Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
irlandeza spune:
LauraI., imi permit eu sa-ti raspund ce preturi au paturicile de la Mothercare. Intre 10 si 25 euro, in functie de marime si textura. Poti verifica www.mothercare.com/gp/node/n/44397031/026-0529700-7551658?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">aici
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
BIANCA 
CLARA 
MAYA 
VLAD 
MARK 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI SA VA IUBITI SI ASCULTATI PARINTII!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
irlandeza spune:
E trecut de miezul noptii asa ca urez si eu, La multe lunite si la multi ani clopoteilor.
BIANCA
CLARA
MAYA
VLAD
MARK
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Am uitat sa va spun. Am fost si noi la cantar, la 6 luni si 3 sapt. avem 8.800 gr si 71 cm. La 7 luni mergem la verificat de ochi, urechi , masuratori cap........Eu am zis pediatrei ca mi se pare cam usurica, dar a zis ca e OK.
Mai avem de mers la vaccinul de 6 luni, probabil sapt. viitoare.
Poze de tot felul
Laura Ioana spune:
Irlandeza
sunt super, dar nu cred sa fie asa ieftine la noi. O paturica obisnuita (adica nu firma) e 30-40 chiar 50 RON.
Noapte buna zuzici
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
docdecap spune:
buna fetele!!
animat,animat, pana apuc sa citesc tot ce ati scris lume apleaca la culcare si eu am obosit.
normal ca nu mai stiu ce vroiam sa spun.
mi-a mai ramas doar o idee, pt monicaa. tin minte cand ai aparut prima oara pe forum si ai intrebat de ragait, si apoi cu alaptatul dificil. ti-am raspuns imediat pentru ca stiam ca e risc sa te simti invizibila, atunci eram gravide si guralive rau, si tu abia aparusesi. e uite, am evitat atunci, ai ajuns acum la feelingul cela. e bine ca ai inteles mersul, nu te-ai suparat.
uite, eu mai am momente, da' atunci 'reduc' forumlul la rolul de informare, ca, desi mi-ar placea sa aud toata ziulica laude pentru Serban (ca doar normal, e cel mai frumos copil, zise cioara) si sa socializez, sa mai schimbam vorbe, nu iese de fiecare data.
in plus eu am descoperit ca inca infloreste la mine depresia, nu's de unde dreaq a venit sau de ce inca n-a plecat, sunt ca naiba si nici nu stiu vreun psiholog bun la care sa ma duc...nici shopingul nu mai e ce era. ma rog, asa ca ma abtin la asteptari, ca ma afecteaza mai mult decat ar fi cazul.
mai activez la un topic, la fetele de Constanta, suntem mai putine, ne-am vazut in persoana, ne-am mai si cumetrit (i-am ales nasa lu' ingineru) Parca e mai usor gestionabil, si ma mai retrag acolo, sa nu dispar de tot. si mai trece valu' de depresie, ma mai bag in seama iara si pe aici, ca am asteptari mai mici si, deci, nici nu sufar de vreo invizibilitate de la mine din cap.
poate ma pun o data sa scriu asa, psihologiceste da' pe intelesu' tuturor despre invizibilitate (cred ca am mai facut-o de cateva ori) si punem link pe prima pagina.
care, apropo de prima pagina, ia sa mai caut eu neshte linkuri cu diversificarea, ca alea cu alaptatu' sunt deja cam depasite.
si pun paragrafe cu pauze, sa-i fie mai usor Laurei
.
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Laura Ioana spune:
Irlandeza felicitari pt grasunica! Thea abia are 7,5 kg. Deci nu are cum fi usurica Patti!
La multi ani clopoteilor nascuti pe 24
si pe 25
Chiar ca ma duc la somn. Paaa
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Laura Ioana spune:
Monica
ca sa treaca si mama depresiei!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
irlandeza spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
[green]Irlandezasunt super, dar nu cred sa fie asa ieftine la noi. O paturica obisnuita (adica nu firma) e 30-40 chiar 50 RON.
Daca ai nevoie pot sa-ti trimit eu de aici. Merge mama in Ro. pe 4 august.
Noapte buna
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Nopate buna si de la mine, e abia 22.46 , dar sunt rupta. Pa, pa
Poze de tot felul