Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cele care vorbiti cu Anca, pupati-o si din partea mea. Draga de ea.
Eva multumim de vesti i felicitari pentru colul tau "beton" (Laureta pup si pe tine ca ne-ai tinut la curent cu starea Ancai).

Andreea camera bebelinei e superba.
Ce ma oftic ac eu nu pot achizitiona de la Ikea.....cine stie cand or deschide in Iasi....

Andy felicitari pentru intrarea in luna a 8-a si scoatem agitatele.

Nusha, pup ieseanca mea curajoasa.
Eu trebuie sa recunosc ca nu am acest curaj. Am avut ceva interventii cu anestezie generala in astia ultimi 3 ani si vreau sa va spun ca la prima am facut (de frica, inainte de a intra in sala operatorie) criza de spasmofilie. Si nu e prima data.... am reusit si pe scaunul stomatologului... Deci la mine combinatia frica cu nerezistenta la durere este de toata frumusetea.

Ma inrebai ce caut la birou. Ce sa fac, imi e greu sa trec de la o viata foarte agitata (de-abia de o saptamana am iesi de pe munca de teren) la una de huzureala. Asa ca mai tocesc scaunul biroului si al masinii (doar in Iasi, nu mai plec in tara). Ma mai iau cu ai mei colegi, mai plimb o hartie, mai scriu un mail. Parca trece ziua altfel. Pana cand? Planul meu e pana la 1 sept daca imi ajuta bunul Dumnezeu si rezist pana atunci.

pup pe toate

Eu, iepurica 26+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Kid m-a impresionat felul in care ai povestit
Monisa treaca,ai grija sa nu dai din una in cealalta.
Eva multumim ptr vesti....Anca e o luptatoare ,la fel si Carla DD le va ajuta sa se vada cu bine si sanatoase.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neatza !!!Hop si noi.Noi am dormit f bine adica panala 11 , v-am spus eu ca pot sa dorm oricat si ma cam ingrijoreaza asta!!!
Kid merci pentru sfaturi!!Intr-adevar ai dreptat Tudor e un nume mai rar si cu multa rezonanta dar mie mi se pare prea dur pentru un BB mic!!Andrei asa e e pe toate gardurile, adica sunt o gramada de copii pe care ii cheama Andrei dar mie imi place
Evafelicitari pentru colul ,, beton" ce bine ca avem si mamici la odisee fara probleme!!!Iti doresc sa ai o nastere la fel ca sarcina!!!
babytzaeu zic sa nu iti faci prea multe probleme si sa mai ceri parerea altui doctor!!!
Nushafelicitari pentri BB ok si pentru hotararea ta de a naste natural!!!
Andybafta azi la eco sa te intorci cu vesti bune despre BB Andrei!!!!
Monica imi pare rau de virusul care l-ai contactat.sa te refaci si sa te simti ok!!
Ma bucur tare mult ca ANCA SI CARLA sunt bine.Se pare ca suntem odisea celor care vor naste fara medicul lor avand in vedere ca multi medici ai nostri pleaca in concediu in august!!!!
Mai recitesc sa vad daca nu am uitat pe cineva!!!

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, cand ne-a sunat de la curier sa ne spuna ca e in fata blocului el tot spera sa se duca cineva sa il ajute...doar ca acasa nu era decat 'soacra'...asa ca s-au descurcat impreuna. Eu oricum nu as fi participat...problema e ca vin doar cate unul pe masina, adica doar soferul, si e mai greu sa se descurce singur, desi toate pachetele sunt voluminoase.
'Soacra' l-a cinstit cu bani de o bere, ca nu s-a plans prea tare

Legat de nastere....ce fel de...Mami de Alexa, ma bucur ca la Polizu e altfel decat la Giulesti.Eu o tot 'pandeam' pe Anaxena de la odiseea de iulie-august, care a nascut cu acelasi dr cu care as naste si eu. Si ea povestea acolo de cum a stat initial pe un scaun pentru ca paturile de travaliu erau toate ocupate si cum stai in pat doar cand se elibereaza...pe mine imaginea asta ma bantuie. Adica mi se pare ca mi-ar trece si ultima bruma de curaj cand as vedea alte persoane care mai de care mai exteriorizate.
Eu imi interiorizez durerea...cel putin pana acum nu am facut caz la nici o operatie ca ma doare sau ca nu mai pot sau sa ma tangui. Nu stiu cum sunt durerile nasterii si cat de suportabile o sa le consider, dar sunt sigura ca sa aud altele tanguindu-se in jur va conta negativ pentru psihicul meu.

E asa de frumos cum ni se descria nasterea la Euroclinic..si moasa care te asista pe tot travaliul, si cum ajungi in sala de nastere doar la final (ultima jumatate de ora cand participi si tu efectiv) si in rest te sustine in salon partenerul...si nu iei contact cu durerea altora sau si mai rau cu ustensile sau cu sala de nasteri unde mai naste altcineva si tu astepti sa iti vina randul...uneori chiar acolo....Acum ramane de vazut!

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

buna fetelor,

n-am mai intrat de mult pe la voi ca as sta toata ziua pe scaun si ma doare burtica.
babytza, sper sa fie doar o chestie temporara si sa se rezolve pana la nastere
andreea_and, mi-a placut tare mult camera pe care i-ai aranjat-o fetei si tare mi-as dori sa pot aranja si eu o camera; la noi se va rezuma la cumpararea unui patut :-((, dar ma fac eu mare

nu stiu cum e la voi, dar la mine e foarte tare burtica in partea de jos si ma doare cateodata. mi-a zis dr. sa iau paracetamol si mi-a mai trecut durerea, dar abia astept sa ma duc pe 30 la echo sa vad care-i treaba acolo.
Andreea_and, La multi ani pentru maine, sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoasa, iar bebele sa fie frumos si sanatos :-)

31+ cu Sofia

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Musette, cand ne-a sunat de la curier sa ne spuna ca e in fata blocului el tot spera sa se duca cineva sa il ajute...doar ca acasa nu era decat 'soacra'...asa ca s-au descurcat impreuna. Eu oricum nu as fi participat...problema e ca vin doar cate unul pe masina, adica doar soferul, si e mai greu sa se descurce singur, desi toate pachetele sunt voluminoase.
'Soacra' l-a cinstit cu bani de o bere, ca nu s-a plans prea tare

29+
bebe David

Bietul sofer o sa cada cerul pe el cand va auzi ca nu are cine sa-l ajute si trebuie sa urce cu coletul pana la ultimul etajo sa-l cinstesc saracu,sper sa fie de inteles sa nu mi-l lase in strada

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

laureta felicitari pentru vestile bune de la control
mary si andy_gscoatem agitatele
moni imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine, sa dispara virusul nesuferit ; mie prima comanda LR mi-a venit destul de repede (pe 16 am dat comanda pe 30 era la posta), nu am primit aviz; acum astept o alta comanda facuta tot pe 16 (luna asta) si am mai dat una aseara (recunosc m9i-am pus si eu 2 bluze acolo in cos); sa iti verifici neaparat cardul ING, sa te uiti la extrase interimare ca vezi cele mai recente operatiuni si eu trebuie sa verific astazi daca mi-au dat banii inapoi si cat mi-au luat pentru comanda de ieri

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ce este LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui Mimihoo

ce este LR?

LaRedoute...siteul francez de diverse...

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mimihoo bine ai revenit, nu fi trista, nici Mikul meu nu va avea camera lui pentru inceput, ci doar patut si un dulapior in camera la noi
LR....e spaima cardurilor noastre, incerc sa-ti pun aici link sa vezi daca merge: www.laredoute.fr

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput