Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
laureta spune:
Nushule fi barbata
. Radeam la un subiect unde o fata povestea nasterea si zicea ca avea morcovul bagat adanc tot cu iepuras

Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
De nastereeu cred ca nasc inainte ca tb ceza.
La mine e cam complicat cu DPN ul asta. UM a fost pe 4 dec dar eu am conceput pe 31 dec ( de revelion) deci in a 27-a zi a ciclului asa ca DPN ul meu e undeva intre 9-20 sept.
Dupa mine io zic ca nasc intre 5-10 sept, acuma sa vedem care din scheme va iesi
Laureta, noi l-am conceput pe Luca pe 29 decembrie, eu am stiut din secunda unu ca sunt gravi, deci ...no doubt. Am DPN pe 20 septmebrie, asa ca poate nu scapi de mine, cu ceza cu tot!!!
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
iepurila spune:
quote:
citat din mesajul lui Mimihoo
Fetelor, nu ma bucur ca suntem mai multe dar iesim noi si din situatia asta :-)
apropo de nastere, mie mi-au spus doctorii sa fac cezariana si maica-mea la fel imi spune si cred ca asa o sa fac .. nu prea suport durerea, asta-i adevarul.
desi tare mi-ar place sa raman in Bucuresti sa nasc cu dr. Mendez la Medlife, cred ca ma duc la Iasi sa nasc la spitalul in care a lucrat mama si o sa o am si pe ea sa ma ajute dupa nastere. Dc as fi avut aici macar 2 camere, as fi ramas in Bucuresti si as fi adus-o pe ea la noi o perioada ....
asta e!
Mimihoo, vii la targul Iesilor sa nasti? Unde, la ce spital? Oau!!!!
pup
Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
musette am cautat pe google vaccin antitetanos in timpul sarcinii si pe site-ul infertilitate.ro tutu raspundea unei paciente ca el nu ii da voie sa faca si ca semneaza dc e cazul
eu nu am vb in viata mea cu el, nu stiu cum arata, am auzit multe de bn despre el si cred ca e un dr f bun. si ii citesc site-ul de vreo 4 ani incoace de cd tot incercam sa raman insarcinata
sau de 3 ani...nu mai stiu de cd e site-ul34+
AMR 41 zile !!!
puiutz
merci, o sa caut si eu sa vad.

Nusha merci,o sa fac poze cand vine si carutul ca le pun pe toate.

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
monica_dicut spune:
fresh, nu sunt supi deloc. POate sunt mai ursuza dupa 3-4 zile de zacut pe aici. Iar de tine chiar imi place
Mie imi place de toata lumea, n-am nimic cu nimeni si chiar ma bucur ca am nimerit la odiseea asta, dar na, ca fiecare se mai intampla sa ne pice si cineva mai greu la stomac, mai ales acum ca tot mi-a fost rau ![]()
laureta, pt greata nu mi-a dat nimic. Chiar nu stiu ce sa-ti spun pt ca mie in afara de zilele astea nu mi-a fost deloc greata in sarcina. La inceput mancam lamai la greu preventiv (dar chiar imi plac si oricum as fi mancat )Arsuri am avut si mai am si iau Rennie.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI 

AMR 50 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
freshanana spune:
monica eu cd am citit ce ai mancat 2-3 zile ma gdeam ca esti la cura de slabire
nu ti-am zis ca stiam ca de fapt nu de bn mancai tu gratar si orez etc etc. sper sa iti treaca cat mai curand si sa scapi de virus
eu de frica virusilor nu mai mananc inghetatat de la tonetele de pe strada (si ce buna e) si nici nimik ce sta prea mult la soare.
verisoara mea a luat asa un virus ca iesea pe toate partile : si pe gura , si pe ....
eu slava domnului ca scap de arsuri cu lapte rece. mai am putin si nu o sa mai am arsurile (speeeer)
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Corrina, ai izbucnit putin aiurea, lasa-ti frustrarile deoparte cand intri aici. Nici mie nu-mi place de tine da n-am ce sa fac. Te ignor. (Imi asum responsabilitatea unui eventual avertisment)
Monicutule, eu la faza asta nu tac! De ce s-a ajuns aici? Corrina si-a spus o opinie, si nu a jignit pe nimeni! Eu sunt pro exprimare ferma a unei opinii, doar e forum public, dar sa nu se ajunga la "nu te plac" sau cum am citit eu la o alta odisee zicea o fata "mi-e sila de voi!", nu este frumos! Il iei pe om la misto, il ironizezi, ce vrei tu, se prinde bine, nu, iara bine, dar nu asa, mai Moni? Tu sa nu mi-o iei in nume de rau, eu mereu am vb cu tine si chiar te simpatizez, in multe chestii m-am regasit, dar cu iesirea asta chiar m-ai lasat cu gura deschisa.
Miruna, eu vreau sa cred ca ne lasa nervii pe toate ca tare sunt dezamagita de ce am citit, mai fetelor! Nu era vorba ca suntem toate o mare familie, mai ales noi cele care suntem aici de la inceput? De ce ne dezbinam asa dintr-o prostie? Mai ales ca ne stim de mult si nu se merita! Unii vin si pleaca non stop pe la odisee, ca politicienii si partidele politice, dar sa nu ne certam noi cele mai vechi, eu asa zic!
Sa nu se supere careva pe mine ca il bat! Bag emoticonul cu violenta fizica, bey! Eu nu o zic cu rautate
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Nushule fi barbata. Radeam la un subiect unde o fata povestea nasterea si zicea ca avea morcovul bagat adanc tot cu iepuras
Laureta bb2 31+si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

nici nu stii ce barbata se ascunde in mine
deci daca am putut sa accept gandul, eu zic ca e un pas bun!!!in 2 luni pana nasc am timp sa accept si operatiunea in sine!!!
mimihoo zi-ne unde nasti in iasi
dar tu iepu?
28+
DAVID-MIHAI
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Corrina, ai izbucnit putin aiurea, lasa-ti frustrarile deoparte cand intri aici. Nici mie nu-mi place de tine da n-am ce sa fac. Te ignor. (Imi asum responsabilitatea unui eventual avertisment)
Monicutule, eu la faza asta nu tac! De ce s-a ajuns aici? Corrina si-a spus o opinie, si nu a jignit pe nimeni! Eu sunt pro exprimare ferma a unei opinii, doar e forum public, dar sa nu se ajunga la "nu te plac" sau cum am citit eu la o alta odisee zicea o fata "mi-e sila de voi!", nu este frumos! Il iei pe om la misto, il ironizezi, ce vrei tu, se prinde bine, nu, iara bine, dar nu asa, mai Moni? Tu sa nu mi-o iei in nume de rau, eu mereu am vb cu tine si chiar te simpatizez, in multe chestii m-am regasit, dar cu iesirea asta chiar m-ai lasat cu gura deschisa.
Miruna, eu vreau sa cred ca ne lasa nervii pe toate ca tare sunt dezamagita de ce am citit, mai fetelor! Nu era vorba ca suntem toate o mare familie, mai ales noi cele care suntem aici de la inceput? De ce ne dezbinam asa dintr-o prostie? Mai ales ca ne stim de mult si nu se merita! Unii vin si pleaca non stop pe la odisee, ca politicienii si partidele politice, dar sa nu ne certam noi cele mai vechi, eu asa zic!
Sa nu se supere careva pe mine ca il bat! Bag emoticonul cu violenta fizica, bey! Eu nu o zic cu rautate31+
LUCA
![]()
Atat mai este pana vine!!!!
AMR 57 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
eva ai scris perfect ce vroiam si eu sa spun!!!! numai ca mie mi-a fost lene si mi-e si urat sa ma bag in polemici!!!
eu sunt mai glumeata asa de felul meu si nu-mi plac disputele, asa ca nu iau parte, dar ai dreptate cu ce ai scris!!

28+
DAVID-MIHAI
babytza spune:
Aoleu...fetelor....Au luat-o hormonii razna.... linistiti-va, ca suntem cea mai frumoasa odisee....
eu propun o imbratisare de grup.....
Fac si eu o gluma, sa nu dati cu oua...

Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze

) deci in a 27-a zi a ciclului asa ca DPN ul meu e undeva intre 9-20 sept.