Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:
Corrina, felicitari pentru vestile bune de la eco! Ma uitam la semnatura ta, ce putin mai, mai mami! Ma bucura vestile bune de la tine! Faza cu TA, nu stiu ce sa zic, eu la inceputul sarcinii am avut-o 10/6, apoi in trim 2 11/6 iar acum (luna trecuta si ieri) 12/7, sper sa ramana aici!!! Nu am patit sa am tensiune de cabinet, cum am mai auzit, dar daca ai luat tensiunea si acasa si era ok, stai linistita! Eu nu am tensiometru, aflu la cabinet ce si cum

Ma bag si eu ca musca in lapte, dar m-ati omorat toate cu vaccinul antitetanos! Mie nu mi-a dat nimeni sa-l fac si nici nu il voi face. Ce rost are, nu sunt sterile instrumentele, ca doar nu nastem pe camp cu tanti Aglaia?! Ma mir si eu! Ce motivatie vi s-a dat? Fetelor, toate ati facut sau veti face acest vaccin?
Later edit: acum am vazut ca si Dya a adresat aceeasi intrebare. Gand la gand cu bucurie! ![]()
![]()
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
freshanana spune:
diana mie dr de fam mi-a zis ca fix la 7,5 luni ma asteapta la anti-tetanos (am facut si la primul bb). nu stiu dc e obligatoriu, aici in cta vad ca se practica
muuh nu imi place mielul, dar accept un pui avicola (ca aia de tara nu imi plac)
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
zambetmic spune:
dya, iti poti lua tot concediu natal dupa, nu e obligatoriu sa ai si prenatal
eu mi-am papat concediul de odihna si de la resurse umane mi-a spus ca ar fi mai bine cand vreau sa nu mai vin sa-mi iau prenatal nu medical pt ca citez "imi stric baza pt post natal" daca imi iau medical, stie cineva sa-mi explice cum vine asta?
29+ cu Vladut
musettepink spune:
Eva tocmai vroiam sa scriu ca nici mie nu mi-a zis nimeni de acest vaccin si nu vreau sa-l fac.dar am o nelamurire,la ce foloseste???ca pana la nastere eu am mai avut vreo 3 operatii si nu mi-a facut nimeni acest vaccin de ce e musai sa-l fac acum gravida??????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
freshanana spune:
anti-tetanosul cica , citez, "face parte din urmarirea sarcinii"
si nu cred ca imi face rau
si nu vreau sa ma cert cu dr de fam ca mai am nevoie de el
am vazut ca pe site tutunaru spune ca el nu da voie gravidelor lui sa il faca
si are dr eva ca nu mai nastem la tara cu instrumente ne-sterilizate
dar preventiv nu strica caci traim in RO si stiti voi mai departe...
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
laureta spune:
Dupa ce am papat dim m am culcat iarasi si m am sculat pe la 12 si ceva, alta viataaaa![]()
Andy si Mary bafta azi la doctor
Alina da la MC langa Polizu am fost are si topogan care vitaaal pt Inisa![]()
Nushule ai mai pus si Mihai vaz la nume, frumos
Moni imi pare rau ca te ai simtit asa rau, oof . Ce medicamente ti au dat?
Corrina felicitari pt bb sanatos si grasun
Eva nici eu n am facut vaccinul. Am intrebat cand eram cu Inisa insarcinata si nici doct de fam nici doctorita cu care am nascut nu mi au recomandat asa ca nu m am mai intepat![]()
zambetmic sunt si eu curioasa de ce ti au recomandat sa iti iei prenatal dupa CO si nu CM. Eu acum sunt in Co si dupa asta vreau sa imi iau Cm pina in sept cand intru in prenatal.
Cine stieeee? Cum e cu bani?
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
freshanana spune:
eu din propria experienta va spun ca am avut cm din ianuarie pana in iunie aproape 90 de zile , plus mici intreruperi cat am mai mers si pe la serviciu si am luat si co
si cd am avut cm am luat mai multi bani la salariu
acum nuj cum e la privat, eu sunt bugetara
poate e vreo fata la privat sa vedem acolo cum este
34+ 
AMR 41 zile !!!
puiutz
EvaF spune:
Monique, acum am citit ca te-ai simtit rau! Ooooofffff, ai grija de tine! Ai grija ce mananci pe caldurile astea, papa multe fructe, legume, astea nu au ce sa iti faca rau! Salatzele cu branza, yummmy, sa vezi ce bine iti fac! Mai ales daca ai un stomacel mai sensibil!! 
Laureta, deci ieri te-ai destrabalat in MacDonalds'ul de langa Polizu', da? Si eu am comis-o tot acolo, cu o prietena! Yummy!
Ma bucur ca vestile despre tine si bebelina sunt bune!
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
laureta spune:
Eva tot ieri ai fost?
freshanana, is curioasa cum se va calcula prenatalul daca am fost in CM, ca stiu ca se ia dupa cate zile ai lucrat.
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
EvaF spune:
Beyyy, fetili, vorbeati de mesaje bolduite! Eu am semnatura cam bolduita si cam rosie, si am si niste nene cate bat la toba pe acolo cu foc, va deranjeaza? Ce-i drept e mai mic fontul dar e bloduit si rosu. Eu am inteles ce ati zis voi mai sus si sustin, chiar dau cu subsemnatul, dar cu semnatura mea cum ramane? Huh?![]()
![]()
Laureta, nu ieri! Ar fi fost culmea! Acum cateva saptamani, dupa ce am vizitat si eu salile de nastre din Polizu. Daca mergeam ieri, sigur iti ciocanea una bucata blondina pe umar, ca eu te stiu din poze, iar pe Inisa chiar nu ai cum sa o ratezi!
Ce tare ar fi sa nastem in acelasi timp! Sa iesim lauze asa la Mac!

31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!