Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mimihoo sa stii ca nici BOBO nu va avea camera lui!!!!Asta ca sa nu mai fii tare trista!Noi avem 2 camere si pentru inceput adica vreo 2 ani BOBO va sta cu noi in dormitor asa ca si noi i-am cumparat doar un dulap!Si azi speram sa reusim saluam patutul ca am comandat la magazin dar nu mai vine odata.

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

multumeessc! intru sa-mi distrez ochii

off, CD ce mi-ar place sa aranjez si eu camera, dar nu pot sa fac decat sa golesc noptierele si sa cumpar patutul ... ehh, noi si bebeii sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui Mimihoo

multumeessc! intru sa-mi distrez ochii

off, CD ce mi-ar place sa aranjez si eu camera, dar nu pot sa fac decat sa golesc noptierele si sa cumpar patutul ... ehh, noi si bebeii sa fim sanatosi

daca o sa rezisti sa ramai la nivelul 'distractie'

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

nici noi nu o sa avem camera lui bb , dar speram ca odata si oadata sa o avem

31s+

http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq

Mergi la inceput

mmm, sunt tare dragutze toate pe-acolo ... am inchis repede sa nu se ia pofta de cumparaturi ;-)
cred ca ma duc sa ma intind ca mi s-au cam umflat mainile si picioarele si mi-e tare cald desi sunt 26.7 grd.
va pup! si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mimihoo BB2 nu are nici patut deocamdata. Vom imprumuta un cos pentru primele luni dar asteptam sa creasca finuta si sa ni-l cedeze. Ca dulap va folosi un raft din cel al lui Alexei, va fi schimbat pe masa de infasat a lui Alexei si de dormit propriu zis vom vedea dupa ce vine pe lume.
nusha, musette este foarte bine ca va informati despre ambele variante. Orice va fi nu veti fi luate prin surprindere. Eu am o prietena hotarata inca de la testul de sarcina sa nasca prin cezariana si care a nascut natural, in 2 ore de la internarea pentru cezariana programata la rece. Nu tu epidurala, nu tu dureri (decat ultimile 45 de minute), nu tu ruptura. A da, sotul nu a apucat sa mai vina pentru ca stia ca ea naste dupa amiaza si era pe drum spre Bucuresti.
kid foarte simpatica povestea ta. Despre mine nu pot spune decat ca la a doua sarcina m-au lovit lenea si comoditatea si la propunerea de a naste natural acum am zis un mare "Nu, merci!" dar sti cum se spune aia cu niciodata sa nu spui...

Ma bucur mult ca Anca si Carla sunt bine la fel cum ma bucur si pentru voi care veniti cu vesti de la medici ca totul este in regula.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eva, multumim de vesti!!! Anca si Carla sa va ajute DD sa fiti bine si sanatoase in continuare macar pana la 38 de sapt!!!
diana, iepurila,cd
denisa unde esti cu vestile despre eco de ieri?
nocom felicitari si tie pentru schimbarea semnaturii , ca stiu ca odata schimbam amandoua!!! Apropo...pe unde umbli?

Fetelor multumesc tuturor de urari!!! Ma duc sa ma pregatesc pentru intalnirea cu bebe de la ora 15!!! Pupici tuturor!!!

31+Andrei
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

mimi nu mai fi supi. nu vezi ca multe nu avem camera lui bb. la noi in camera vom tine patutul si dulapiorul (care nu exista inca) si pe bb. vreo 2 ani.

eva multumim pt info despre anca

nu va mai spun ce bunatate am papat de pranz ca iar va fac pofta si nu vreau. am papat, am pus o masina sa spele (ca sa nu zic ca nu am facut nimik azi) si acum ma duc in pat. o sa regret vremurile astea de stat , zacut si muncit un pic. toate o sa regretam, dar asta e . insa nici casnica nu mi-ar place

revin dupa siesta

34+

AMR 41 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

,

Ce mai fac viitoarele mamici de strugurasi?
Noi suntem bine acum, dupa o aventura: marti am fost la dr de familie sa imi faca prima doza de vaccin antitetanos .Am stat cam multisor in picioare si in caldura dupa-amiezii asteptand microbuzul si la cabinet m-au mai speriat si asistenta si cea care ii tinea locul dr de fam (care e in CO) ca "...vezi ca doare, o sa se cam umfle, o sa amorteasca, dar vezi ca o sa te doara.." - eu m=am cam speriat - si nici macar nu m-a durut 5% din cat mi-eu spus ele... Si la 3 secunde dupa ce m-a injectat asistenta, dr mi-a luat tensiunea: 16/9!! Surprinzator, nu? Vai, trebuie sa mergeti de urgenta la ginecolog, nu e normal sa va creasca tensiunea in felul asta!- chiar daca te-am speriat ca o sa iti gaurim mana cu vaccinul nostru - :)
Eu ma dau de ceasul mortii, dau o fuga la parinti sa iau tensiuometru, imi iau tensiunea de 1000 de ori in seara zilei de marti - numai 12/7!! Mi-o mai iau si miercuri de nu stiu cate ori - 12/7, 13/8 dupa ce urcasem scarile, mai sa fie??
Totusi, sa merg la ginecolog joi, zic, (cu toate ca aveam programat pe 4 aug) sa nu fie ceva!
Am intrat la eco si bb e bine sanatos, 2228g la 33s5z, a luat 472 g in 17 zile si a recuperat jumatate din diferenta de femur - va spusesem eu acum vreo 2 sapt ca sunt cam ingrijorata, ca femurul e mai mic cu 11 zile, ieri era mai mic cu doar 6 zile, per ansamblul bb e bine dezvoltat. I-am spus si de problema cu tensiunea si mi-a luat-o si medicul ginec - 13/8. A spus ca e ok. M-a intrebat daca dr care m-a bagat in sperieti nu cumva e mai tinerica, asa...YEP, cam da:)
M-a si consulat, si mi-a spus ca daca nu se intampla nimic (caz in care sa il sun urgent), sa vin la control peste 4 sapt!!!Adica la 38 de sapt???Parca mi se pare atat de mult pana atunci, desi mai e o aruncatura de bat.
A...si mi-a dat si niste poze cu putza lui bb - colegele mi-au spus ca e cam dotat, eu le-am explicat ca e cu zoom facuta poza, plus ca i-am vazut nasucul carn si buza de sus care seamana perfect cu a lui tati cand e somnoros hihihihi

Babytza, imi pare rau ca te-a speriat medicul in halul asta...Eu cred ca nu e nimic grav si bb al tau e bine. O sa vezi!!

Andreea_and, foarte frumoase lucrurile bebelinei si mobila, de asemenea, sa le foloseasca sanatoasa.

Eva, felicitari pentru vestile bune de la control si multumim pentru informatiile referitoare la Anca.

Anca ma bucur ca esti bine.Sa fii puternica pentru micuta Carla, mai avem putin!!!

Maryb, vreau sa iti atrag atentia ca nu esti centrul universului, poate nu realizezi. Nu vreau sa par rea, dar cel putin pe mine ma disperi cu lamentarile tale gen: "...pe mine nu ma baga nimeni in seama..", ce sa iti spun! Si nu e prima oara cand vad treaba asta, stiu ca si la alta odiseea (cred ca nov-dec) te-ai suparat pe fete ca nu prea te baga in seama (adica te bagau cateva, dar nu toate, asa cum era normal pt tine) si ca, DESI TU AI DESCHIS ACEA ODISEE, nu mai intri!!! Nu mi se pare normal, sincer.
A...si daca e sa privim in urma, aproape toate mesajele tale sunt scrise cu litere ingrosate - adica sunt cele mai importante si nu trebuie omise, sau ce?
Ma rog...poate sunt eu paranoica. Iti doresc multa bafta la medic azi.

Pe curand,

33s6z Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Fetelor, nu ma bucur ca suntem mai multe dar iesim noi si din situatia asta :-)

apropo de nastere, mie mi-au spus doctorii sa fac cezariana si maica-mea la fel imi spune si cred ca asa o sa fac .. nu prea suport durerea, asta-i adevarul.
desi tare mi-ar place sa raman in Bucuresti sa nasc cu dr. Mendez la Medlife, cred ca ma duc la Iasi sa nasc la spitalul in care a lucrat mama si o sa o am si pe ea sa ma ajute dupa nastere. Dc as fi avut aici macar 2 camere, as fi ramas in Bucuresti si as fi adus-o pe ea la noi o perioada ....
asta e!

Mergi la inceput