Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 21
freshanana spune:
cd faci cum vrei
eu la primul bb spaland la 60 si 90 de grade nu am avut nici macar o singura hainutza stricata
si nu am calcat nimik pt ca nu aveam timp. bb sugea la 90 minute , eu intre timp cd sa mai bag ceva la masina, cd sa mai dorm, cd sa mai fac ceva prin casa.
eu sunt impotriva calcatului
fiecare cu parerea si placerea proprie
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
andy.p spune:
Nici eu nu i-am calcat nimic lu bb,desi toata lumea zicea ca asa se sterilizeaza hainele....,dar vorba lu'Fresh cine mai are vreme si de calcat?
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
monica_dicut spune:
Bun, gata, imi cer scuze fata de Corrina. Nu mai conteaza ce am vazut sau ce am crezut eu, asa cum a izbucnit ea am izbucnit si eu. Nu iau apararea la nimeni si nu sunt avocatul nimanui si gata am incheiat subiectul. Imi pare rau ca am creat aceasta discutie dar si eu am dreptul la o opinie.
Si nici de mine nu a intrebat nimeni 4 zile si ce? Trebuiau sa intrebe, ca scriu la subiectu asta de la inceput si am fost super activa. Deci nu va place de mine .... ai?
...huh. Si daca nu va place nu-i bai ca tot nu scapati de mine pana nasc cel putin
uite asa 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI 

AMR 50 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
EvaF spune:
Va invit la salata de rosii cu telemea! Nu v-am mai invitat de mult la asa ceva! 

Nusha, zi-ne si noua ce mai faci tu bun! Ca doar te-am declarat gospodina odiseei (la baraj cu Felicic
!!!!
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
fetelor....mi-am prins urechile cu capitolul
Dar nu ma las!
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
laureta spune:
Deci, io am mancat dar m as baga si la salata Evei
Ce fac iau Colebilu asta iau sau nu? Greata mea persista
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andy.p spune:
Laureta daca dr a zis ca e safe in sarcina ia-l...desi si eu pana sa iau ceva citesc de 100 de ori prospectul ,caut pe net...si tot sunt nesigura.Te-am ajutat de numa,nu??
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
hai ca scriu tot aici...
antitetanos n-am facut nici la prima sarcina, si nu fac nici acu'. dr gine a zis ca nu e necesar deci...
am fost plecati sa cautam patuturi supraetajate, vazusem ceva la un magazin la noi, dar nu mai aveau si nici nu mai aduc
, am poza, incercam sa vedem daca ne reuseste pe comanda.
alexa si
mami
Corrina spune:
Freshanana, andy.p eu sunt la primul bebe si mi-am propus sa ii calc hainutele, dar sa vad cat o sa ma tina...ca sigur o sa stau foarte prost cu timpul...sigur o sa le spal si cald de noi si de cateva ori dupa aceea o sa ma ajute mama, si o sa le mai calc si eu de cateva ori si gata..nici eu nu sunt fan calcat!
monica_dicut, babytza aveti PM de la mine.
Eva....de ce esti rea????telemea cu rosii????
buuuunnnnnn!!!! Acum ma duc sa imi iau telemea, ce sa fac...ca rosii mai sunt in frigider
si
Aaaa...ca uitasem sa iti spun: sunt chiar invidioasa pe tine. Esti o super norocoasa ca bb Luca e atat de miscaret, al meu bb Mihnea e mai lenes, seamana cu tatal lui cred
, il simt si eu in fiecare zi, dar nu mi se misca burta asa cum am vazut in filmuletul tau. Si spuneai tu ca el face pauza 20 de minute si apoi, gimnastica!!!Wow!!! Al meu nici nu cred ca are reprize atat de lungi de misculat. Asadar: NOROCOASO!!!! 
Ca tot sunt aici, vreau sa ii spun si eu lui babytza ca e o mamica ffff frumoasa si tanara si rochita de cununie e de vis, sa iti poarte noroc!!! Casa de piatra!!!
Mamaaaa, ce de interventii am avut azi pe forum, de acum incolo o sa revin probabil la vechiul obicei: citesc zilnic, scriu rar cate un mesaj.
Byeeee,
33s6z
Mihnea Cristian