Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 20
felicic76 spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
aaa felicic azi e 25 si depunere de trimestru, stiu cum e
lucrez la fisc...nu ma injura34+
AMR 41 zile !!!
puiutz
si semestru

edit: realizezi ca nu toti imi dau actele pe 1 iulie ca sa apuc sa le fac, asa ca de pe 15 pana pe 25 ale luni sufar de sindrom declarativ
Vasile27+
bibinika
D'ale gravideniei
CD27 spune:
Eu asa stiu ca e 85% din toate veniturile, prime, bonusuri..etc, stiu ca am mai discutat si ne-a confirmat o burtica care stia sigur din experienta, dar...neuronul meu....nu prea face eforturi ![]()
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
freshanana spune:
daca aveti rabdare pana pe 10 aug cd iau eu lichidarea. de la 1 iul sunt in prenatal...atunci va voi spune
pana atunci rabdare si nu tutun
felicic ai pm
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
CD27 spune:
auziti, m-a rugat sotzu sa-i calc si lui o camasa pana ajunge acasa, ca sa se schimbe s aplecam imediat la cumparaturi...pai asa e motiv de suparare 

hi, hisa nu credeti ca sunt o sotiedenaturata, i-am calcat o data toate hainele
, dar ....acum chiar mi se pare cea mai urata treaba casnica, mi se face un cald de mor
, cred ca pentru hainele lui bebe apelez la mamitza![]()
30s
nushulica spune:
iepu te referi la magazinul din cug??ca daca-i ala n-am fost dar a fost sor=mea si a zis ca sunt numai lucruri faine, ea zicea ca de acolo o sa ia cadoul pt david cand se va naste
sigur o sa ma duc ca m-a facut curioasa mi-a zis zilele astea
felicic
corina
monica
si toate fetel!!!
ma duc ca a aruncat zmeul cel rau palosul ca vine acasa si dupa cum stiti masa trebe sa fie pusa!!!!si plina de bunatati!!!

intru mai tarziu![]()
28+
DAVID-MIHAI
freshanana spune:
cd crede-ma ca hainele lui bb nu e neap nevoie sa le calci
ce le tii afara in praf cd le usuci ?
pai alea albe eu le spal la 90 grade (moare mama microbului ) si cele colorate la 60 (si nici la 60 nu supravietuieste microbul)
si vreau sa isi mai faca si bb imunitate
tu stergi praful zilnic ?
nushu ce bunatati ai facut zmeului ?
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui Corrina
Monica_dicut nu e corect, as vrea sa stiu si eu de ce nu poti sa ma inghiti, asa ca te rog frumos, daca nu scrii sa vada toata lumea, macar da-mi si mie un PM, chiar m-ai facut curioasa.
Nushulica, Eva, Felicic76, multumesc pentru sustinere.
Babytza , cu riscul de a ma repeta: imi exprimam o opinie personala pe un forum public, nu am vrut sa generez razboi, crede-ma, doar sa o atentionez intr-un fel pe Maryb ca exagereaza uneori.
Of....chiar imi pare rau, sincer.. Dar vad ca mai sunt cateva persoane cu aceeasi parere, se pare ca nu sunt nici paranoica si nici frustrata!!
33s6z
Mihnea Cristian
Nu stiu de ce scuzi fata de mine....
Si daca nu am zis nimik este exact de asta : vreau sa avem o odisee linistita si frumoasa asa cum a fost pana acum.
toate mamicileSi insist cu

Valentina
29 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
CD27 spune:
fresh...mi-e cam teama sa nu se destrame sau sa pateasca ceva hainutele lui bebe si d-aia ma gandeam sa folosesc programul pe care il folosim si noi pentru haine, 30 de grade
, adevarul e ca am cam luat hainute colorate
, na...daca neuronul ala stingher n-a mers mai departe de aspectul hainutelor
Deocamdata pot amana momentul spalatului hainutelor pentru nu e dulapul montat![]()
30s
iepurila spune:
da nusha de ala zic. Am fost o singura data si m-am uitat in viteza. Intr-adevar lucrusoare tare frumoase.
Vreau sa recidivez
Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

!!