Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
freshanana spune:
asta a fost un capitol cu cearta...
face cineva un capitol nou fara certuri ? (ca ne apropiem de 20 de pagini in curand in ritmul acesta)
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
iepurila spune:
Nusha, chiar si luatul in considerare mi se pare un act de curaj. Si nu exagerez deloc.
Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
felicic76 spune:
laureta: ma intrebai de Omega 3, parca, il iau seara, inainte de culcare asha ca nu shtiu daca are efect asupra tensiunii mele(mica de obicei) Pentru greturi incearca EMETIM, este din plante si este Ok.
galusca shefa si pe cea mica.
monica: nasol cu virusul ala, sigur ai facut enterocolita, ceaiul de menta nu ajuta?
sa treaca!
freshana, eva, nushulica, musette, mami de alexa 

babytza: daca vrei sa vb de Dr.Ghinda, da-mi te rog Pm. A fost dra mea pana mi-a bushit rau de tot o ecografie inainte de Pashte, daca nu aveam alta la Iosup peste trei zile, care a infirmat tot ce a zis ea, io nu mancam nici un ou roshu! Acum sunt convinsa ca Bebele tau este bine!
mami de alexa, bitza, nerantula: pe unde umblati?
raportez treaba incheiata, declaratii depuse
a venit we si la mine!(sunt la birou de la 5 dim)
Vasile
27+
bibinika
D'ale gravideniei
CD27 spune:
eu tac ca un pisic
eu sunt mic nu stiu nimic
si ma bag la group hug 
mai bine vorbim despre CM si prenatal si ce-o mai fi...daca stie cineva mai bine
Eu cred ca se pot lua acum ambele CM sau prenatal si dupa la fel (io asa planuiesc, sa intru acum in prenatal si apoi un CM pentru mine, unu pentru bebe...si sa prelungesc cat pot
, inainte de CIC)
Probabil ca e mai avantajos sa intri direct in prenatal pentru ca 85% din veniturile brute din ultimele 6 luni, iar CM e 75% din salariul brut (de exemplu, la mine salariul brut e aprope cat ala net...smecherie...stiu, deci daca intru in medical iau clar mai putin si cand voi intra in prenatal se face media pe venitirile brute, deci clar am mai putin in perioada CM) Ati inteles ceva?!![]()
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
freshanana spune:
uff in camera asta in care stau (la mansarda) sunt doar 33 de grade acum
daca beau ceva apa sau lapte etc sau dc ma misc un pic mai mult se uda instanta rokitza de pe mine
cred ca de aceea nu am ce face la baie ca elimin toata apa prin transpiratie
stau in kilotzei si aia sunt uzi la spate. ii schimb de cateva ori pe zi dar nici ac nu mi-as pune ca de la ala racesc instant
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
freshanana spune:
aaa felicic azi e 25 si depunere de trimestru, stiu cum e
lucrez la fisc...nu ma injura
dar ce faci la serv de la 5 am ?
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
iepurila spune:
Mimihoo, te asteptam la Moldova.
Da-ne un semn, poate ne cunoastem si noi.
Intrebare pentru cine stie: in venitul brut, asupra caruia se aplica 85% se includ si orele suplimentare? Sau se ia doar salarul de incadrare?
Daca nu ma insel s-a mai discutat asta si retinusem ca se calculeaza inclusiv la prime......dar......nu mai stiu sigur
Nusha, tot ma tin sa te intreb: Ai fost la magazinul Mogaldeata?
Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mimihoo spune:
CD, interesant. s-ar putea sa ai dreptate. o sa intreb si eu pe ai mei care-i treaba
31+ cu
Sofia
Corrina spune:
Monica_dicut nu e corect, as vrea sa stiu si eu de ce nu poti sa ma inghiti, asa ca te rog frumos, daca nu scrii sa vada toata lumea, macar da-mi si mie un PM, chiar m-ai facut curioasa
.
Nushulica, Eva, Felicic76, multumesc pentru sustinere.
Babytza , cu riscul de a ma repeta: imi exprimam o opinie personala pe un forum public, nu am vrut sa generez razboi, crede-ma, doar sa o atentionez intr-un fel pe Maryb ca exagereaza uneori.
Of....chiar imi pare rau, sincer.. Dar vad ca mai sunt cateva persoane cu aceeasi parere, se pare ca nu sunt nici paranoica si nici frustrata
!!
33s6z
Mihnea Cristian

inainte la: