Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetele ce se pricep si cand au timp de modificat listuta...
ca sa ma fac utila si eu, am facut lista cu sarbatoritele lunii august:
ramonab - 01.08.1982
lumsta - 06.08.1979
anca74 - 16.08.1974
allassanvicky - 18.08.1976
doniro - 19.08.1982
lorena_andreianu - 22.08.1978

anca_diana - 25.08.1981
miki_baby - 29.08.1982
mary_mary - 29.08.1980

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ellenutza..esti sigura ca nu au gluten biscuitii..ca eu vad ca sunt cu faina de grau..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu profilul...sunt din Ploiesti acum..:)

Cat despre intalneala sunt foarte de acord..dar daca se poate in wee caci in timpul saptamanii sunt la scarbiciu...

In seara asta nu pot sa vin la sala:(...offff...nu pot nu pot...imi pare rau ca tot spun asta...va rog nu incetati sa ma chemati..o data si o data vin..pe cuvant:)

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, Lala,

Acum, nu-i chiar o chestie cu care sa ma mandresc (mi-am adus aminte de ce ma "inteleg" eu asa bine cu soacra), dar merita traita experienta (din postura mea ) ca-ti descoperi noi limite!

Lala - stiu ca tu flosesti mai mult produse HIPP - ii dai lu' Andrei ceai de la ei?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, plec spre casa si apoi spre ploiesti.
ma ingrozeste drumul pana acolo... (alina tudor tu ce spui? tot cu trenul ?
cred ca o voi lua iar prin buftea unde este un drum ingrozitor...

si ma astept iar sa umpleti capitole intregi pana duminica sau luni cand voi mai intra eu pe forum....

Va urez week-end placut la toate !!!!

totusi,..
in afara de mine si roxanici... mai vine cineva marti in moghioros ???

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Fetelor, plec spre casa si apoi spre ploiesti.
ma ingrozeste drumul pana acolo... (alina tudor tu ce spui? tot cu trenul ?
cred ca o voi lua iar prin buftea unde este un drum ingrozitor...

si ma astept iar sa umpleti capitole intregi pana duminica sau luni cand voi mai intra eu pe forum....

Va urez week-end placut la toate !!!!

totusi,..
in afara de mine si roxanici... mai vine cineva marti in moghioros ???

si Eleni - 05.02.2008

Daaa..cu trenul..si e chiar ok..uneori mai aglomerat..alteori mai putin..dar ca timp e super..40 de minute gara de nord- gara de vest...
Cred ca mai e si autosigestia si faptul ca ma asteapta ingerasul mult iubit ..si casuta mult asteptata...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura, ici pt Eleni si Dimi!

Chiar, nu se mai inscrie nimeni la intalneala? fetele din Vest (-ul capitalei)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

Mari ramasesem restanta cu vizionarea pozelor voastre. E super dulce Dariuta .
Cred ca ar trebui sa cobori cu o treapta patutul ca la cat de bine sta deja in poza asta :
http://picasaweb.google.com/neiuly/DariaMariaLunaASasea/photo#5224358189541649538
acum o vezi stand asa singurica in picioare tinandu-se de bare

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

multumim Lala mai avem mult pana coboram salteluta, Daria nici nu sta singura in fundulet. in poza aia o pusesem eu in picioare si a stat exact 1 secunda cat i-am facut poza.
Voi parca va plimbati prin IOR sau tin eu minte gresit?

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hai ca intru acus-acus repede, ca se trezeste copilu' si vin musafirii, ce bine e sa stai la mare! numai ca nu vor sta decat o noapte, sunt musafiri de treaba. si daca ar fi sa fie mai mult, asta e, o cumnata am si eu si o vad o data pe an (daca nu mai e vreo nunta, inmormantare, botez)

ginette, apropo de dezbracat, si mie mi-a venit o prietena (adica a MEA) in ALB! mai, da' alb tot, ciorapi, pantofi, fusta, bluza, pulover, clame in par. ce sa zic, bine ca eram eu in ivoriu si a stat doar la biserica. ca dup-aia la petrecere la gratar eram tot in alb si ne confundam naibii pe acolo. da' bine i-ai facut. pe mine cand ma intrabau cum sa ma imbrace le ziceam ca eu trebuie sa fiu cea mai bine imbracata, restu' nu conteaza. la culoare nu m-am gandit, si uite ce iesi...

Dana, bine ai revenit!! ce mai fac piticii??

Ven, eu te inteleg perfect cu mersul la servici, crescutul copiilor e ingrozitor de flu, trec zilele, lunile si zici ca parca nu faci nimic, a doua zi o iei de la capat. e bine ca fiind profesoara nu esti plecata cu noaptea-n cap sa vii seara tarziu, deci e mai bine (sau nu?). apuca-te de treaba si sa vezi ca o sa-ti fie mai bine.

si eu am uneori impresia ca se miscoreaza apartamentul cu mine si copii in el. dar nu as avea unde sa ma duc la treaba. ce faceam inainte nu mai vreau sa fac, la cabinet lucrez deja o zi, cateva ore acolo. trebuie sa ma apuc sa-mi fac iara de lucru si sper sa imi fac un drum nou acuma, ca s-au schimbat mai multe. imi fac un e-business, sa vedem ce iese. va anunt cand ma apuc.

monicaa

acuma, fetelor, sa nu credeti ca ma simt invizibila, ca stiu ca nu sunt . numa' ca depresia de care zic e pe bune, si nu stiu de unde sa o apuc, e asa, ca o stare de fond, si e nashpa. ma caut la vreun psiho-pupu, daca stie Alina unu' bun...

sau imi fac un blog, ca si-asa ma batea gandul de demult. imi fac terapia pe net

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Mary..ce frumusete ai tu acolo..am vazut si eu pozele de la mare...

[PUP]

Monica...daca as sti ce bine ar fi...dar cred ca raspunsul este in tine..sigur esti puternica si vei fi bine..ai dovedit-o de atatea ori

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput