Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
beau un ness (nu cafea din motive de lene) si ocup paginile... Admir fetele care raspund fiecarei zuze in parte...eu nu pot...nu-s ordonata deloc...imi vine cate un gand la fiecare postare dar pana sa astern pe hartie se amesteca si iese un ghiveci...de asta ma si feresc sa adresez un post...
Monicaa, am avut si eu o pasa neagra...erau bebeii mici, fetele se tot uitau la pozici, le comentau...de Tudor nu zicea nimeni nimik...hai o zi ,hai doua, o saptamana...incepusem sa ma intreb dak nu le-o fi jena sa scrie ca am asa o uratanie de copil...si mi se pusese pata de vedeam baiatul ratzusk cea urata...pana am dat pe afara de necaz si mi-am spus pasul...s-a rezolvat problema...coincidenta sau nu de atunci Tudor s-a facut din ce in ce mai frumusel.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Grati, Tudor era foarte frumusel si atunci
numai tu aveai dubii 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Se vede ca azi am copii cuminti , nu ? 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
aweya spune:
quote:
citat din mesajul lui alinaatudor
Buna buna,
iaca si eu de la scarbiciu,..am reusit dupa vreo luna sa deschid forumul de aici..nu am timp sa ma dcu nici la wc...asta e..:(
vreau sa va spun ca ma gandesc la voi..si imi e dor dec vremurile cand va citeam si ne corespondam frecvent..
Noi ne-am mutat la casuta noastra..sunt happy..obo tare dar happy...
Vreau sa dau o strigare fetelor din ploiesti...eu ma plimb cu pitik seara ..de pe la vreo 8...pe republicii..mai vrea cineva sa ne alature..cam in fiecare zi mergem pe afara..asa ca..va asteptam cu drag...
in rest...tare as vrea sa pot comenta cu voi ce s-a mai intamplat..dar din pacate nu am timp sa citesc din urma..sper din suflet sa fiti bine...
Va pup apasat
Alinasi Stefania
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Alina eu si Madalina ne vedem diseara, dar la sala sporturilor. daca poti ajunge, ne gasesti acolo dupa ora 18
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita
nemary spune:
Monica, bine ai venit si din partea mea
la multe lunite Clara Sophia 
Grati multa sanatate lui Tudoras, sa auzim numai vesti bune.
Dana, nu esti singura care are indoieli in legatura cu bb3, respectiv bb2, este si Gabritza. ea a facut un test si se pare ca a iesit negativ.
Miri, Ven
din partea Dariei si a mea, bineinteles.
Mari
de Daria Mariasunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
Mari ramasesem restanta cu vizionarea pozelor voastre. E super dulce Dariuta .
Cred ca ar trebui sa cobori cu o treapta patutul ca la cat de bine sta deja in poza asta :
http://picasaweb.google.com/neiuly/DariaMariaLunaASasea/photo#5224358189541649538
acum o vezi stand asa singurica in picioare tinandu-se de bare 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
monicaa spune:
Asa deci...am pus copilul la nani, am spalat vasele de aseara (rusine sa-mi fie!!) si am recitit ..
Ar trebui sa ma apuc sa scriu si eu odiseea Clarei de la cei 5 mm descoperitzi la prima ecografie ca mi-ati adus aminte vorbind de activitati cardiace. Noi am auzit inimioara la 8 saptamani. Dar mie mi-ar fi groaznic de frica daca as ramane acum iar gravidutza. Ma apuca panica numai la gandul ca..nu cred ca m-as descurca. In orice caz..tin pumnii sa iasa cum va doriti voi.
M-ati speriat cu borcanele de fructe. Acum ca am achizitionat razatoare de sticla o sa incepem cu fructe preparate de mine dar imi puneam baza in borcanele ptr cand suntem pe drumuri. O sa incep totusi cu cateva linguritze si o sa urmaresc atent ce se intampla.
Ereena stiu cum e!! Oribil!!! Mi s-a intamplat si mie cand avea Clara 2 luni si mi-a "rapit-o" tati. A persistat sentimentul acela ciudat de pierdere masiva si panica inca vre-o saptamana. De atunci nu mai face asa ceva.
Gratiela multa sanatate lui Tudorash! Sa se faca repede bine frumosul de el.
Ramonab super rezultatul la pescuit! Daca ii spun sotzului iar viseaza numai pesti toata noaptea. Si el e mare pescar, am congelatorul plin cu porumb si alte chestii fierte si pregatite pentru momit ca de ..Rinul e la 2 pasi..si in pauza de masa la serviciu mai momeste si seara mai inmoaie unditza. Am exersat si eu cat am fost gravida, e ok dar cel mai mult imi place sa merg cu el si sa citesc o carte buna. Acum cu Clara nu mai tine figura, dar am zis ca mergem cand ajungem in tara pe langa Bucuresti ca as manca un caras dulce dulce.
