Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
grati.ela spune:
mai fetelor eu am o soacra de treaba...m-a suparat insa ultima data cand am fost la BV...ii povestea unei prietene ca Tudor i-a intrat in suflet, il iubeste tare...pe Ozi mai putin ca dak nu a vazut-o asa des cat era mica (stateam la Braila dar era tren direct ca doar nu e Vascautzi...)...cand am auzit asta am simtit un cutit in inima...chiar dak simte asta eu zic ca nu e de zis altora...si apoi Ozi e tare dragalasa...in fine, am suferit atunci, i-am zis si sotului si cumnatei mele (fata soacrei..)...desigur si Tudor e copilul meu dar eu nu pot face diferente intre ei...am pt fiecare o inima cu care ii iubesc la capacitate maxima!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Mama ce active ati fost aseara!!! Eu am capotat repede ca dupa legumele de la pranz a prins copilul forte noi si nu mi-a mai dat pace.
Mai ca spuneti de mame si soacre…la noi situatia e tare simpla: mama e super super ok, noi doua am trecut de mult la relatie mai mult de prietenie iar pe sotz il iubeste si il rasfatza enorm, iar soacra e complet inexistenta. Nu a aprobat casatoria noastra, nu ma place, ne evitam reciproc (chestie care m-a deranjat rau de tot la inceput dar usor usor mi-a trecut) dar am trecut-o definitiv pe lista neagra din momentul in care i-am spus ca astept bebe si ne-a trantit-o “ca nu o intereseaza ca are destui nepoti”. Si asta fu…cat am fost insarcinata nici un telefon, dupa ce am nascut a sunat 1 data (apropo…a aflat de la mama ca am nascut) si de atunci nimic. Nici nu stie cum arata Clara ca nu i-am trimis poze, dar nici nu a cerut.
Iar din ce povestiti nici nu stiu cum e mai bine..fara sau cu si enervanta.
Va mai iau o data la citit ca parca n-am retinut nimic, parca dorm pe mine astazi desi imi facusem mari planuri de bataie(curatenie, mancare, cumparaturi) ca maine vreau sa ma pierd in magazine ca se dau reduceri.
La Multi Ani clopotzeilor de astazi!!! Si zuzei mele ca a facut 6 luni draga de ea. Ne-a sunat buni dis de dimineata si ne-a felicitat si Clara i-a cantat/tzipat un pic in telefon de fericita ce a fost.
Pupici si sper sa revin repede
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
sorry daca nu este treaba mea.... just ignore me!
dar soacra este nemtoica sau romanca si ea?
eu aveam mari emotii cand mi-am cunoscut soacra stiind ce aversiune de'a dreptul au mamele grecilor trimisi in romania sa invete fata de fetele romance ce ii furau....
cum am facut si eu cu fiu-sau....
numai ca mie mi-a dat Dumnezeu o bomboana de soacra! desteapta. o adevarata doamna plina de intelegere si tact.
care chiar zilele trecute mi-a spus pentru prima data ca ma iubeste...
desi simtisem asta de vreo 2 ani, pana acum nu mi-o spusese....Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
Bulversata cum sunt am uitat sa va multumesc pentru urarile de bun revenit.Un milion de pupici pentru toate mamicile in special pentru MIRI,VEN,IRLANDEZA,GRATIELA,ELLENUTA,RAMONA,ANCA,EREENA,LAURA D,AWEYA,ROXANA.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
alinaatudor spune:
Gratiela..te pup si pe tine si imi pare rau ca aud ca Tudorash e bolnavior..sper sa fie usor si sa recupereze repede repede
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
cynthia_ spune:
Salutare!!! Activitate nu gluma pe aici cred ca din cauza ploii!!!
M-am descurcat ieri pana la urma totul a iesit foarte bine. LauraI habar n-am daca sa-i dai sfecla fetele mai experimentate cred ca stiu.
Copilul meu e un pic constipat si ma mir ca nu are de la ce, chiar ieri i-am bagat pruna la pireuas, si ii dau mai mereu piersicuta, pepene galben si rosu...
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui alinaatudor
Buna buna,
iaca si eu de la scarbiciu,..am reusit dupa vreo luna sa deschid forumul de aici..nu am timp sa ma dcu nici la wc...asta e..:(
vreau sa va spun ca ma gandesc la voi..si imi e dor dec vremurile cand va citeam si ne corespondam frecvent..
Noi ne-am mutat la casuta noastra..sunt happy..obo tare dar happy...
Vreau sa dau o strigare fetelor din ploiesti...eu ma plimb cu pitik seara ..de pe la vreo 8...pe republicii..mai vrea cineva sa ne alature..cam in fiecare zi mergem pe afara..asa ca..va asteptam cu drag...
in rest...tare as vrea sa pot comenta cu voi ce s-a mai intamplat..dar din pacate nu am timp sa citesc din urma..sper din suflet sa fiti bine...
Va pup apasat
Alinasi Stefania
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Bine ai revenit!!!
Ma bucur sa aflu ca sunteti bine si ca v-ati mutat la casuta voastra!!!
Sa fie intr-un ceas bun !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
buna fetelor
nu am timp sa stau acusi sa vorbesc sa va raspund, copilul e un picut cuminte si fac si eu ce apuc.vin mai tarziu sa discutam dar nu pot sa nu imi fur putin din timp si sa o intreb pe ginette.........cum adica ai dezbracta fata? trebuie sa ne povesteti
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
madalina28 spune:
quote:
citat din mesajul lui alinaatudor
Buna buna,
Vreau sa dau o strigare fetelor din ploiesti...eu ma plimb cu pitik seara ..de pe la vreo 8...pe republicii..mai vrea cineva sa ne alature..cam in fiecare zi mergem pe afara..asa ca..va asteptam cu drag...
Alinasi Stefania
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Chiar vroiam sa scriu pe tema asta poate facem o intalneala ca suntem destule din Ploiesti pe aici si de oboicei ne intalnim dor 3 adica eu, Nicole si Crista ce ziceti fetelor????????
Elenuta te inteleg prin ce spaima ai trecut,baietelul nasei mele de 2.8ani manca pufarine si la un mom dat a zis ca poate vrea si Sofiuca si i-a bagat un pumn de pufarine pe gura nu au intrat f multe noroc ca eram pe faza am luat imediat fata am pus-o cu fata in jos si cu mana in gurita cotrobaiam dupa ele.Baietelul macar are o scuza in comparatie cu soacra ta, e mic si nu stia ce face.
Danonique, asa repede???????
LalaD felicitari pt dintisori!
Multa sanatate puiutilor bonlaviori!
La multe lunite puilor sarbatoriti!
Cred ca am ramas singura pe aici nediversificata,mai avem 6 zile si incepem si noi,sunt tare curioasa daca bubulina va fi mancacioasa.
toate fetele si revin cu poze de la mare.Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
grati.ela spune:
beau un ness (nu cafea din motive de lene) si ocup paginile... Admir fetele care raspund fiecarei zuze in parte...eu nu pot...nu-s ordonata deloc...imi vine cate un gand la fiecare postare dar pana sa astern pe hartie se amesteca si iese un ghiveci...de asta ma si feresc sa adresez un post...
Monicaa, am avut si eu o pasa neagra...erau bebeii mici, fetele se tot uitau la pozici, le comentau...de Tudor nu zicea nimeni nimik...hai o zi ,hai doua, o saptamana...incepusem sa ma intreb dak nu le-o fi jena sa scrie ca am asa o uratanie de copil...si mi se pusese pata de vedeam baiatul ratzusk cea urata...pana am dat pe afara de necaz si mi-am spus pasul...s-a rezolvat problema...coincidenta sau nu de atunci Tudor s-a facut din ce in ce mai frumusel.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

si Stefania