Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

quote:
citat din mesajul lui iepurila

Mimihoo, vii la targul Iesilor sa nasti? Unde, la ce spital? Oau!!!!

pup

Eu, iepurica 26+

Iepurila, draga, cred ca da, dar vin la spitalul din tg-frumos, ca io acolo m-am nascut si am crescut pana la 15 ani cand m-am dus la scoala la Iasi. Doctorul este Ioan Melinte si daca nu ma-nsel are si cabinet in Iasi prin Alexandru (asa era cand eram eu studenta, dar nu sunt sigura ca-l mai are). oricum, ma voi muta la ai mei pe la jumatatea lui septembrie (dc toate merg bine) si sper sa ma pot plimba nitel prin Iasi, ca tare-i frumos!

N-am auzit de faza cu mai bine pretanal decat CM .... io ma duc oricum luni sa-mi dea dr. concediul medical pana in septembrie adk pana la pretanal si pe toti i-am auzit ca-i mai bine asa, sa intru in pretanal cat mai aproape de nastere ca sa primesc bani mai multi mai mult timp. oricum nu uitati ca la nastere conf. contract national avem salariul mediu pe unitate ... pt. cele de la privat inseamna ceva, nu stiu pentru bugetare in schimb, dar oricum este binevenit. ca sa nu mai zic ca primim si bani de la primarie parca ... :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva pentru vestile despre Anca. Sa dea DD sa fie bine si ea si micuta Carla !!!!!
Muuh ieri am fost la echo la dr ghinda. La 32 sapt o sa merg iar la Medlife.
Si am vrut sa mai zic ceva dar am uitat...

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aaaaaa Monic imi pare rau ca ai probleme cu burtica...Sper sa te simti mai bine..

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Deci pleaca omu' la o sedinta si va gaseste pe picior de razboi....

Vorba cuiva...imbratisare de gru[?

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sa ma bag........sa nu ma bagg.........ma bag

ma mancau deshtele de ieri sa scriu dar nu am avut timp

maryB a plecat la o nunta , apoi a ramas cateva zile la mare. A ANUNTAT ca lipseste o perioda de pe forum. Intre timp fetele au intrebat de ea, daca s-a intors etc.
Revine MaryB de la mare si cere UN REZUMAT LA ODISEE, lucru care mie mi se pare o "barfa" la modul ca x cere informatii despre y de la Z.
Si pentru ca nu s-a intamplat lucrul asta, devine IRONICA.

Va asigur ca nimeni nu este de neinlocuit pe forumul asta, daca eu dispar de aici spre exemplu. 85% dintre voi ma veti uita instantaneu, luate cu alte griji, probleme etc.
Acesta nu-i un motiv de suparare, ne cunostem virtual, iar cele care ne-am vazut suntem cunostinte spre prietene.
Suntem aici sa ne incurajam, ajutam, sfatuim nu sa ne RASFATAM ca nu primim atentie (de asta sa se ingrijeasca cei apropiati in realitate)

Asa ca, fetelor, hai sa devenim un pic realiste si sa nu avem dispute la odisee din cauze atat de puerile si mai bine sa le tinem pumnii si sa ne ingrijoram pentru fetele care au probleme.

Astept roshiile, ouale si ce mai vreti voi(am frigi si conge goale)

monica si eva: Bengoase si ochioase semnaturile voastre, sa nu le schimbati, mie-mi bucura ochiul

Vasile
27+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Vad ca am starnit polemici cu mesajul maeu, mai bine trimiteam PM doar la persoana vizata si gata, dar acum am facut-o si o sa raspund la provocari:

Monica_dicut, imi pare rau ca nu te simti bine si de asemenea, imi pare rau ca nu iti place de mine, desi, sincer, nu inteleg de ce, ca scriu din an in Pasti si in afara de azi, cand am scris ca ma deranjeaza ceva, eu scriu despre vestile mele de la eco - si daca am avut ceva de vorbit cu vreo persoana, am mai scris ceva PMuri si Eva, Maria2004, Freshanana , Boo pot sa confirme. Si inca ceva: nu sunt frustrata deloc, mi-am exprimat doar opinia la reactiile acelei fete pe care eu le consider exagerate, daca tu ai o relatie speciala de prietenie cu ea, asta e cu totul altceva. Scuza-ma daca te-am deranjat.

Muuh nu ma supar, stai linistita Repet: mi-am exprimat doar o opinie, am voie?

Freshanana multumesc de aprecierile la adresa bebelui meu si sunt perfect de acord sa facem gashca la un suc cu Denisa, ca o sa poata si ea.

Denisa , salutari si numai bine!!

Dyanira, stai linistita ca nu o sa nasti pana in 22 august, o sa fie bine!!

Mussetepink, esti de gashka

Eva, eu am facut antitetanosul ca nu face rau nici mie, nici lui bebe, dar ai dreptate, nu se mai naste pe camp, insa in spitalele noaste....eu nasc la stat, nu imi permit clinici particulare, ce sa fac...sa fie facut. Multumesc pentru felicitarile la adresa bebelui meu si vreau sa iti spun ca nici mie nu imi vine sa cred ca mai e asa putin pana la marele moment - maine fac 34 saptamani si, teoretic, peste vreo 3 pot sa ma astept oricand sa se intample, eu as vrea sa se intample pe la 39-40 saptamani, dar bb vine cand vrea el.
Eu, personal, cu semnaturile nu am nimic - mesajele mi se par aiurea bolduite sau scrise cu alte culori, mai putin cele care indica un anunt sau o veste - asa cum scrii tu despre Anca, pe alea le citesc cu bucurie, mai ales ca au fost vesti bune!!

Laureta, multumesc frumos!

In speranta ca nu am omis sa dau cuiva un raspuns, doresc tuturor o seara frumoasa,
33s6z Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Acu ce aveti bre cu mine??? Mai bine taceam din dejte cum facui si pana acum si filozof ramaneam, nnu? Mi-am spus si io o singura data parerea si voi dati cu rosii. Acum puteti sa ma obligati sa-mi placa omu'?
Eva, Nusha, orice mi-ati zice nu ma supar ca-mi sunteti prea dragi. Daca vreti continuam pe privat si va explic de ce am spus ce am spus pt ca nu vreau sa facem razboi aici ca nu vreau sa stricam atmosfera. Da chiar nu m-am mai putut abtine.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI

AMR 50 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu spun sa incheiem definitiv subiectul si vba cuiva sa lasam explicatiile si polemicile pe pm-uri
desi acum pbabil ca va veni valul 2: cele care nu au fost aici de dimineata si vin cu forte proaspete, desi sper sa se abtina

mie imi place odiseea noastra, chiar ma bucur ca suntem asa multe si comunicam sincer si ne exprimam pareri, ne impartasim pbleme, ne ajutam cu o vba buna cd e cazul. eu chiar nu pot sa stau o zi fara sa citesc, chiar dc nu scriu uneori
nu vreau sa se strice atmosfera

va rog frumos, haideti sa inchidem subiectul

34+

AMR 41 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alooo...aici odiseea norocoasa, da??? pai gata ca va raportez la moderatori ca stresati bebeii

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

Acu ce aveti bre cu mine??? Mai bine taceam din dejte cum facui si pana acum si filozof ramaneam, nnu? Mi-am spus si io o singura data parerea si voi dati cu rosii. Acum puteti sa ma obligati sa-mi placa omu'?
Eva, Nusha, orice mi-ati zice nu ma supar ca-mi sunteti prea dragi. Daca vreti continuam pe privat si va explic de ce am spus ce am spus pt ca nu vreau sa facem razboi aici ca nu vreau sa stricam atmosfera. Da chiar nu m-am mai putut abtine.

Monique, eu chiar nu am nimic cu tine, absolut nimic! Problema este ca mie chiar imi este ff draga Corrina, asta este, "de gustibus non discutandum". Consider ca ma leaga o anume experienta de ea, plus ca intra atat de rar ca nici nu ma asteptam sa nu o placa careva. E prea discreta! Pe mine ma astept sa nu ma placa lumea pentru opiniile mele, dar pe Corrina...Crede-ma ca am ramas masca. Insa, cu tine nu am avut si nici nu am absolut nimic!
Eu ma retrag, pentru mine subiectul e incheiat. Nici macar nu v-ati disputat, a fost o "chestie" absolut inutila, zic eu.

31+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 57 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput