Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Corrinaimi permit o gluma, nu as vrea sa te superi, daca ti se pare ca exagerez da cu emoticon-ul cu bata dar te-au lasat nervii?

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

corrina bine ai revenit. felicitari pt bb grasunel si dotat :-). ma bucur ca te-ai linistit la ginecolog

si eu cd am facut anti-tetanos acum 3 zile nu m-a durut insa a doua si a treia zi in pat si la dus cd ma atingeam pe locul cu injectia era dureros. acum doare mai putin . o sa imi treaca

cd se face denisa mai bn si nu mai sta in pat (cat de curand sper) si cd intri in prenatal poate ne vedem.

34+

AMR 41 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Corrinasigur tensiunea mare a fost de la sperietura.Ma bucur ca BB e ok si ca tu nu ai patit ca mine sa ai medicul in concediu in august.De fapt vine si al meu in 22 august din concediu , tot ce pot sa sper sa nu nasc pana atunci!!!

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ma inscriu si eu la bebe cu noi in camera, cu patutul doar in proiect, dulapior macar are deja , adica de fapt o ceva cu 5 sertare, nu dulap
eu cred ca important e sa avem dragoste si rabdare pt mogaldeata, sanatate atat parintii cat si copiii, chiar daca impartim acelasi dormitor pt inceput, iar cu un pic de imaginatie se poate realiza un coltisor f placut pt bebe
mai bine ne bucuram si profitam de ceea ce avem decat sa ne gandim cu parere de rau la ce nu avem ... zic si io ...

29+ cu Vladut

Mergi la inceput

muuh sincera sa fiu si eu sunt cam de aceeasi parere ca si corrina dar nu am scris nimik despre asta pt ca nu vreau sa generez dispute aici. nu imi place cd apar certuri sau motive de disputa. e parerea fiecaruia, si-o exprima si fata. ca ajungi la exasperare la un moment dat din motivele expuse de corrina
si gata cu asta am terminat, sper sa nu se mai discute subiectul ca apoi deja ajunge chiar in centrul atentiei si mie nu imi place sa dau satisfactie gratuit.

34+

AMR 41 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

freshanana de asta am mentionat ca este o gluma, ca am avut impresia ca a izbucnit asa. Evident ca fiecare are dreptul la propria parere si nici eu nu vreau sa intru in polemici sau sa ne certam aiurea daca pe Corrina o deranjeaza post-ul meu imi trage una si gata mergem mai departe. Si la tine vin cu un miel de Paste ca te-am botezat putin dar am reparat rapid.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

muuh pai e imp sa ai simtul umorul ca in stresul in care traim dc nu ne intelegem si nu o mai dam si pe gluma un pic...nu suntem romanii tipici
nu cred ca e cazul sa iti traga una (de fapt e treaba ei) dar faina iconitza. de unde le stii pe toate (iconitzele) ? eu am vaz la voi unele si m-am apucat de le-am folosit, pe asta nu o stiam

34+

AMR 41 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

andy_galro cum merge cu epilatul ? eu de mult nu mai am vedere la...dansa dar am o oglinda mare in dormitor si un mai mica in baie si le folosesc cu succes
caci pe caldura asta nu as merge sub nicio forma la cosmetica (si parca nici nu imi vine asa bortoasa sa ma urc pe masa )

34+

AMR 41 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetele eu nu am facut antitetanos.E obligatoriu?Ca nu mi-a zis nimeni de el.Bine adevaru e ca nu am mai fost pe la medicul de familie de o gramada de vreme.O sa merg luni sa intreb, ca si asa vreau sa intreb de postnatal daca nu mi-am luat nimic inainte ca acum sunt in concediu meu de odihna poate sa imi dea tot dupa adica 126 de zile?

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muuh ce poveste minunata ai scris tu de prietena ta,cred ca e nasterea ideala!Uite vezi la asta ma refeream cand am zis ca trebuie sa dau o sansa si nasterii naturale,daca sunt o baftoasa din asta care naste in 2 ore????......ehe vrabia malai viseaza!

Corrina bine ca esti ok.Iar referitor la ce ai zis nu spun decat ca si pe mine ma deranjeaza atunci cand se scriu mesajele obisnuite bolduite sau colorate,nu e cinstit.cand e vorba de ceva gen un anunt despre ceva sau despre o mamica cu probleme da sunt de acord dar asa pur si simplu nici mie nu-mi place.gata,am spus-o!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput