Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
freshanana spune:
eva tie iti place sa pui sare pe rana :-))
ma speriati : cum adik preanatalul se ia in fct de nr de zile lucrate ? pai o sa iau o teapa...mie de la personal mi-au zis ca cica o sa ies mai bine. o sa vad la lichidarea din august si daca tun si fulger inseamna ca m-au pacalit aia (ca sa nu cheltuie ei banii de la bugetul statului pt mn)
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
monica_dicut spune:
Corrina, ai izbucnit putin aiurea, lasa-ti frustrarile deoparte cand intri aici. Nici mie nu-mi place de tine da n-am ce sa fac. Te ignor. (Imi asum responsabilitatea unui eventual avertisment)
Eva, numai fructe si legume am bagat in mine, eu cred ca a fost un virus pt ca am fost intr-o casa unde toti cei de acolo facusera asa ceva. Multumim pt vestile despre ANca si Carla si ma bucur ca sunt bine.
Laureta, mi-a dat furazolidon si nospa si inca ceva pt hidratare. Evident ca nu am luat nimic, l-am sunat pe doc al meu si mi-a zis sa iau smecta si m-am enervat
. Plus ca tipul de la salvare mi-a facut o injectie cu nospa in umar de nu pot misca mana. Nici nu stiu daca pot pati ceva de la o injectie facuta aiurea... bine ca nu mi-a facut in dosier ca o saptamana nu mai stateam jos ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI 

AMR 50 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
musettepink spune:
Eva semnatura e samnatura,acolo poti sa-ti pui tu ce vrei si cu ce culoare pe mine personal nu ma deranjeaza semnaturile.si numele iarasi cand le bolduim mi se pare ok ca sa putem citi mai usor cui i se adreseaza mesajul nu?
Freshana si zici ca Tutu nu le recomanda pacientelor??am uitat sa-l intreb.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
nushulica spune:
bei laureto mi-ai luat locul la somnic??
sa-ti fie de bine si papica si somnicul
zambetmic si mimihoo bine ati revenit aici si va asteptam mai des!!!!
corina ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe!!!hai ca mai e un pic
iepu
nu sunt curajoasa nici pe departe am zis doar ca iau in considerare si naturala...si apropo si eu am lesinat la stomatolog
28+
DAVID-MIHAI
musettepink spune:
deci mi-a sosit o parte din coletul de la bimbo,adica au venit bouncerul si niste jucarii iar caruciorul abia luni
.Ma duc sa le desfac!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
freshanana spune:
musette am cautat pe google vaccin antitetanos in timpul sarcinii si pe site-ul infertilitate.ro tutu raspundea unei paciente ca el nu ii da voie sa faca si ca semneaza dc e cazul
eu nu am vb in viata mea cu el, nu stiu cum arata, am auzit multe de bn despre el si cred ca e un dr f bun. si ii citesc site-ul de vreo 4 ani incoace de cd tot incercam sa raman insarcinata
sau de 3 ani...nu mai stiu de cd e site-ul
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
monica_dicut spune:
Eva, semnatura nu are nici o legatura. In regulamentul forum-ului scrie cumva ca daca scriem cu caps-lock si bolduit se considera ca tipam sau jignim. Si semnatura mea e destul de grandioasa
si daca deranjeaza pe cineva sa-mi spuna... 

![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI 

AMR 50 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
laureta spune:
freshanana eu sper sa gresesc eu ca urmeaza sa stau in CM din 8 august cand se termina CO pina pe 1 sept cand vreu sa intru in prenatal.
Eva pe mine nu ma deranjeaza semnatura ta
. De nastereeu cred ca nasc inainte ca tb ceza.
La mine e cam complicat cu DPN ul asta. UM a fost pe 4 dec dar eu am conceput pe 31 dec ( de revelion
) deci in a 27-a zi a ciclului asa ca DPN ul meu e undeva intre 9-20 sept.
Dupa mine io zic ca nasc intre 5-10 sept, acuma sa vedem care din scheme va iesi![]()
Moni, si pt greata iei cevaaaa? Io nu mai poci cred cam devenit imuna la metoclopramid
Oare sa incerc Colebilu asta. Stau cu el in fata si ma tot uit sa iau sa nu iau![]()
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
freshanana spune:
monica vad ca esti supi rau ...
nuj dc ma placi sau nu, nu conteaza dar m-au distrat mereu la semnaturi ochii aceia care se fac mari. sunt haiosi
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
nushulica spune:
tzitziri si musete ma bucur ca v-au ajuns comenzile!!!sa le stapaneasca bebeii sanatosi!!! vreau poze:D
daca incepeti acum sa va certati de la mesaje bolduite si de la semnaturi pompoase eu cedez, da??!!!

acum cand incerc si eu sa ma incurajez pt naturala si sa scap de morcov voi de la asta va luati???
offf
28+
DAVID-MIHAI