una mica in curand. Motivul? La 1 sept. ma intorc la scoala. Ei bine, nu stiu cum se face ca toata lumea (in frunte cu sotul meu, cu care am avut o maaaare discutie pe tema asta, care s-a terminat in coada de peste, adica fiecare a ramas la parerea lui ferma) incepe sa ma .... compatimeasca, ba chiar sa ma considere nebuna ca dece ma intorc la munca, daca nu ma obliga nimeni. Iar eu simt ca asta e cel mai bun lucru de facut pt. persoana mea, chiar daca stiu exact ce si cum va fi, adica GREU GREU GREU.

Cu Markus am stat 1 an si 8 luni acasa, si dupa ce a facut 1 an, abia asteptam sa treaca odata si cele 8 luni pana la 1 sept. Acum nu mai pot sa stau atat. Oi fi nebuna, defecta, nu stiu, dar ma simt inutila......adica da, am grija de doi copii si o casoaie. Dar nu se vede nimic. Curatenia e mizerie in 24 h, copiii au mereu si mereu si mereu alte nevoi/pretentii etc., deci e ceva neverending. Nu stiu, am nevoie de ceva concret. Un rezultat concret al muncii mele, si stiu ca asta voi obtine de la scoala.

Plus, vorba cuiva, de la scoala de-abia o sa astept sa ajung acasa la puii mei, satula de golanii de elevi, iar dimineata abia voi astepta sa merg la ai mei elevi, satula de golanii mei de copii personali.

Plus ca m-am plictisit sa am bani trei zile. Ca atat mi-ajung cei 8 milioane. Daca merg la scoala nu voi fi bogata (stiti voi salariile din inv.), dar voi avea vreo 5-6 mil. in plus, si asta pt. mine conteaza.

Na, ca m-am spovedit de dimineata. Ziceti si voi, am I that crazy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ven, pupam fata! Nu esti nici pe departe nebuna :))) Este f normal sa vrei sa revii la scoala. Rutina de acasa si solicitarile din tzshpe mii de parti (dar pe aceiasi directie administrativ-lacto-pampersoasa) este normal sa te faca sa-ti doresti si ceva strict pentru sufletul si persoana ta.

Eu la ambii copii am inceput serviciul la 6-7 luni dupa nastere si a fost f ok. Este adevarat ca m-am simtit mama denaturata (chiar daca nu a fost alegerea mea sa incep serviciul) dar sentimentul asta a trecut in maxim 3 zile :D.

Eu zic sa mergi pe alegerea ta iar pe domnul sot lasa-l un weekend cu copiii si cu treburile casei. La intoarcere garantat te va trimite el la scoala.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui docdecap

buna fetele!!
animat,animat, pana apuc sa citesc tot ce ati scris lume apleaca la culcare si eu am obosit.

normal ca nu mai stiu ce vroiam sa spun.

mi-a mai ramas doar o idee, pt monicaa. tin minte cand ai aparut prima oara pe forum si ai intrebat de ragait, si apoi cu alaptatul dificil. ti-am raspuns imediat pentru ca stiam ca e risc sa te simti invizibila, atunci eram gravide si guralive rau, si tu abia aparusesi. e uite, am evitat atunci, ai ajuns acum la feelingul cela. e bine ca ai inteles mersul, nu te-ai suparat.

uite, eu mai am momente, da' atunci 'reduc' forumlul la rolul de informare, ca, desi mi-ar placea sa aud toata ziulica laude pentru Serban (ca doar normal, e cel mai frumos copil, zise cioara) si sa socializez, sa mai schimbam vorbe, nu iese de fiecare data.

in plus eu am descoperit ca inca infloreste la mine depresia, nu's de unde dreaq a venit sau de ce inca n-a plecat, sunt ca naiba si nici nu stiu vreun psiholog bun la care sa ma duc...nici shopingul nu mai e ce era. ma rog, asa ca ma abtin la asteptari, ca ma afecteaza mai mult decat ar fi cazul.

mai activez la un topic, la fetele de Constanta, suntem mai putine, ne-am vazut in persoana, ne-am mai si cumetrit (i-am ales nasa lu' ingineru) Parca e mai usor gestionabil, si ma mai retrag acolo, sa nu dispar de tot. si mai trece valu' de depresie, ma mai bag in seama iara si pe aici, ca am asteptari mai mici si, deci, nici nu sufar de vreo invizibilitate de la mine din cap.

poate ma pun o data sa scriu asa, psihologiceste da' pe intelesu' tuturor despre invizibilitate (cred ca am mai facut-o de cateva ori) si punem link pe prima pagina.

care, apropo de prima pagina, ia sa mai caut eu neshte linkuri cu diversificarea, ca alea cu alaptatu' sunt deja cam depasite.

si pun paragrafe cu pauze, sa-i fie mai usor Laurei .

