Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
diarux spune:
MADA eu am ametit numai cand am citit ce ai de facut zilnic. chiar ca esti o martira!!! nu mai poti imparti din treburi? Sau FLO e mereu plecat si nu ai cu cine sa imparti? Macar ai scapat de eagle si esti mai relaxata psihic...sau nu?
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Caprioara spune:
Mina, multumim de vesti, chiar daca nu sunt bune...
Ma
in continuare ca bb Darius sa se faca bine.
Jjovana, eu am nascut luni seara si mi-a scos primele fire sambata, apoi inca cateva miercuri. Restul sunt in interior si sper sa se resoaraba; daca nu, le scoate la 6 saptamani cica.
Problema e ca mie mi-a ramas un fir la exterior bagat nu stiu cum de nu l-a putut scoate, care a facut si puroi si care doare rau (a durut de la inceput tare). Mi-a zis sa pun mereu comprese cu rivanol si sa speram ca iese singur, ca altfel ar trebui sa taie din nou acolo sa-l scoata
.
Asa ca de aia ma durea pe mine muuult mai tare ca la nasterea trecuta poponeatza.
Locca, te sun acum si-ti povestesc tot ce vrei sa stii
.
Va spuneam mai demult ca am probleme cu copilul cel mare, Matei. Aseara in sfarsit a zis-o: si-a dorit el surioara, dar nu stia cum o sa fie si acum a inceput sa regrete
. Sper totusi ca vom reusi sa depasim faza asta si ca o sa ajungem la o armonie si in formatia noua de familie cu 2 copii. Insa e foarte complicat acum, ca lui Matei pare ca nimic nu-i mai convine, orice ii zicem sa faca o ia ca si cum il cicalim si zice mereu ca de el nu ne pasa, ca mai bine nu era. Imi vine sa
de cate ori are iesiri din astea, e tare greu... Si doar am discutat cu el el muuult inainte de nastere si i-am explicat cum va fi, ca nu voi mai avea prea mult timp o perioada, a zis atunci ca intelege, dar acum se pare ca nu mai e dispus sa inteleaga.
Cumva vom depasi noi faza asta, trebuie sa fiu optimista. Bine ca macar toata furia si frustrarea lui o reflecta asupra mea si a sotului, nu asupra celei mici. Pe ea o pupa si cand plange incearca sa o linisteasca, si nu a avut nici o secunda tendinta de a-i face rau. Macar de asta sunt multumita.
Ma opresc aici, ca incepem treburile de seara.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
truli-luli spune:
Ma rog in continuare pt Camy s bebe Darius, sa ii ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceste grele incercari!
Dara ma bucur mult de tot ca bebelina este bine.
Diarux imi pare rau daca ti-am facut pofta cu slanina. daca a fost asa grav puteai da o tura pana la mine ca iti dadeam cu draga inima.
Cami
37s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
diarux spune:
TRULI-LULI stai linistita dragutza! trebuie sa ma autocontrolez, nu? am avut o perioada cand am poftit slanina si am mancat atunci. acuma mi-au revenit vad ca! dar nu e asa de grav. Si apoi veneam eu la tine si fara invitatie daca era ceva!Noroc ca nu aveam avionul la scara sa ajung. Cat e pan' la Alba?

Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ankalaura spune:
DIARUX - cu animalutele de plus, daca nu ai o masina care sa stoarca bine si te temi ca nu se usuca bine, mai emrge sa le scuturi zdravan de tot si sa le bagi la congelator in niste pungi. Le tii acolo cateva ore si le scoti proaspete. Nu stiu care e principiul, dar asa functioneaza.
cu vizitele....fetele, treaba voastra, dar o sa vedeti ce nasol e sa te trezesti cu vizitatori... Eu le-am zis ca nu ne da voie doctorul sa avem vizite o luna! Sigur, au venit ai mei, mama a stat la noi doua saptamani, a venit si tata sa isi vada nepotica, si a venit si o verisoara a mea cu sotul si copii, dar ei au venit pentru ca pleaca din tara (erau aici numai in concediu). Dar in rest, nu am avut alte vizite si toti stiu ca nu e nici o graba si pot s astepte macar o luna...
Anca mami de Eliza si Erika
diarux spune:
ANKALAURA ms de pont. interesant! oare chiar, care o fi principiul?
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
ankalaura spune:
DARA - ma bucur mult ca sunteti bine
. Cu mancatul... fiecare bebe cu ritmul lui. Asa manca Eliza. Mai putin si mai des...
Iar plange...
Anca mami de Eliza si Erika
anaxena spune:
trist ce i se intampla lui Darius!!
din cartea de succes " ce i se mai intampla anaxenei": capitolul "ma doare o masea de mor!"-ma doareeeeeeeee!!!ce sa iau,ce sa fac??
Maria doarme buba,n-am reushit sa o trezesc
sanii: dreptul e ok, stangul nu...ne chinuim in continuare
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
MissJJ spune:
Fatelor hai sa bagam galerie pt Ada_s au plecat in dupa maiza asta spre Baia Mare maine e ziua cea mare asa ca bagam majoretele de incurajare:

Caprioara uff imi pare rau ca aveti asa probleme cu Matei speram sa treaca repede faza asta ca imi imaginez cat de greu va este.
Diarux la mine Flo e la servici de dim de la 6 cand pleaca de acasa pana seara la 6 cand ajunge acasa deci nu prea am cu cine sa impart seraa normal ma ajuta ca sta el cu ftele si eu ma ocup de papa si etc, e greu ca na suntem singueri aici si nu am nici o vecina sau ceva sa las copii in caz de nevoie dar na or trece toate, cum ne-am descurcat pana acuma ne-om descurca si de acum inainte.
Ma ajuta mult si cu ARi la fel a facut se trezea si el faceam cu randul in weend eu il las sa doarma dim el pe mine dupa amiaza da na suntem amandoi busy si obositi ca el munceste la servici eu acasa si tot asa, da o sa creasca fetele si va deveni mai usor.
Da macar is mai linistita pshici ca a plecat igalul si am liniste ca na mai las si fata sa mai planga uneori nu ma streseaza nimeni da nu speli alea da nu faci aia le fac in timpul meu si e tare bine.
Oana ms.
Ari sigur e tati in picioare acuma multa lumea mi-a zis ca Ami seamana cu mine oricum e diferita fatza de Ari cand era bebe da eu sincer nu imi dau seama daca chiar seamana cu mine, la Ari din prima clipa cand am vazut-o am zis ca e toata tati.
Uff imi pare tare rau ca nu sunt vest mai bune de la Camy tinem pumnii sa fie totul bine si sa refaca bebitzul.
Uff ma retrag si eu ca adorm cu nasul pe tastatura acusi.
Revin maine/
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
monalac spune:
gata, a mai trecut o zi in care am fost singura pe baricade!noroc ca bebe a fost cuminte si n a plans mult..am fost afara cu ei si dimineata si dupa amiaza,a fost racoare si bebe a facut nani,n a mai plans ca acum cateva zile 2 ore,cat am stat in parc..
acum dorm amandoi si eu pic de somn,dar am vrut sa vad ce vesti sunt despre bebe darius...
of,din pacate,nu prea bune..sper sa se remedieze situatia..