Mamici norocoase de sept-oct 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
andy_galro spune:
moni pupam
mamica sa se simta mai bine...ai grija de tine si nu te mai forta sa faci lucruri grele...stai in pat si odihneste-te ca doar de asta stai acasa...multa sanatate!!!
kid 
31+
Andrei
AMR 9 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
musettepink spune:
Monica vai imi inchipui ce te-ai speriat!Sanatate multa!dar de la ce ai patit asa ceva?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
monica_dicut spune:
Alinutza, sunt convinsa ca e virus si stiu si de unde l-am luat. Asta e acum. Cu doc am vb si mi-a zis si el tot de smecta. Problema e ca acum am ramas cu greata ca in partea cealalta m-am constipoat de la atata orez si banane ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI 

AMR 50 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
EvaF spune:
Am vb cu Anca la telefon. Nu se stie cauza diminuarii lichidului, dar oricum e putin diminuat, la limta. Problema sunt contractiile, o vor tine pe Gynipral perfuzii pana luni si apoi intrerup tratamentul ca e deja in S 35 incepand de maine! Si o mai tin pentru monitorizare, sa vada cum evolueaza! Carla e bine, plina de viata, activa. Anca are un tonus excelent, m-a uimit, are o voce calda si calma, optimista, fff fericita ca e bine Carla, fff mandra ca ajuns pana aici, are o liniste extraordinara. Singura mica problema e ca medicul ei pleaca in concediu in august si ar fi vrut sa nasca cu el! Va pupa pe toate si se bucura ca sunteti bine!
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 57 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Multumim Eva!
Anca sanatate multa in continuare!!!!!!
Tzitziri si nu zici nimic de colet??????m-am uitat acum la perna aia de gravide,pare ok dar nu e in stoc
.
!
33+
LUCA
alexa si mami spune:
eva, multumim de vesti!
anca suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa poti duce sarcina cit mai aproape de 38S 
noi plecam pe afara, chiar daca ploua.
alexa si
mami
tzitziri spune:
Eva, multumim pentru vesti
....deja Anca si Carla au ajuns asa de departe ca de acum inainte mai e putin si sansele sunt numai de partea lor indiferent ce se va intampla![]()
Musette, scuze
....m-am certat azi de dimineata cu fratele si nu prea am mai avut chef de detalii. Deci coletul e imens....nu am despachetat inca scheletul carutului pentru ca la noi in casa e zapaceala prea mare acum...ca suntem in renovare. Dar balansoarul e tare scumpel...cred ca pun poze in weekend...iar din carut landoul si scaunelul de masina sunt cum imi doream
...adica eu sunt fff multumita.Acum trebuie doar sa vedem cand il asamblam, ca are un intreg manual de functionalitati si la multe ne uitam aseara amandoi cu ochii mari:uau
.
Acum sper sa imi vina comanda de la LR ca daca pun poze in weekend sa pun cu toate
...mie oricum nu mi-a mers netul aseara (de fapt nu a mai mers de la ploaia de acum 2 zile) asa ca nu am putut pune poze cu ce aveam.
29+ 
bebe David
musettepink spune:
tzitziri sa le stapaniti sanatosi!M-am uitat si eu acum la al meu si a juns in Buc si e out for delivery....sper sa ajunga azi.Zici ca e mare coletul????cred ca si al meu va fii la fel ca am luat si eu un balansoar....o sa le cada fata la aia ca eu nici lift nu am
,poate mi-l lasa in strada
.Astept poze.o sa pun si eu.
!
33+
LUCA

ca sa te simti mai bine.
speram sa revii acasa curand.