Elenutza urata chestia cu grisina. Bine ca e Eva ok. I-am spus mamei de Nick center…azi si maine lucreaza tura dubla dar dupa cred ca se muta la magazinul cu pricina si il cumpara pe tot.
Multumim tuturor zuzelor de urari si pupam dulce pe fiecare in parte!!!
Docdecap pup…nu stiu sa explic treaba psihologeste dar pe tine te-am bagat in loc special la mine in inima (cred ca am mai zis o data treaba asta..asta e..ma lasa si pe mine memoria)..tocmai din cauza primei mele aparitii pe forum. Si citesc cu mare placere postarile tale, tare ar fi bine sa fie mai dese.
Aweya
si sper sa citim mai des.
Laura..nu..daca era nemtoaica avea o scuza..de..mentalitate diferita. E romanca si afurisita!
Gratiela ai niste copii superbi dar asta stii deja. Ce vroiam sa spun legat de frumusetze e ca inainte sa nasc imi doream doar sa nu fie Clara urata rau. Ca vrei nu vrei, oamenii urati rau o au mai greu in viatza. Imi spuneam desteapta sa fie, dragutza si o sa se descurce perfect. Si inca nu mi-am schimbat parerea. Clar…daca se face o frumusetze precum Ozi de ex n-am nimic impotriva. Numai sanatoasa, destepta si isteatza sa fie. Restul se rezolva.
Nemary multumin de bun venit.
Pupici ca se trezeste motanul..iar avem somn de fix 35 min
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
buna fetelor
nu am timp sa stau acusi sa vorbesc sa va raspund, copilul e un picut cuminte si fac si eu ce apuc.vin mai tarziu sa discutam dar nu pot sa nu imi fur putin din timp si sa o intreb pe ginette.........cum adica ai dezbracta fata? trebuie sa ne povestetiMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Noi n-am facut nunta mare, au fost 44 de persoane (au fost rude doar de gr I - bine, nici eu, nici Dan n-avem frati/surori - nasa mea de botez, doua colege de-ale mele si cativa prieteni apropiati, plus nashii si parintii nasilor) si n-am facut-o cu traditii (gen, lautari la usa sau turta in fatza blocului).Singura traditie a fost datu' voalului jos si mi-am pus palarie (ca n-am vrut batic - v-am zis ca sunt dusa
Asa, si am specificat clar ca femeile sa nu poarte rochie crem - eu avand rochia crem iar Dan costumul. Si 3 fete au zis ca vor sa fie d-re de onoare; "ok" am zis - desi eu nu tineam.
Numai ca una (logodnica unui prieten din copilarie de-al lui Dan) a venit in rochie (lunga!) din dantela crem
Bineinteles cand am vazut-o mi s-a urcat sangele la cap; am lasat-o si, cum ii asteptam noi pe invitati cu sampanie, cand le-a venit lor randu i-am zis "dupa ce bei sampania AFARA, te duci acasa si te dezbraci si apoi vii inapoi; dak nu, poti sa nu mai vii".
Un minut, a ramas blocata, apoi s-a uitat la mine - credea ca glumesc - si la urma, mi-a intins paharul si a plecat, plangand.
Si la usa, soacra'mea, ca "ce s-a intamplat?!" si i-am explicat ca eu am vorbit romana, nu chineza si nu sunt omu' care sa-mi ignori instructiunile. Si, pt ca "am facut invitatii sa se simta prost" - nu mi-a zis-o da' se vedea ca asta gabdeste - a pus bot.
Si pe mine m-a durut fix 3m in spate de botu' ei.
Bine, tipa s-a intors intr-o rochie maro
Asta a fost asa, in afara de subiect sa va distrez.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Lala_D spune:
Roxana ai fost super tare 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
gata .. am revenit de la coafor, de la cosmetica mai bine spus.
dana
hai cu testu' .. eu imi doresc sa fie asa cum vrei tu!
roxana
am ras cu lacrimi .. saraca fata cred ca ai bagat-o in sperieti!!!!
angi .. uite aici biscuitii. si daca spuneai ca pupi papa borcanele, ai aici varietate. poti comanda mai multe! ven spune ca ajung mai greu, dar ajung!
http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=206
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
monica magazinul cu lapticul e la et 2, cum urci pe scarile de afara o iei drept inainte si magazinul e pe stanga. au multe de bebei acolo.
inca o data
pentru Clara mica si scumpa!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

si Stefania