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Monicutz, cred ca depresia asta cu razbunare directa pe forum ne loveste pe rand pe toate zuzele :) Nu degeaba ne-am intitulat zuze, remember?
Iar daca vrei un psihopupu bun...stiu eu un docdecap ;))

Pupam Doc'ul!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Irlandeza felicitari pt grasunica! Thea abia are 7,5 kg. Deci nu are cum fi usurica Patti!

La multi ani clopoteilor nascuti pe 24 si pe 25
Chiar ca ma duc la somn. Paaa

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Irlandeza, Laurici I, aveti gogosele grasunici. Ana mea-i fotomodelul forumului (care btw nu a fost petita de nici un clopotel :(( las' ca veniti voi la usa mea, mai baieti, cand se va face ea mare..;))) ) Ana are 7.6 kg abia acum, la 7 luni si jumatate. Dar cred ca e si putin scunda pentru ca are bulanse, sunculite....nu'sh de unde...
Asa ca domnisoarele voastre sunt f bine. Mai ales Pati...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

'neata!!!
iar vad ca ati avut spor la scris! ma duc in capitolul trecut sa citesc de unde am ramas

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Eu va pupacesc cu drag si ma apuc de munca.. Am somat pana acum...

Sa aveti o zi si un weekend de poveste. Eu maine am nunta varului meu primar (care imi este ca un frate) si am mari mari emotii. O sa va povestesc saptamana viitoare.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

prezent la cafea!

Recunosc, c-am citit ce-ati scris (Doamne, ce activitate 'scriitoriceasca' e seara, pe-aici), da' au fost prea multe informatii si nu cred ca le-am retinut - iar am dormit pe bucati: buburuza s-a trezit de 3 ori - in urlete - cam din 2h jumate in 2h jumate. Cred ca i-a fost frig (desi i-am scos patura si am trecut-o la pijama de plus) si mai sunt si dintzii - mai bine zis, gingia umflata.

Acum, ca m-am vaitat (urasc cand fac asta ), sa continui:

Lala_D, Andrei e delicios !

Ven, sper sa te-nteleaga sotul si sa te sustina, cand te vei intoarce la munca (adik sa puna umaru' la treaba )

Monica(doc), sa stii ca eu abia astept postarile tale - chiar dak nu raspund la ele (ce-as mai putea sa zic eu?!) - pentru ca sunt instructive, cel putin pt mine .

Si eu m-am simtit de mii de ori invizibila, dar n-am spus-o pt ca n-aveam "nici un drept" atata timp cat postez din an in pasti.

Helene, cred ca e super combinatia (pt gala) (merci pt info cu jucariile din nik); si, poza aceea cu taiorul verde este intr-adevar de revista (dar si cea de la cununia civila e de belea!)
Cat despre socrella's adventure, sa stii ca te admir sincer, ca nu i-ai aruncat vre-o cana e apa (fierbinte ) peste fatza ... INCA

Gabritza, cum se simte Daria? E mai bine?

Si Tudor (de Grati)?

Am vazut ca Stancutza iar a avut companie colorata; o sugestie sa scapi de fobie - dak poti, eu am aplicat-o si a mers: efectiv, pune mana p eele (pe insecte) si arunca-le afara; iar pt muste/gandaci foloseste pliciul.
Eu am stat pan-acum un an, la bloc (chiar dak am crescut la curte la bunici, si copil fiind eram pasionata de gargauni -Ven, stii, paiangenii aia mari de pamant) si am invatat sa omor diversi intrusi.

Cred ca tre' sa recitesc, ca precis am mai scapat ceva!

LauraD, unde esti ???

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alina023,

eu zic ca Ana e foarte bine - si buburuza mea avea 7.850 la 7 luni si 68 cm; plus, ca stii si tu, fiecare copil cu ritmul lui.

LauraD, am vazut ca esti "on air" - e clar, fara ness sunt pierduta ; am intrebat, ca imi plac postarile tale pline de viata - cum a spus o zuza (normal c-am uitat cine ) - si cum raspunzi la fiecare in parte .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput